Publicitate

Cum putem intra in Rai - prezentare PowerPoint

  • Currently 7.20/10

7.2 steluţe (30 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Crestine
Primita de la: Crina (nu este autorul)
Data: 29.06.2009
Vizualizari: 8036 in total, 2 pe zi
Descarcari: 475 in total, 0 pe zi

Descriere: poezie

Publicitate

Comentarii (10)

foarte frumos. mai ales ca iasomia se numară printre florile mele preferate. multumesc

rodicanina / Rodica-Nina Secelean, 29.06.2009, 18:50

De ce-Mi ziceţi: „Doamne, Doamne!” şi nu faceţi ce spun Eu?
Luca 6:46
Nu este alt Dumnezeu decât Mine, Eu sunt singurul Dumnezeu drept şi mântuitor, alt Dumnezeu în afară de Mine nu este.

luce, 27.11.2009, 17:03

O poezie frumos alcatuita, dar... ce fel de Rai e acela in care se intra astfel?

Elena 43, 27.10.2010, 01:18

DRAGUTA POEZIE ,DAR CAM PUERILA ,MA ROG ,IL RESPECT PTR. INDRAZNEALA SI SPER CREDINTA ADEVARATA.,MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!

katrinel, 31.07.2011, 07:52

Intrarea în Rai nu-i nicidecum prin Bisericile acelea pozate acolo şi nici chiar prin poezie. Tu poţi merge la biserică să ajungi la cărunteţe şi nici să nu vezi raiul dar de intrat nici pomeneală, oricât ai încălzi un loc acolo...Mântuirea este numai prin credinţă.

Grigore / Silvia / Sitaru, 29.06.2012, 01:39

Dragii mei,

Ne mantuim prin milostivirea lui Dumnezeu, nu faptele sunt cele care ne vor duce la Rai, dar ne pot ajuta, nici credinta, pt ca e prea slaba si indoielinica in noi, poate credinta adevarata si puternica asa cum o aveau Sfintii (sa ne ajute Domnul sa ajungem la o astfel de credinta)...

Dar cred eu ca ceea ce parintele Cleopa doreste sa transmita prin aceasta poezie, este ca viata noastra curata, traita dupa poruncile Domnului, Il vor face pe Domnul sa se milostiveasca si sa ne duca in Rai...

Mai mult, putem trai o particica din Rai chiar aici pe pamant daca implinim poruncile lui Dumnezeu, atat de frumos expuse sub forma acestei poezii...

In plus, pozele din prezentare au fost alese ca fiind din locul unde autorul poeziei (parintele Cleopa) a vietuit, nu inseamna ca simplul fapt ca ai merge in acel loc (sau ca vizualizezi pozele) te vor duce in Rai... cum am spus si repet doar din mila lui Dumnezeu cred ca putem ajunge in Rai...

Nu exista un loc sau un om sau o reteta predefinita care sa ne sigure ca putem ajunge in Rai, pentru fiecare din noi poate fi o alta cale pe care sa ajungem in Rai... trebuie doar sa o descoperim sau sa ne gasim un povatuitor (duhovnic) care sa ne ajute sa descoperim calea si sa mergem pe ea, spre Dumnezeu si spre Rai...

Chiar aceasta poezie, puerila ar zice unii, poate face lumina in vietile unora, astfel incat sa descopere calea spre Rai...

Domnul sa ne ajute tuturor sa descoperim acesta cale !

Crina, 29.06.2012, 02:47

Cred ca nu este potrivit cu adevarul comentariul domnului Grigore ;
cred ca oamenii trebuie sa urmeze calea pe care o simt ei , dupa indemnul
inimii lor , dupa dorinta lor de evolutie spirituala primita din stramosi ,chiar daca pasii facuti
catre Rai sint marunti si adesea ezitanti …Poezia mai putin si biserica mai mult , cu siguranta
le pot ghida pasii spre adevarata lumina spirituala … ; daca negam aceste lucruri
simple , nu putem sa fim decit impotriva adevarului , sa fim ‘ adversari ‘ , sa fim
‘negativisti ‘, sa traim in Marea umbra a lui ‘666’ … si foarte important… sa fie ucisa
speranta in credinta a omului simplu… iar acest parinte Cleopa nu a facut altceva decit
sa fie o sursa de reala inspiratie spirituala pentru noi , cei multi …

dim666 / dim6 / dim / d666 / d111, 29.06.2012, 07:51

Tocmai am rămas impresionat de comentariile voastre că se vede clar că nu cunoaşteţi Sf.Scriptură, poate o aveţi în casele voastre dar nu aţi luat partea care v-ar fi fost de f.mare folos pt. viaţa aceasta şi mai ales pt.viaţa viitoare. Culmea este că măriţi un om care nici măcar nu îşi are vreun loc în Biblie - parinte Clopea şi vă luaţi după spusele lui. Însă mult mai potrivit ar fi fost dacă aţi căuta în Biblie vedeaţi acolo că Dumnezeu a trimis pe Ilie după cum este scris în Maleahi 4.5. Adica credinţa era cazul să fie ancorată în Cuvântul Lui Dumnezeu care mântuieşte şi nu în alte sporovăieli care vă trag înspre iad.SLUJBA BIBLICĂ A TIMPULUI DE SFÂRŞIT. Maleahi ultimul proroc al Vechiului Testament prorocește revenirea prorocului Ilie înainte de a veni Ziua cea mare și înfricoșată a Domnului. ( Maleahi 4:5)
Maleahi 4:5:Iată, vă voi trimite pe proorocul Ilie, înainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare şi înfricoşată.
6El va întoarce inima părinţilor spre copii,- şi inima copiilor spre părinţii lor, ca nu cumva, la venirea Mea, să lovesc ţara cu blestem!
Oare Ilie însuși va reveni să continue lucrarea sa pe pământ sau Dumnezeu va folosi un alt bărbat cu aceași ungere ?
Putem observa cum Dumnezeu l-a folosit pe Elisei cu ungerea lui Ilie peste el.
2 Împăraţi 2:15:Fiii proorocilor care erau în faţa Ierihonului, când l-au văzut, au zis: „Duhul lui Ilie a venit peste Elisei.” Şi i-au ieşit înainte, şi s-au închinat până la pământ înaintea lui.
Elisei cu ungerea lui Ilie a înfăptuit prin Duhul Domnului de două ori mai multe minuni ca profetul Ilie însuși.
Dumnezeu a folosit ungerea lui Ilie nu persoana lui.
După câteva sute de ani un Înger al Domnului se arată preotului Zaharia și-i spune:
Luca 1:13:Dar îngerul i-a zis: „Nu te teme Zahario; fiindcă rugăciunea ta a fost ascultată. Nevastă-ta Elisaveta îţi va naşte un fiu, căruia îi vei pune numele Ioan.
14 El va fi pentru tine o pricină de bucurie şi veselie, şi mulţi se vor bucura de naşterea lui.
15 Căci va fi mare înaintea Domnului. Nu va bea nici vin, nici băutură ameţitoare, şi se va umplea de Duhul Sfânt încă din pântecele maicii sale.
16 El va întoarce pe mulţi din fiii lui Israel la Domnul, Dumnezeul lor.
17 Va merge înaintea lui Dumnezeu, în duhul şi puterea lui Ilie, ca să întoarcă inimile părinţilor la copii, şi pe cei neascultători la umblarea în înţelepciunea celor neprihăniţi, ca să gătească Domnului un norod bine pregătit pentru El.”
Îngerul îi spune că Ioan va fi o persoană deosebită care va pregăti calea Domnului și îi menționează doar prima jumătate din profeția lui Maleahi.
Dumnezeu nu face greșeli. La fel cum Domnul Isus în Nazareth când citește din cartea prorocului Isaia (Isaia 61:1,2) despre lucrarea Lui se oprește la Anul de Îndurare fără să mai amintească Ziua de răzbunare, o profeție pentru viitoarea Sa venire.(Luca 4 : 18,19)
Îngerul îi menționează clar care parte a prorociei o va împlini Ioan – el va întoarce inimile părinților spre copii și va pregăti norodul pentru venirea lui Mesia ca Miel al lui Dumnezeu în vederea lucrării de Răscumpărare. (Ioan 1:29-34)
Dumnezeu folosește ungerea lui Ilie peste Ioan Botezătorul așa cum Însuși Domnul o spune în Evanghelia după Matei :
Matei 11:9:Atunci ce aţi ieşit să vedeţi? Un prooroc? Da, vă spun, şi mai mult decât un prooroc;
10 căci el este acela despre care s-a scris: „Iată, trimit înaintea feţei Tale pe solul Meu, care Îţi va pregăti calea înaintea Ta.”
11 Adevărat vă spun că, dintre cei născuţi din femei, nu s-a sculat nici unul mai mare decât Ioan Botezătorul. Totuş, cel mai mic în Împărăţia cerurilor este mai mare decât el.
12 Din zilele lui Ioan Botezătorul până acum, Împărăţia cerurilor se ia cu năvală, şi cei ce dau năvală, pun mâna pe ea.
13 Căci până la Ioan au proorocit toţi proorocii şi Legea.
14 Şi, dacă vreţi să înţelegeţi, el este Ilie, care trebuia să vină.
15 Cine are urechi de auzit, să audă.
De asemeni :
Matei 17:10:Ucenicii I-au pus întrebarea următoare: „Oare de ce zic cărturarii că întâi trebuie să vină Ilie

Grigore / Silvia / Sitaru, 30.06.2012, 03:38

Îţi recomand să deschizi şi să răsfoieşti o carte ce nu ai mai citit vreodată şi te asigur că ai să apreciezi aceasta, mai ales că cele scrise s-au întîmplat cu adevărat. De asemenea, are o putere uimitoare de transformare.... http://supranaturalul.wordpress.com/ După aceea veţi înţelege cu adevărat Calea către rai. O zi bună autorului acestui pps cât şi comentatorilor căutători ai adevărului Divin.

Grigore / Silvia / Sitaru, 30.06.2012, 03:44

Multumiri Domnului Grigore pt ca ne-a reamintit unele frumoase citate din Sfanta Evanghelie, dar imi dau seama ca defapt nu ati inteles nici ceea ce transmite aceasta poezie, cu atat mai putin probabil sa il fii cunoscut pe parintele Cleopa Ilie si ceea ce invata el.

Nimic din ceea ce a scris sau predicat sau invatat parintele Cleopa nu este in contraictoriu cu ceea ce ne transmite Mantuitorul in Sfanta Evanghelie sau proorocii Vechiului Testament, in plus, nici unul din versurile acestei poezii nu mi se pare a fii in contradictie cu ceea ce a propovaduit Mantuitorul sau ceea ce s-a proorocit prin oamenii alesi de Dumnezeu.

Bucurie !

Crina, 01.07.2012, 13:57

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23080 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 33 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion