Publicitate

Cioara și corbul - Vizualizare online

  • Currently 9.03/10

9.0 steluţe (74 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Deși marginalizate în simpatia oamenilor , cioara și corbul sunt recunoscute ca fiind două pasari inteligente , care relaționează uneori , într-un mod minunat cu oamenii .O prezentare care cucerește atenția noastră !

Categoria: Animale
Primita de la: Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana (nu este autorul)
Vizualizari: 4241 in total, 1 pe zi
Descarcari: 381 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (1)

Excelent... ca si " Tempo " unde turturica ii canta la ureche pisicii.Frumoase in ansamblul lor toate pasarile sunt extraordinare cand ne demonstreaza prietenia lor si relationeaza cu noi si cu animalele domesticite.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 19.09.2012, 11:04

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion