Publicitate

Cercul de studii pentru iniţierea īn haiku (II) - Vizualizare online

  • Currently 6.79/10

6.8 steluţe (33 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: prezentare făcută īn scopul iniţierii īn haiku

Categoria: Poeme Haiku
Primita de la: Corneliu Traian Atanasiu / Cornel Atanasiu / Corneliu Traian Atanasiuc / Corneliu Traian Atansiu (este autorul)
Vizualizari: 12592 in total, 3 pe zi
Descarcari: 715 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (5)

Toate comentariile lui Corneliu Atanasiu sunt excelente, sintetice, si asa cum o spune, simbolice. Haikuul este o foarte dificil de scris, este o forma speciala de poezie si trebuie sa fii un poet plin de har pentru a reusi o capodopera. Corneliu analizeaza astfel de creatii si, slava lui Dumnezeu, broaste si poeti se gasesc pe fata pamantului, cat despre balti, lacuri, aceeasi apreciere pozitiva.
Eduard Tzara este un poet foarte apreciat si sugestivitatea versurlor sale a fost transpusa in imagini de toata frumusetea.
Asadar, haikuuri romanesti avem, cu poetii de haku este mai greu, unn poet nu scrie un poem sau o mie, ci are o conceptie, o viziune, un stil, un univers liric unic si irepetabil. Asadar, nu asteptam provincia, ci pe poeti provinciei.(Bucurestiul ste un oras de provincie universala mai mare)
Serban Codrin

serban codrin, 06.08.2010, 08:20

Toate comentariile lui Corneliu Atanasiu sunt excelente, sintetice, si asa cum o spune, simbolice. Haikuul este foarte dificil de scris, este o forma speciala de poezie si trebuie sa fii un poet plin de har pentru a reusi o capodopera. Corneliu analizeaza astfel de creatii si, slava lui Dumnezeu, broaste si poeti se gasesc pe fata pamantului, cat despre balti, lacuri, aceeasi apreciere pozitiva.
Eduard Tzara este, de asemenea, un poet foarte apreciat si sugestivitatea versurlor sale a fost transpusa in imagini de toata frumusetea.
Asadar, haikuuri romanesti avem, cu poetii de haku este mai greu, un poet nu scrie un poem sau o mie, ci are o conceptie, o viziune, un stil, un univers liric unic si irepetabil. Asadar, nu asteptam provincia, ci pe poetii provinciei.(Bucurestiul este un oras de provincie - universala - mai mare)
Serban Codrin

serban codrin, 06.08.2010, 08:23

Unde este Sectiunea III?

Elena Ionescu, 10.03.2011, 03:55

E trimisă, dar nu a fost validată īncă.

Corneliu Traian Atanasiu / Cornel Atanasiu / Corneliu Traian Atanasiuc / Corneliu Traian Atansiu, 26.05.2012, 22:31

Am spus-o şi la prezentarea: ROMANIAN KUKAI, iunie 2009. Se obişnuieşte ca cezura (Kireji) să fie marcată grafic prin linie de pauză, en. dash, (–), nu īnsă şi prin cratimă, en. hyphen, (-), sau prin puncte de suspensie, en. ellipsis, (...).

gav.stih., 11.10.2015, 00:47

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 7 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion