Publicitate

Cosmicomicarii- (4)-Jocuri galactice - Vizualizare online

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Domnul OFWFQ este naratorul și protagonistul unor povestiri scrise de Italo Calvino, reunite īn volumul COSMICOMICĂRII, citit cu mulți ani īn urmăEste foarte bătrān. Are vārsta Universului, cam 13,7 miliarde de ani Asa spune el, bătrānii mai īncurcă datele uneori. Calcule si terorii recente au ajuns la concluzia ca Universul are doar 12,5 miliarde de ani....Pentru că a trăit totuși mult și a văzut atātea, ne povesteşte cu mult umor despre ce i s-a īntāmplat dupa formarea Universului, pornind de la unele noțiuni și cunoștințe științifice, īn principal astronomice. reușind să relaționeze concepte științifice complexe cu reacțiile obișnuite ale oanenilor din totdeaunaIn acest al patrulea pps batrānul Qfwfq īși amintește de jocurile din copilaria foarte indepărtată.... Pentru atenția si notele acordate celorlalte episoade, dedic acest pps lui CIPRI....

Categoria: Cosmos
Primita de la: Adrian TOIA (este autorul)
Vizualizari: 379 in total, 2 pe zi
Descarcari: 56 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (0)

 

Fii primul care comentează! Sparge gheata!

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 5 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion