Publicitate

Culegand pietricele - prezentare PowerPoint

Categoria: Natura
Primita de la: maia / angi (este autorul)
Data: 04.09.2017
Vizualizari: 757 in total, 2 pe zi
Descarcari: 145 in total, 0 pe zi

Descriere: De ce nu rezistam sa adunam pietricele la malul marii? De la cei mici, pana la cei batrani, toata lumea aduna pietricelele perfecte. Dar o specie de pinguini aduna pietricele pentru a le oferi in semn de iubire si daca femela le accepta, atunci acei pinguini vor ramane impreuna toata viata!

Publicitate

Comentarii (4)

Angi dragă, trebuie să-ţi mărturisesc că ţi-am vizionat pps-ul cu multă nostalgie, fiindcă mi-a amintit de zilele copilăriei, de vremea când mergeam vara la ţară, la bunici, şi, spre amuzarea lor, uneori adunam de pe malul râului, pietricele deosebite, uimită de frumuseţea lor, fără a şti ce adorabile opere de artă se pot crea cu ele sau că pot fi oferite chiar în semn de iubire, aşa cum o fac pinguinii pentru alesele inimii lor! Apoi, mai târziu, când am mai crescut şi am început să merg la mare, am găsit o altă pasiune, scoicile.
Felicitări şi mulţumiri, dragă Angi, pentru frumosul transmis cu lucrarea ta, pentru duioşia şi încântarea simţite la vizionare!
Cu drag,
Teodora

Teodora Buiţă, 08.09.2017, 03:02

Multumesc, Teo, pentru comentariu si ma bucur ca mesajul transmis de mine prin acest pps a ajuns la sufletul tau atat de sensibil. Toti pastram amintiri frumoase legate de mare si pietre, chiar daca nu toti avem aceleasi preocupari si talente artistice. Iti doresc numai bine si o toamna lunga si bogata.

maia / angi, 08.09.2017, 05:55

Si mie imi place aceasta indeletnicire si nu doar pietricele ci si scoici.
Dar ce face Pinguinul e sublim ... minunat ... iubire adevarata ...
In jurul LAVANDEI noastre am pus pietricele aduse ... scoici ...
O seara linistita ,mi-a placut foarte mult ,Angelica.

Angelica1, 13.09.2017, 09:40

Multumesc mult, draga mea. Ma bucur mult cand te uiti la ce lucrez si, si mai mult atunci cand gasesti de cuviinta sa-mi scrii. Lavanda noastra a rezistat?

maia / angi, 17.09.2017, 23:06

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 21690 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1068 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 8 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.