Publicitate

Cu Nikonul la drum.Via Ferrata Tridentina - prezentare PowerPoint

  • Currently 5.50/10

5.5 steluţe (2 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Natura
Primita de la: Helmut Gürtler (este autorul)
Data: 01.11.2018
Vizualizari: 2484 in total, 14 pe zi
Descarcari: 197 in total, 1 pe zi

Descriere: N-am putut incheia sezonul "Dolomiti" fara un traseu alpin mai deosebit.Toamna a fost darnica cu noi. Prognoza meteo anunta vreme frumoasa. Cu toate ca am plecat pe ploaie din Nürnberg,Tirolul de sud ne-a intampinat,la inceput cu lapovita si ninsoare,dar apoi 4 zile soare plin. Au fost 4 zile de trairi intense cum numai muntele ti`l poate da.
Totdeauna ultima tura este si cea mai frumoasa.Aceasta despartire lasa ca fericirea traita sa apara in toata dimensiunea ei,o lasa sa mai straluceasca inca odata, inainte de a dispare pentru totdeauna.
Adio toamna.Adio alpinism.Adio pana la primavara.
Multumesc tuturora pentru vizualizarea PPS-urilor mele. Cu stima Helmut

Publicitate

Comentarii (4)

Minunata si aceasta calatorie ,am fost alaturi de voi !
Astept si urmatorul pps. cu aceeasi placere si interes.
O seara placuta,alaturi de cei dragi,numai bine,Angelica.

Angelica1, 02.11.2018, 11:07

Foarte frumoase fotografiile surprinzând măreţia naturii, cu toată bogăţia de culori ale toamnei aurii, care la munte se poate cel mai bine admira în toată splendoarea ei.
Mulţumiri şi felicitări, Helmut, pentru tot frumosul transmis cu ultimele pps-uri cu imagini din Dolomiţi, munţii atât de dragi nu doar ţie, ci, după cum am constatat, întregii familii!
Un proverb chinezesc spune că „O noapte petrecută pe munte echivalează cu ani de meditaţii şi rugăciuni”. Ai simţit şi tu aceasta?
Mă bucur că împreună cu doamna Edda, aţi reuşit să le sădiţi în suflet şi copiilor dragostea pentru natură, pentru munte, pentru că, mai presus de tulburătoarele imagini pitoreşti, muntele te face să te simţi atât de aproape de cer şi atât de departe de tumultul vieţii, trăind sentimente unice, sublime, acolo, în măreţia catedralei naturii!
Doresc întregii familii să aveţi parte numai de cărări cu soare, cu bucurie şi frumos!

Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 02.11.2018, 18:35

Buna dimineata Angelica1 !
A nins la munte ! A nins in Schwarzwald pana la ses.
Edda a obosit si ea.A zis sa ma astampar.
Cred ca am incheiat sezonul de munte. Sa vad daca reusesc.
Mai am o surpriza pentru voi. Pana data viitoare.
Helmut

Helmut Gürtler, 03.11.2018, 01:14

Si tie Teodora o zi buna si un frumos sfarsit de saptamana.Iti doresc cat mai multe zile insorite,cu imagini ca acelea din Resiza.Padurile sunt splendide toamna, multi vad asta dar putini sunt aceia ce le pot transpune pe pelicula fotografica. Ai reusit din plin acest lucru si sunt incantat. Cata frumusete !
N-am cunoscut acest proverb chinezesc. Am dormit afara de nenumarate ori. In Piatra Craiului,unde aveam traseele de cataratura,fiind lipsa de cabane si nici mijloace de transport ! Ultimul tren spre Zarnest era la ora 23.
Plecam cu el, mergeam pe intuneric 1 -2 ore apoi ne culcam sub un brad sau stanca surplombata (aveam locurile noastre amenajate cu fan) pan dis de dimineata. Asa ca eram la baza traseului cand altii mai dormeau inca.
Cum dormeam ? Nu ma intreba ! Poate asta era meditatia si rugaciunea la care se referea chinezul. Nu de multe ori ne trezea ploaia si trebuia sa ne intoarcem acasa, Aceasta este insa natura.
Ma bucura randurile tale.

Helmut Gürtler, 03.11.2018, 01:39

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22780 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 4 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion