Publicitate

Cu Nikonul la drum.Hamburg - prezentare PowerPoint

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Helmut Gürtler (este autorul)
Data: 06.05.2018
Vizualizari: 3054 in total, 18 pe zi
Descarcari: 226 in total, 1 pe zi

Descriere: Orasul Hamburg este al doilea oras ca marime din Germania .....dar mai bine priviti in interiorul pps-uli.
Vizualizare placuta. Helmut

Publicitate

Comentarii (5)

Buna Helmut, esti neobosit, calatoresti in nord si in sud. la est si la vest...si ne inviti si pe noi sa descoperim lumea alaturi de tine...Poate de aceea nu te mai uiti la INBOX si la mailurile ramase fara raspuns...

Adrian TOIA, 07.05.2018, 01:58

Hallo Helmut !
Frumoasa calatoria ,plina de culoare si melodiile pe masura !
Salutari doamnei EDDA,prezenta in pps.
O seara frumoasa ,si un sfarsit de saptamana placut,Angelica.

Angelica1, 10.05.2018, 10:49

Edda se bucura si ea ca te uiti la pps-urile mele. Are si ea un merit la crearea acestor fotografii si nu de multe ori se supara ca trebue sa stea "prim plan". de multe ori am nevoie de culori mai vii. Ati multumeste.
Maine incep la Hamburg festivitatile zilei de nastere a portului.
Am fost prezent anul trecut la el. Urmatorul pps l-am facut cu cateva imagini de la el. Sper sa va placa.
Pe curand. Helmut
Va dorim si noi continuarea unei saptamani deosebit de frumoase.

Helmut Gürtler, 10.05.2018, 12:54

Minunat pps, cu imagini încântătoare din Hamburg, oraş ce îşi merită pe deplin locul în topul celor mai frumoase oraşe ale Germaniei, cunoscut pentru frumuseţea pitorească şi clădirile istorice, iar când plimbarea este făcută în doi, cum ai făcut-o tu, cu doamna Edda alături, desigur că plimbarea devine şi mai plăcută!
Felicitări şi mulţumiri, Helmut, pentru informaţiile date şi imaginile minunate!
Hamburg, „cel mai verde oraş” al ţării, dotat cu multe parcuri, rezervaţii naturale şi grădini (de exemplu, grădina japoneză de aici este cea mai mare grădină japoneză din lume), cu cel mai mare port din Germania, (al doilea în Europa şi al treilea în lume - după New York şi Londra), cu un mare număr de râuri şi canale, de unde şi denumirea de „oraşul râurilor”, cunoscut şi pentru faptul că are mai multe poduri decât Veneţia sau Amstersam şi cu cel mai mare spaţiu mediu de trai din lume, este un oraş care în fiecare an atrage mii de turişti, având atât de multe de oferit vizitatorilor...!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 18.05.2018, 11:03

Hallo Teodora,
As mintii daca as afirma ca nu m-am bucurat de primire acestor randuri de complectare la acest pps.Multumesc mult pentr ele.Sunt, ca intotdeauna, deosebit de competente. Teodora enciclopedia !!!!!. Nu te pot surprinde cu nimic ! Hamburgul este intradevar plin de superlative.S-ar putea scrie romane intregi despre el .Eu,din lipsa de spatiu, m-am rezumat la doua PPs-uri . Si totusi : Cine stie ca Hamburgul detine prima,si cea mai mare societate de transporturi maritime transoceanice ? HAPAG-LLOYD . hapag, infintata in anul 1848 (Hamburg-Amerikanische-Packetfahrt-Aktien-Gesellschaft ) fuzioneaza cu Lloyd ( Norddeutsche Geselschaft) 1857 devenind cea mai mare societate de trasport cu care mii de refugiati au parasit Europa spre USA. Cine sie ca in anul 1962 pe data de 17 Februarie au murit in Hamburg 340 persoane in urma furtunii si a inundatiilor catastrofale ? Uraganul a impins apele Marii Nordului pe raul Elba peste 100 Km. in interior, inundand cu peste doi metri o mare parte a orasului.Sau cine stie ca in nordul Orasului se afla cea mai mare suprafata de plantatii ale marului din Europa ? Alte Land , cu o suprafata de peste 1200 Km patrati ,depasind cu mult plantatiile din Tirolul de Sud.
Si ar mai fi inca multe de spus. Dar nu avem timp si nici spatiu
Teodora, inca odata iti multumesc pentru comentar si timpul luat pentru vizualizare.
Un placut sfarsit de saptamana. Helmut
P.S. Partea doua a Hamburgului vine sigur.

Helmut Gürtler, 19.05.2018, 04:07

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22040 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1070 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 25 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.