Publicitate

CRĂCIUN FERICIT! - Vizualizare online

  • Currently 9.67/10

9.7 steluţe (6 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: E-n lume mare sărbătoare Pentru Sfântul Prunc venit S-aducă omenirii alinare, Crăciunul să ne fie fericit! Vă doresc CRĂCIUN BINECUVÂNTAT! AN NOU FERICIT! LA MULŢI ANI! Cu preţuire şi alese sentimente, Teodora Buiţă

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 2500 in total, 3 pe zi
Descarcari: 267 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (9)

Acum, când mai este atât de puţin până la trecerea în Noul An, la ora de bilanţ, vreau să vă transmit, domnul administrator, sincera mea recunoştinţă şi mii de mulţumiri pentru toată amabilitatea şi bunăvoinţa cu care m-aţi tratat de-a lungul întregului an şi în toţi anii ce au trecut, de când colaborăm (cred că sunt vreo 7)!
Sunteţi o persoană deosebită şi mă bucur că aţi luat, cu ani în urmă, iniţiativa înfiinţării şi întreţinerii acestui site. Ştiu că este greu să mulţumiţi pe toată lumea, discuţii şi nemulţumiri au fost şi sigur vor mai fi, dar important este că nu aţi renunţat, că aţi trecut peste tot, cu răbdare şi înţelepciune! Datorită dvs. şi site-ului, am ajuns să ne cunoaştem şi să ne împrietenim virtual şi chiar personal, mulţi dintre cei care postăm aici.
Înainte de a încheia, aş avea o întrebare, poate reuşiţi să-mi lămuriţi nedumerirea: nu înţeleg de ce nu se poate vizualiza lucrarea mea online, scrie „fişier prea mare”, când are doar 10 MB, iar volumul maxim admis pentru postarea pe site a pps-urilor, este de 15 MB? Plus că eu special am postat acest pps neparolat, pentru a putea fi văzut online de toţi cei care doresc, fără a fi nevoie de downloadare, iar aici apare ca fiind parolat! De ce? Ştiu că au fost câteva zile probleme cu serverul, nu s-a putut trimite şi nici vizualiza nimic, oare acesta să fie motivul?
Închei, mulţumind din suflet, încă o dată, pentru tot şi cu dorinţa ca anul care vine să vă aducă toate împlinirile la care visaţi, să aveţi parte de ce e mai bun! Iar sărbătorile să vă fie pline de bucurii, cu pace, lumină, iubire şi binecuvântare!
Aceleaşi calde mulţumiri doresc să le transmit tuturor colegilor şi vizitatorilor acestui site, pentru timpul acordat lucrărilor mele, pentru notele şi comentariile lăsate, pentru amabilitatea şi prietenia cu care mi-au fost alături!
Suntem în Ajunul Crăciunului, în preajma aniversării celui mai iubit eveniment pentru omenire, naşterea Domnului Iisus. În fiecare an, am simţit şi am trăit acelaşi sentiment, cum o magie sfântă ţese legătura şi iubirea dintre suflete, umplânu-le de lumină, de speranţă, de căldură, de frumos...
Vă doresc să aveţi o noapte cu un pic măcar din magia copilăriei, iar tot acest frumos, toate visele şi dorinţele din noaptea sfântă, să vi se împlinească! Să aveţi parte de cele mai preţioase daruri: sănătatea şi iubirea! Iar bunul Iisus să vă ocrotească mereu cu iubirea Lui infinită!
CRĂCIUN BINECUVÂNTAT! AN NOU FERICIT! LA MULŢI ANI!

Cu preţuire şi alese sentimente,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 24.12.2017, 05:20

Mulţumim, Teodora! Frumos! Multă sănătate şi sărbători fericite alături de cei dragi!

Elena Constantin, 24.12.2017, 08:28

Multumim, Teodora, pentru cuvintele deosebite!

Despre vizualizarea prezentarii: aplicatia pe care o folosim pentru pregatirea fisierelor pps pentru vizualizare nu poate converti fisierele parolate; din pacate, uneori se intampla sa nu poata converti chiar daca nu este parolata (ca in acest caz). Mesajul "File too large" apare de la o alta componenta pe care o folosim, deci si asupra acesteia nu avem control.

Totusi, ca o veste buna: in viitorul apropiat dorim sa mai adaugam o modalitate de vizualizare a prezentarilor. Speram ca aceasta sa ne ajute.

Sarbatori fericite in continuare!

Admin, 28.12.2017, 23:52

Îţi mulţumesc, dragă Elena, pentru aprecieri, la fel pentru urări şi gânduri bune!
Îţi mulţumesc din suflet şi pentru prietenia ta sinceră şi dezinteresată, pentru faptul că ţi-ai făcut timp să-mi fii mereu alături, vizionând şi notând toate prezentările mele, şi cu multă amabilitate, mi-ai transmis felicitări şi comentarii sensibile, calde, prietenoase!
Fiecare An Nou, fiind un nou început, vine cu noi speranţe. Eu îţi doresc ca cel care vine acum să ţi le împlinească pe toate ale tale, să îţi dea energia necesară, voinţa şi perseverneţa de a realiza tot ce ţi-ai propus, de a face ca visele tale să devină reale, să ai înţelepciunea de a îmbrăţişa viaţa aşa cum este, de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ţi le oferă şi pe acel cineva care să te facă să zâmbeşti!
Asultă-ţi vocea sufletului, îmbracă-l cu frumos şi iubire, cu optimism şi gânduri pozitive, cu înţelegere, iertare şi compasiune pentru cei ce te supără, cu bunătate şi credinţa în bine, pentru a putea fi fericită!
Eu aceasta îţi doresc, să fii cu adevărat fericită, să-ţi fie anul plin cu bucurii, să fii sănătoasă şi înconjurată cu iubirea pe care o meriţi!

AN NOU FERICIT!
LA MULŢI ANI!

Cu mult drag,
Teodora

Teodora Buiţă, 29.12.2017, 19:30

Vă mulţumesc, dl. aministrator, pentru informaţiile date!
Mulţumesc mult şi pentru urările transmise!
Aceleaşi dorinţe şi din partea mea, pentru dvs. şi cei dragi, să vă bucuraţi în continuare de sărbători frumoase şi vesele!
Iar Noul An să vă aducă tot ce vă doriţi, să vă împlinească tot ce speraţi, ce visaţi...!

AN NOU FERICIT!
LA MULŢI ANI!

Cu toată stima,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 29.12.2017, 19:35

Intradevar, Admin are dreptate : Cuvinte deosebite !
Ma alatur si eu doamnei Teodora si aduc multumiri lui "Admin" pentru munca depusa si intelegerea aratata. Or ce cuvant in plus ar fi de prisos.
Admin, La multi Ani 2018 !
Teodora ,imagini ca imagini, gasesti aproape pe toate drumurile,dar versurile sunt deadrepul incantatoare. Fara ele ar fi totul banal si sterp.
Esti o maestra in arta versului,dar si al prozei.
Multumesc pentru acestpps.

Helmut Gürtler, 30.12.2017, 05:14

LA MULTI ANI !
Multa sanatate si fericire si in anul care vine !
Numai bine si impliniri de dorinte,Angelica.

Angelica1, 30.12.2017, 09:09

LA MULŢI ANI, Helmut!
Mulţumesc mult pentru aprecieri, pentru cuvintele frumoase lăsate aici!
De asemenea, îţi mulţumesc încă o dată, din suflet, pentru amabilitatea şi bunăvoinţa cu care mi-ai fost alături, vizualizând, notând şi comentând toate lucrările mele, de-a lungul întregului an, care tocmai ne-a părăsit, luând cu el o părticică din fiinţa noastră!
Şi fiindcă am păşit acum într-unul nou, cu noi speranţe, eu îţi doresc să fie unul bun, să îţi dea sănătate şi putere să ţi le împlineşti pe toate! Să te însoţească bucuria, iubirea, bunătatea şi optimismul, să colecţionezi multe vise împlinite şi mii de clipe fericite, alături de doamna Edda şi toţi cei dragi!

Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 01.01.2018, 13:40

LA MULŢI ŞI FRUMOŞI ANI BINECUVÂNTAŢI, PLINI DE IUBIRE!
Printre prietenii dragi, pe care mi i-a adus acest site, te numeri şi tu, dragă Angelica!
Mulţumesc pentru urări şi gânduri bune! Tot ce mi-ai urat, doresc să ţi se întoarcă înmiit!
Cu aleasă recunoştinţă îţi mulţumesc şi pentru că mi-ai fost alături şi în acest an, şi cu amabilitatea şi bunăvoinţa care te caracterizează, mi-ai vizualizat, notat şi comentat unele din lucrările mele!
Draga mea, îţi doresc, ca anul care a plecat, să fi luat cu el toate nemulţumirile, durerile..., tot ce te-a supărat, iar cel ce a venit acum, să fie plin cu bucurii, să-ţi aducă, ţie şi celor dragi, doar ce e bun şi frumos, începând cu sănătatea şi iubirea, cu tot ce te face fericită!

Cu mult drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 01.01.2018, 13:44

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23560 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion