Publicitate

Cetatea taraneasca de la Cālnic - Vizualizare online

  • Currently 6.21/10

6.2 steluţe (72 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Cetatea Cālnic a fost atestată documentar īn anul 1269, fiind ridicată de comitele Chyl de Kelling, iniţial ca resedinţă nobiliară săsească. In prezent, Cetatea se află pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, avānd o valoare istorică unică.

Categoria: Istorie, Muzee
Primita de la: Felicia (este autorul)
Vizualizari: 17993 in total, 4 pe zi
Descarcari: 1147 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Spargatorul de gheata este prezent si gata sa fie din nou acolo unde ESTE NEVOIE. Privind acest PPS dar si altele de acest gen postate in prezentari PP, iti vine sa crezi ca doamna FELICIA este din zona, atata este de documentata. In ultimul timp, majoritatea PPS-urilor aveau ca subiect obiective istorice din zona cuprinsa intre Brasov si Simeria ceeace ma face sa cred ca doamna ori este "de-a locului", ori are o cultura generala si de istorie extraordinara care ii permite sa ne "plimbe" cu o usurinta de invidiat prin "tainele locurilor", prin labirinturile istoriei din cateva secole. Si o face nu oricum ci intr-un mod in care sa ne faca sa intelegem si sa patrundem cat mai adanc in istoria locurilor si a valorilor istoriei existente pe acele meleaguri. Doamna FELICIA este o enciclopedie nescrisa in materie gata oricand sa ne prezinte istoria fiecarui "locusor" in parte, este de invidiat pentru cata istorie cunoaste. Acest lucru este demonstrat si de PPS-ul de fata, pentru care doamna nu poate fi apreciata decat cu calificativul EXCELENT. Multumim doamna FELICIA!!!

Gheorghe Suciu / Ghita / Ghita, Arad, 19.06.2009, 00:16

Sunt un mare iubitor de istorie, iar prezentarea mi-a starnit interesul in a vizita cat mai curand Cetatea taraneasca de la Cālnic. Foarte frumos. Felicitari. Cu respect, Edy

cosmin5, 29.03.2013, 08:34

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 13 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion