Publicitate

De ce Domnul Isus si nu Mos Craciun? - Vizualizare online

  • Currently 8.08/10

8.1 steluţe (37 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Reveniti maine pentru a vizualiza prezentari! Multumim pentru interes! :)

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Isus este cel caruia trebuie sa ii aducem lauda atat de sarbatoarea Craciunului cati si in rest !!!

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: cosmin (este autorul)
Vizualizari: 6135 in total, 1 pe zi
Descarcari: 462 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (7)

DRAGA COSMIN !

Adevar graiesti !
Te felicit ca la tine nu se vad sclipiciuri, animatii inutile de prost gust si alte kitch-uri !
Sarbatori fericite !

IOAN / IOAN HUSZAR / HUSZAR IOAN, 03.12.2010, 08:13

De acord. Dar nimeni nu-i compara! Fiecare dintre ei are locul lui separat in inima noastra. Lasati-ne bucuria de a-l astepta in fiecare an pe Mos Craciun, cu darurile lui materiale, si piosenia cu care il purtam pe Iisus in mintea si in inima noastra, sperand la darurile lui spirituale. Dar, putem noi oare sa-i luam unui copil bucuria darului de sub bradut si sa-i lasam speranta in Domnul Iisus? Le poate avea pe amandoua din plin. Sigur atunci cand se va duce la culcare isi va spune rugaciunea cuminte si ii va multumi Domnului ca l-a trimis si la el pe Mos Craciun.

Gabriela Florescu / Gabi, 03.12.2010, 09:36

OK, GABY..AI DREPTATE .. EU NU MA REFEREAM LA FAPTUL CA SA INDEPARTAM DIN MINTEA UNUI COPIL BUCURIA DE A'L ASTEPTA PE MOS CRACIUN .. DOAR AM VRUT SA SUGEREZ CA UNII OAMENI LE VORBESC COPIILOR DOAR DE MOS CRACIUN .. SI IL LASA PE ISUS AFARA, SI LUCRU ASTA MA REVOLTA .. AI DREPTATE IN CEEA CE AI SPUS, FIECARE DIN EI ARE LOCUL LOR SPECIALA IN INIMA NOASTRA .. DAR MOS CRACIUN ESTE PREZENT NUMAI IARNA, PE CAND ISUS ESTE CU NOI IN FIECARE ZII, FACAND DIN FIECARE ZII A NOASTRA, O ZII DE SARBATOARE, O ZII IN CARE PUTEM SA PRIMIM NUMEROASE CADOURI, POATE NU MATERIALA .. DAR SIGUR SPIRITUALE .. SI IOAN, MULTUMESC .. SARBATORI FERICITE SI TIE SI TUTOR !!!

cosmin, 03.12.2010, 12:18

Felicitari!!!...asta ar trebui sa vada cat mai multa lume...in ziua de azi se sarbatoareste fara Sarbatorit :( pe orice se pune pret, mai putin pe Cel ca a parasit Slava cereasca venind in lumea noastra,pt noi, pacatosii. Slava Lui ca a coborat in lumea noastra si prin El avem mantuirea, prin jertfa Lui iertarea pacatelor.

ina6, 24.12.2010, 11:08

Felicitari,intr-adevar!!! In ziua de azi aceasta gresala tinde sa se extinda peste tot, din pacate... Lucrurile de fapt sunt foarte simple: De craciun, Dumnezeu ne ofera pe Domnul Isus iar satan pe mos craciun...Depinde de fiecare dintre noi ce alegem...majoritatea credem ca putem alege ambele variante... daca am fi sinceri cu noi insine am recunoaste ca mos craciun e o minciuna in care ne complacem pentruca ne satisface firea pamanteasca iar Isus care reprezinta adevarul a venit tocmai ca sa ne elibereze de satan si si de minciunile lui...
nu poti alege si minciuna si adevarul in acelasi timp, si sa fi si fericit...asta...numai daca am fi sinceri...

Lidia3, 27.12.2010, 00:53

Draga Lidia !
Ce greseala? Ce minciuna? Mos Craciun trimis de Satan? Care Satan?! Ce spui tu este curat fanatism! De ce Isus reprezinta adevarul, iar Mos Craciun este o minciuna? L-ai vazut pe Isus in realitate? NU! L-ai vazut pe Mosul adevarat? NU! Crezi in Dumnezeu si in Fiul Lui? DA! De ce nu si in Mos Craciun?Cum este indemnul Bisericii: CREDE SI NU CERCETA!
Acum cadem in cealalta extrema: sa-l aruncam pe Mos Craciun si sa-l imbratisam DOAR pe Isus. Nu se poate cu amandoi??

Gabriela Florescu / Gabi, 27.12.2010, 01:36

Draga Gabi !
Nu ma indoiesc ca esti o fiinta adorabila, o mamica care isi apara copilasii ca o leoaica. Crede-ma, NU sunt un purtator de cuvant al lui Cosmin, nici al Lidiei si nu vreau, mai ales sa fiu, aparatorul Lui ISUS ! Stii de ce ! Isus este DUMNEZEU INSUSI ! El este OMNIPREZENT, OMNISTIEN si mai ales OMNIPOTENT ! El Domnul si Dumnezeul nostru NU are nevoie sa fie aparat de catre un oarecare om, care este o fiinta creata de EL Ceea ce doresc sa-ti spun este, ca pentru a-L face cunoscut pe Isus si invataturile Lui, foarte multi crestini de-a lungul secolelori au fost martirizati ! Intelegi , au murit tocmai pentru ca Numele Lui sa fie cunoscut si acceptat ca Singurul Mantuitor al celor care cred in moartea Lui ispasitoare !
Dumnezeu ne iubeste cu o mare dragoste cu o gelozie sfanta si ne vrea numai pentru El !
Daca vei studia Sfanta Scriptura, vei afla ca el este de o desavarsita Sfintenie, Credinciosie, si Dreptate !
El este CALEA , ADEVARUL si VIATA !
Ce zici ,poti tu spune acelasi lucru despre Mos Craciun ?
Cu mult drag ..............................IOAN

IOAN / IOAN HUSZAR / HUSZAR IOAN, 27.12.2010, 05:22

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23320 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 15 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion