Publicitate

COMPIEGNE - Vizualizare online

  • Currently 9.33/10

9.3 steluţe (3 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Compiegne este un oras in Franta,se afla la 80 de km. nord de Paris.

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Angelica1 (nu este autorul)
Vizualizari: 647 in total, 2 pe zi
Descarcari: 103 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Un orasel , in realitate, mai frumos ca in acest pps. I-as fi dat 10 stelute daca autorul ar fi amintit ca oaraselul devine cunoscut in lumea intreaga prin faptul ca aici, itr` un luminis de padure numit Rethondes,intr´un vagon de cale ferata, pe data de 11 Nov.1918, a fost iscalit documentul de armistitiu ,care prevedea incetarea ostilitatilor in cel de al primului razboi mondial. Aici se incheie, dupa 4 ani de lupte crancene, inutile, 1 Razboi Mondial.
Documentul a fost iscalit de catre maresalul Francez Ferdinand Foch si secretarul de stat German Matthias Erzberger.
Interesant este faptul ca si documentul de armistitiu la incheierea celui de al 2-lea razboi mondial a fost incheiat tot aici.
Anul trecut, la implinirea a 100 ani de la sfarsitul 1-lui razboi mondial s-au intalnit in acest loc Angela Merkel si Emmanuel Macron impreuna cu aproape toti conducatorii din Europa, spre comemorare.
Pentru cei interesati : PPs-ul meu intitulat 11 Nov 2018.
Cu stima Helmut

Helmut Gürtler, 09.04.2019, 00:59

P.S. I-mi cer scuze pentru greselile de ortografie.Mi-a fost frica sa nu depasesc timpul avut la dispozitie si nu am recitit ce am scris.
O alta greseala : Documentul de armistitiu la incheierea celui de al 2-lea razboi mondial a fost iscalit si nu incheiat asa cum din greseala am scris.

Helmut Gürtler, 09.04.2019, 01:21

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion