Publicitate

Copaci Fara Padure. - Vizualizare online

  • Currently 8.50/10

8.5 steluţe (6 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Tatiana Stepa (n. 21 aprilie 1963, Lupeni, județul Hunedoara - d. 7 august 2009, București) .... Un omagiu adus vocii unice a muzicii folck romanesti, la sase ani de la trecerea in nefiinta.

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Diegis (este autorul)
Vizualizari: 1396 in total, 0 pe zi
Descarcari: 273 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Mi-e foarte draga Tatiana Stepa si apreciez tot ce este legat de ea. Multumim Diegis ca tii flacara acestei voci minunate, aprinsa.

maia / angi, 23.08.2015, 11:26

Tatiana Stepa, o voce unică şi un destin tragic. Nu cred că există un romān care să iubească adevărata arta şi să nu vibreze la inflexiunile vocii marii interprete de muzică folck. Textele alese de artistă, pe īntreaga sa carieră componistică şi interpretativă, fac cinste oricărei colecţii de poezie filozofică şi militantă īn orice bibliotecă a lumii civilizate. Din păcate prea repede uitată de romānii aflaţi sub un concentrat tir de manelizare culturală şi spirituală.
Mulţumesc Maia pentru pentru comentariul şi notarea ta!

Diegis, 24.08.2015, 00:55

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23450 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion