Publicitate

De 8 Martie - cu drag! - Vizualizare online

  • Currently 7.67/10

7.7 steluţe (281 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Toata gingasia florilor din lume, toata bucuria din ramurile inmugurite, adunate intr-un manunchi de fericire, vi le doresc de 8 Martie - pe melodia superba "Por el amor de una mujer" a lui Julio Iglesias!

Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 36245 in total, 10 pe zi
Descarcari: 1917 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (15)

Frumos! Multumim.

Elena Constantin, 27.02.2010, 11:04

Vă mulţumesc din inimă pentru aprecieri! Sinceră să fiu, fiind prima oară cand prezint lucrări personale pe acest site, am avut emoţii! Nu ştiam care va fi reacţia celor care le vor privi. Până acum le prezentam doar prietenilor, la diferite ocazii. Cum nu mă consider o expertă în pps-uri, primesc cu inima deschisă şi critica şi laudele! Dar, cum văd că primii paşi au început cu laude, pentru mine e încurajator şi sper sa fie de bun augur! Cu atât mai mult, cu cât şi domnii de la nicepps.ro au fost atât de prompţi, de drăguţi şi de amabili şi de aceea ţin să le mulţumesc pentru tot! Sunt multe persoane minunate, cu mult talent, care au prezentări pps pe acest site, care pe mine de-a dreptul m-au încântat şi mi-am zis, dacă ele s-au străduit atât pentru noi, de ce să nu ii răsplătesc şi eu, de ce să nu încerc şi eu să sensibilizez spiritele, să înfrumuseţez sufletele, să încerc să le mai luminez puţin viaţa atât cât pot! Doar frumosul întotdeauna bucură şi trezeşte sentimente uneori chiar nebănuite! Asadar, inca o dată, mii de mulţumiri tuturor pentru aprecieri şi înţelegere!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 28.02.2010, 08:17

Foarte frumos. Felicitarile mele pt pps

Loredana Tecar, 28.02.2010, 13:52

Foarte frumos ! Cu multa dragoste ai realizat aceasta prezentare,completa,cu imagini minunate,melodie superba si cuvinte pentru suflet.Draga Teodora,m-au impresionat gindurile si dorintele tale,atit de umane,hrana pentru suflet. Felicitari,cu mare drag te sarut si urmeaza-ti calea,desavirsind menirea.

ARIES, 28.02.2010, 14:16

superbe!

stan maria, 28.02.2010, 17:18

felicitari, este superb si ai ales o melodie la fel de sensibila.
am cautat mult pina m-am oprit la acesta sa-i trimit prietenei mele de ziua ei.
sper sa o incinte si pe ea la fel ca si pe mine.

maria-magdalena, 03.03.2010, 00:01

hola saludos desde mexico,ya todo esta dicho les deseo mucho exito al personal que colabora para ser posible que veamos estos videos tan-
bellos el chavo del 43.

salvador / 0906lira / salvador lira gonzalez, 05.03.2010, 20:01

Teodora, ai realizat ceva frumos, imagini superbe, muzica superba. Toate citatele sunt deosebite, dar sunt extrem de multe, un citat trebuie sa te lase sa-l "digeri" pe indelete, sa te gandesti la profunzimea celor spuse. E doar o parere, dar daca stapanesti atat de bine tehnica de a realiza diaporame de ce nu realizezi o diaporama pe un singur citat, lasand imaginile si muzica sa "vorbeasca"? Felicitari!

ADA1, 06.03.2010, 09:37

la multi ani draga Madi
te pupam i-ti dorim de 8 Martie sa ptereci cu bine

madi dumbraveanu, 07.03.2010, 18:30

Frumos! Felicitari! La multi ani si tie Teodora cu ocazia zilei de 8 Martie

ELIZA2, 08.03.2010, 12:12

super frumos, tine/o tot asa.

Coltan Raluca, 09.03.2010, 08:58

Foarte frumos! Iti transmit din tot sufletul mii de felicitari, ai reusit ca prin aceasta prezentare sa-mi dai starea de bine de care aveam nevoie. Chiar daca a trecut de ceva timp 8 MARIE , iti urez si tie un nobil ''LA MULTI ANI!'!
“Daca senzualitatea ar fi fericirea, animalele ar fi mai fericite decat oamenii;dar fericirea oamenilor este depusa în suflet, nu în carne si oase” Seneca
Sa ai o primavara frumoasa!

Geta / Geta B / Cineva care a renuntat sa mai expuna , dar caruia ii place frumosul, 18.03.2010, 02:31

La fiecare apreciere făcută aici, sufletul meu a tresarit emotionat! De ce? Fiindca, de fiecare dată când o primeam, îmi spuneam cu mulţumire: „Azi am mai făcut ceva frumos! Azi, cu prezentarea mea am reuşit să mai bucur pe cineva!” şi ochii îmi râdeau cu strâluciri de lacrimi, ca unui copil fericit! Uitându-mă peste toate aprecierile de aici, constat că, sunt făcute de persoane care îmi seamănă mult în aprecierea frumosului (a nu se înţelege acum că îmi laud singură prezentarea, fiindcă eu mă refer la „frumos”, în general), cu o sensibilitate aparte şi probabil şi de aceea sunt scrise atât de cu suflet! De fapt, când spui femeie, spui totul: sensibilitate, gingăşie, altruism, frumusţe, şi de ce nu, caracter puternic, precum şi atâtea, atâtea altele, pe care cuvintele nici nu le pot cuprinde... Tuturor, mii de mulţumiri pentru bucuria făcută şi să aveţi parte de o primăvară plină de împliniri şi iubire! Păstraţi-vă sufletul la fel de curat şi de pur, el e cel mai mare dar ce ni s-a putut face! Îi mulţumesc şi lui Salvador pentru aprecierea frumoasă, care m-a impresionat, cu atât mai mult venind de la un bărbat care nici măcar nu este din România! Şi aceleaşi calde mulţumiri şi echipei nicepps.ro care se străduieşte pentru noi, ca să ne creeze o stare de bine, să ne bucure, să ne facă mai fericiţi!
Cu toată dragostea,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 18.03.2010, 09:48

A trecut un an si eu nu incetez sa-mi inarca dimineata bateriile la serviciu cu prezentarea de 8 Martie 2010! Un adanc reverans pentru spiritul dvs. de frumos. Cu ganduri de bine si aleasa consideratie,
Iuliana - Polonia

iuliana6, 18.03.2011, 01:58

Ce surpriză minunată, să aflu că şi în Polonia este cunoscut acest site! Dragă Iuliana, mă bucur nespus că prezentarea mea a reuşit să vă atragă atenţia şi chiar să vă şi încânte! Vă mulţumesc pentru aprecieri, pentru cuvintele calde, pentru stilul delicat şi distins in care v-ati exprimat la adresa mea, dovada clară a unui spirit gingaş şi sensibil, iubitor de artă şi frumos! În general, prezentările mele le-am realizat cu versuri care-mi aparţin şi dacă doriţi să le vizualizaţi, lăsaţi-mi e-mail-ul dvs. şi vă voi scrie! Eu vă consider deja o prietenă virtuală, romantică la fel ca mine şi mă bucur de cunoştinţă! Sper ca primăvara care deja e prin zonă, să vă găsească fericită, senină şi cu zâmbetul pe buze! Vă doresc să fiţi iubită, iar viaţa să vă fie mereu o primăvară frumoasă!
Cu cele mai alese gânduri,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 24.03.2011, 17:13

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23560 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion