Publicitate

Cercul de studii pentru iniţierea în haiku (II) - prezentare PowerPoint

  • Currently 6.79/10

6.8 steluţe (33 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Poeme Haiku
Primita de la: Corneliu Traian Atanasiu / Cornel Atanasiu / Corneliu Traian Atanasiuc / Corneliu Traian Atansiu (este autorul)
Data: 18.02.2010
Vizualizari: 11108 in total, 3 pe zi
Descarcari: 688 in total, 0 pe zi

Descriere: prezentare făcută în scopul iniţierii în haiku

Publicitate

Comentarii (5)

Toate comentariile lui Corneliu Atanasiu sunt excelente, sintetice, si asa cum o spune, simbolice. Haikuul este o foarte dificil de scris, este o forma speciala de poezie si trebuie sa fii un poet plin de har pentru a reusi o capodopera. Corneliu analizeaza astfel de creatii si, slava lui Dumnezeu, broaste si poeti se gasesc pe fata pamantului, cat despre balti, lacuri, aceeasi apreciere pozitiva.
Eduard Tzara este un poet foarte apreciat si sugestivitatea versurlor sale a fost transpusa in imagini de toata frumusetea.
Asadar, haikuuri romanesti avem, cu poetii de haku este mai greu, unn poet nu scrie un poem sau o mie, ci are o conceptie, o viziune, un stil, un univers liric unic si irepetabil. Asadar, nu asteptam provincia, ci pe poeti provinciei.(Bucurestiul ste un oras de provincie universala mai mare)
Serban Codrin

serban codrin, 06.08.2010, 08:20

Toate comentariile lui Corneliu Atanasiu sunt excelente, sintetice, si asa cum o spune, simbolice. Haikuul este foarte dificil de scris, este o forma speciala de poezie si trebuie sa fii un poet plin de har pentru a reusi o capodopera. Corneliu analizeaza astfel de creatii si, slava lui Dumnezeu, broaste si poeti se gasesc pe fata pamantului, cat despre balti, lacuri, aceeasi apreciere pozitiva.
Eduard Tzara este, de asemenea, un poet foarte apreciat si sugestivitatea versurlor sale a fost transpusa in imagini de toata frumusetea.
Asadar, haikuuri romanesti avem, cu poetii de haku este mai greu, un poet nu scrie un poem sau o mie, ci are o conceptie, o viziune, un stil, un univers liric unic si irepetabil. Asadar, nu asteptam provincia, ci pe poetii provinciei.(Bucurestiul este un oras de provincie - universala - mai mare)
Serban Codrin

serban codrin, 06.08.2010, 08:23

Unde este Sectiunea III?

Elena Ionescu, 10.03.2011, 03:55

E trimisă, dar nu a fost validată încă.

Corneliu Traian Atanasiu / Cornel Atanasiu / Corneliu Traian Atanasiuc / Corneliu Traian Atansiu, 26.05.2012, 22:31

Am spus-o şi la prezentarea: ROMANIAN KUKAI, iunie 2009. Se obişnuieşte ca cezura (Kireji) să fie marcată grafic prin linie de pauză, en. dash, (–), nu însă şi prin cratimă, en. hyphen, (-), sau prin puncte de suspensie, en. ellipsis, (...).

gav.stih., 11.10.2015, 00:47

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 21590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1068 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 44 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.