Publicitate

Ce se întâmplă cu omul după ce moare - Vizualizare online

  • Currently 7.73/10

7.7 steluţe (64 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Prezentarea ne arată, ce ne spune Dumnezeu, în Cuvântul Său conținut în Sfânta Scriptură, că se întâmplă cu omul după ce moare. Sunt lucruri extrem de interesante, care ar trebui cunoscute de către orice om.

Categoria: Diverse
Primita de la: Mihail Dimitriu / Ucenicul Domnului Iisus Hristos (este autorul)
Vizualizari: 6417 in total, 2 pe zi
Descarcari: 446 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (1)

Este de fapt o lucrare de dizertatie sau o carte cu o tema deosebit de interesanta ,tema pe care au abordat-o sute de generatii inaintea noastra dar nimeni nu a venit inapoi de acolo sa ne confirme vreuna dintre ipoteze.Nu am cum sa combat cele prezentate atat de atent argumentate in pps.Totusi nu s-a raspuns la intrebare :ce se intampla cu OMUL dupa moarte?Inseamna ca toti,cu exceptia crestinilor,deci cam 2/3 dintre oameni vor avea probleme?Dar ce vina au ei,in totalitatea lor,atata vreme cat -prin traditie si prin circumstante
-au preluat credinta parintilor ?Deci ii condamnam deja de cand sunt in viata ?Nu cred ca acesta este spiritul credintei noastre si opiniez ,la nivelul meu foarte modest de credincios,ca astfel de teme sa fie discutate numai intre specialisti,pentru a nu creia confuzii.Iarta-ma Doamne !

Radu Neacsu, 05.10.2013, 07:18

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23560 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion