Publicitate

Craciunul - Vizualizare online

  • Currently 8.63/10

8.6 steluţe (63 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Crăciunul să vă fulguiască neted cu lumină de cântec, ocrotindu-vă în pace, mulţumire şi mângâiere. Este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertăm şi să iubim, să ne amintim că nu suntem niciodată singuri. Sărbători fericite alături de cei dragi! Cu drag, Claudia O.

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Claudia O. / Clau / Claudia Orian / Claudia O (este autorul)
Vizualizari: 6838 in total, 2 pe zi
Descarcari: 529 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Foarte frumos mi-au mers la suflet ,este absolut minunat fiecare gand asternut cu multa tandrete sufleteasca... incat se merita sa ne amintim mereu de fiecare data cand suntem cu familia complecta si a celor dragi in special.
Multumesc frumos pentru aceasta capodopera de ganduri minunate Kaladya.Superb si extraordinar totul si m-as bucura sa vad mai des creiatii de-ale tale sunt excelente. La multi ani cu sanatate si multe impliniri d t p d v cu tot respectul :) O.K.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 02.01.2013, 13:27

Multumesc din suflet pentru aprecieri!!
La multi ani si dvs, cu multa sanatate, bucurii si impliniri!

Cu drag, Claudia O.

Claudia O. / Clau / Claudia Orian / Claudia O, 05.01.2013, 02:59

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion