Publicitate

Ce trebuie să știe omul despre NAȘTEREA DIN NOU, DIN DUMNEZEU - Vizualizare online

  • Currently 8.41/10

8.4 steluţe (51 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Descriere: Pe lângă descrierea succintă a adevărurilor fundamentale, enunțate de către Dumnezeu despre NAȘTEREA DIN NOU, prezentarea îi permite fiecărui om în parte, să se examineze singur, în lumina Cuvântului lui Dumnezeu aflat în Sfânta Scriptură, pentru a afla dacă ARE SAU NU ARE nașterea din nou, din Dumnezeu. Să nu uităm că Domnul Isus Hristos, ne-a dat porunca : "TREBUIE SĂ VĂ NAȘTEȚI DIN NOU". De asemenea, Mântuitorul a spus că cine nu este născut din nou, din Dumnezeu nu are nici o șansă să intre în Împărăția lui Dumnezeu (Ioan 3.3-5), adică în rai, ci, după judecata de apoi, va ajunge în iazul de foc, împreună cu diavolul de care a ascultat toată viața sa (căci dacă ar fi împlinit porunca fundamentală dată de către Domnul Isus Hristos, ar fi fost născut din nou !).

Categoria: Crestine
Primita de la: Mihail Dimitriu / Ucenicul Domnului Iisus Hristos (este autorul)
Vizualizari: 5092 in total, 1 pe zi
Descarcari: 321 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (1)

M-am bucurat enorm de mult de această prezentare. Iată o altă prezentare impecabilă a domnului Mihail Dimitriu, adică, vreau să spun biblică, care nu conţine păreri ale autorului ei despre acest atât de important concept, naşterea din nou, fără de care un om nu poate fi mântuit, adică scăpat de iad. Oare de ce, în cele mai multe biserici (indiferent de confesiunea religioasă !), nu se predică TOATE aceste adevăruri biblice despre naşterea din nou, şi, în unele biserici se spune că naşterea din nou, de fapt este botezul, când nu asta înseamnă naşterea din nou, aşa cum am văzut în prezentare (adică de fapt în Biblie) ? Doamne ai milă de noi !

ion1, 19.01.2011, 23:55

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 15 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion