Publicitate

Cu Nikonul la drum.Idila de primavara. - prezentare PowerPoint

Categoria: Fotografii
Primita de la: Helmut Gürtler (este autorul)
Data: 12.02.2018
Vizualizari: 4385 in total, 6 pe zi
Descarcari: 367 in total, 0 pe zi

Descriere: Frumusetea se afla in ochii privitorului. Zicala populara Germana.
"Idila de primavara"

Publicitate

Comentarii (5)

Asa este frumusetea se afla in ochii privitorului !
Mai putin si vine PRIMAVARA !
Frumoasa privelistea si melodia bineinteles !
Numai bine si o seara frumoasa ,Angelica !

Angelica1, 13.02.2018, 10:19

Hallo Helmut, flirtezi cu primavara ?
Desi nu cred ca ai parasit Dragostea pentru munti, ai reusit sa faci un pps foarte placut cu aceasta Idila de primavara.
Ai imblanzit muntii cu coloratele si fragile flori care cresc in preajma lor, si cateva peisaje mi-au amintit de excursii de altadata facute in Romania.
Dupa o Idila atat de pura astept urmatoarea Declaratie de Dragoste pasionala...

Adrian TOIA, 16.02.2018, 02:28

Hallo Angelica1,draga Adriane - Primavara vine cu siguranta, cu toate ca aici,la noi, n-a fost nici iarna si acum, nici primavara.Este ceva neplacut : Ceata,umezeala, frig si mai mult ploua.Mi-este dor de iernile din copilarie pe meleaguriloe Brasovului. Ca sa simt iarna am trebuit sa urc sus la peste 2500-3000 m pe ghetar. Dar asa cum am spus primavara vine cu siguranta si ma bucur de pe acuma ( de aceea am facut acest pps) de un ski de primavara, ca pe vremuri la Lacul Balea in Fagaras.
Ma bucur ca simtiti si voi aceasta primavara in pps-ul meu.
Va doresc o seara placuta.
Salutari prietenesti - Helmut

Helmut Gürtler, 16.02.2018, 06:14

Ce plăcut trebuie să fie să te plimbi pe cărări de munte, în aerul curat, parfumat şi colorat cu gingăşia primelor flori ivite de sub stratul de zăpadă şi iarba de un verde crud, în mângâieri de raze blânde, aducând bucurie şi speranţă...
Felicitări şi mulţumiri, Helmut, pentru această plăcută plimbare virtuală, în primele adieri de primăvară, un pps colorat, ca o simfonie suavă, ce transmite mult frumos şi optimism, fiindcă primăvara înseamnă renaştere, înseamnă un nou început cu lumina speranţei!
Referitor la citatul pe care l-ai scris, "Frumuseţea se află în ochii privitorului", dacă până în prezent era doar o licenţă poetică, oamenii de ştiinţă de la o universitate londoneză au descoperit că expresia conţine un mare adevăr. Potrivit specialiştilor, imaginea lucrurilor pe care le vedem este controlată de o zonă a creierului aflată în spatele ochilor, denumită "cortex orbitofrontal”, care se activează ori de câte ori vedem ceva frumos, ţinând cont de gusturile noastre în acest domeniu.
Pentru a realiza această cercetare, experţii au cerut unui grup de 21 de persoane, bărbaţi şi femei, să evalueze frumuseţea unor tablouri, timp în care creierele lor erau scanate.
Rezultatele cercetării, publicate în jurnalul PLoS One, au arătat că acest "cortex orbitofrontal" s-a activat atunci când subiecţii au văzut picturi care le plăceau cu adevărat, fără a se ţine cont de ceea ce era cu adevărat frumos sau nu.
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 16.02.2018, 08:30

Cu ce comentariu si complectare deosebita m-ai surprins,Teodora !!!
Ce putea fi mai frmos,decat aceste randuri, ca apreciere,la "Idila mea de primavara".
Cand am gasit aceasta zicala populara ( nu cred ca este numai germana) am gasit imediat ca asa este , dar nu m-am gandit nici in ruptul capului daca ea este confirmata stiintific sau nu. Complectarea ta este enorma !
Ma intreb mereu - de unde atata cultura stiintifica (cultura generala este putin spus) la tine ? In or ce caz,ma bucur ca te-am cunoscut prin intermediul Nicepps-ului.
Teodora,iti multumesc ca-mi vizualizezi, comentezi si aduci complectari deosebit de interesante si pretioase.
Cu stima Helmut

Helmut Gürtler, 18.02.2018, 08:55

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion