Publicitate

Copacul tău de suflet - Vizualizare online

  • Currently 7.77/10

7.8 steluţe (1138 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Se spune că frumusețea copacilor ni se întipărește în suflet , dar puterea lor ne întărește spiritual când suntem în preajma lor pe măsura iubirii noastre pentru ei. Mulți dintre noi păstrăm în amintiri unul sau mai mulți ” copaci de suflet ” . Această prezentare e o călătorie spirituală spre copacul sau copacii , din sufletul nostru .

Categoria: Natura
Primita de la: Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana (nu este autorul)
Vizualizari: 15764 in total, 5 pe zi
Descarcari: 871 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (7)

MULTUMESC REALIZATOAREI PENTRU ACEASTA CALATORIE SPIRITUALA deosebit de placut prezentata simbolic COPACUL DE SUFLET,cu deosebit respect și apreciere sufletului sensibil pentru postare,așa unește DUMNEZEU copacii LUI de suflet prin suflete special alese.

STANA CIRLA / STANA CIRLA-TIMISOARA / STANA CIRLA TIMISOARA / stana, 05.08.2012, 05:21

Atunci cand pretuiesti "copacii sau un copac" de fapt pretuiesti natura.Cand suntem in concordanta cu natura puterea noastra este inaltata,respectul pe care il primim este definit in aceasta diaporama,prin bunatate,intelepciune si noblete spirituala.Fericita alegere pentru suflet,felicitari pentru creiatie si multumesc frumos pentru postare.O zi minunata tuturor!

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 05.08.2012, 08:23

Am fost putin surprinsă sa văd aceasta prezentare pe un blog spiritual postata de autorul blogului , dar m-am și bucurat pentru ca e intr-adevar , un pps superb . Vă mulțumesc pentru comentarii și vă doresc , din suflet, numai bine !

Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana, 05.08.2012, 11:07

Plina de intelesuri si simboluri, intelepciune si sensibilitate; o combinatie de exceptie intre ele. Felicitari d-nei Sica si va multumesc pt. postare.
Efectiv, dupa atatea zile grele (pe site) nu prea mai speram la asemenea pps si tocmai azi au schimbat repede prima pagina !! (in Romania, de dimineata erau pps-uri cu data de 3.08, acum 5.08)
O zi buna tuturor

nanu, 05.08.2012, 15:16

Mulțumesc și eu la rândul meu ,domnule Nanu, pentru atenția pe care o acordați prezentărilor pe care le postez ! Am pus pe site încă cinci prezentări de aceiași iubită creatoare , mai vechi și mai noi , dar la fel de frumoase . Cu stimă ,

Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana, 06.08.2012, 08:28

Acelasi lucru spus intr-un mod difertit il puteti citi http://frumoasaverde.blogspot.ro/2012/08/osho-parabola-despre-iubire-si-ego.html

Ion, 06.08.2012, 23:45

Daca ar fi sa dam note iar notarea ar fi de pana la 20,as indrazni o nota de 21,asa cum am inteles ca s-ar acorda in mod exceptional .Un pps de mare clasa sub aspect artistic si tehnic,cu un text bogat in intelesuri si invataminte,cu imagini splendide,alese "pe spranceana",o bucurie a ochiului si a mintii.Multumesc din suflet si felicitari !

Radu Neacsu, 04.08.2015, 18:21

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23540 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 4 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion