Publicitate

De ziua ta - Vizualizare online

  • Currently 8.47/10

8.5 steluţe (163 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Dragele mele, fiindcă astăzi este o zi deosebită, vin şi eu cu o prezentare, pe care vi-o dedic, ca să ştiţi că vă preţuiesc şi vă sunt alături! Aşadar, vă doresc ca această zi specială, plină de feminitate şi căldură sufletească, să vă găsească fericite, cu zâmbetul pe buze şi să vă aducă împlinirea celor mai dragi vise, alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat...! Sper să primiţi atâtea flori, încât casa să arate ca o grădină, atâtea felicitări, încât să aveţi vorbe bune pentru tot anul..., atâta dragoste, încât, chiar dacă aţi da înapoi la fiecare, tot vi-ar mai rămâne...! Şi nu uitaţi că a fi femeie este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în această viaţă! Frumuseţea vine din ceea ce suntem..., din ceea ce reprezentăm… şi tocmai de aceea trebuie să-i mulţumim vieţii pentru tot ce ne oferă! LA MULŢI ANI! Cu cele mai frumoase gânduri şi cele mai alese sentimente, Teodora Buiţă

Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 15155 in total, 4 pe zi
Descarcari: 828 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (4)

LA MULTIA ANI si tot cei mai bun sa iti aduca acest 8 MARTIE! Nimic in lume nu este mai frumos decat cuvantu MAMA spus de cel caruia i-ai dat viata. Cuvintele de data aceasta nu-si mai au rostul. Esti minunata !
Iar in aaceasta zi a feminitatii :
''Alege sa iubesti si nu sa urasti…
Alege sa zambesti si nu sa te incrunti…
Alege sa zidesti si nu sa darami…
Alege sa perseverezi si nu sa renunti…
Alege sa lauzi si nu sa barfesti…
Alege sa vindeci si nu sa ranesti…
Alege sa oferi si nu sa iei…
Alege sa actionezi si nu sa amani…
Alege sa ierti si nu sa te razbuni…
Alege sa te rogi si nu sa disper''

Geta / Geta B / Cineva care a renuntat sa mai expuna , dar caruia ii place frumosul, 07.03.2011, 05:42

Multumim,Teodora.Esti o femeie deosebita si cred ca in aceeasi masura si mama deosebita! Iti doresc multa sanatate,si sunt sigura ca puiul tau va fi tot un om minunat! Mi-a placut mult prezentarea.De versuri...nu mai spun!...
Sa ai parte numai de bucurii!

Elena Constantin, 07.03.2011, 11:03

Dragele mele prietene virtuale,
Vă mulţumesc pentru aprecieri, pentru gingăşia şi frumuseţea gândurilor, pentru urări şi pentru tot ce însemnaţi în ultimul timp, în viaţa mea! Sper să nu vă supăraţi că vă răspund la amândouă odată, dar, cum pentru amândouă am o afecţiune deosebită, la fel vă şi răspund! Aş vrea să ştiţi că, deşi suntem departe, fizic, sufleteşte vă simt aproape şi vă doresc de 8 Martie, să iubiţi şi să fiţi iubite, să vă bucuraţi din plin de frumuseţea şi emoţia acestei zile, cu toate surprizele ce vi le va aduce! Nu uitaţi că frumuseţea vine din ceea ce suntem..., că tocmai femeile sunt cele care dau vieţii mai mult farmec, culoare şi gingăşie! Lucrurile mici pe care le facem şi le spunem, au mare importanţă, chiar dacă uneori nici nu ne dăm seama, în timp ce noi ne urmăm calea. Un gest frumos poate să ia povara umerilor obosiţi pe drum. O vorbă bună poate îndulci inima, precum o ploaie de vară peste florile însetate. Câtă bucurie tâşneşte deodată din lucrurile mici şi simple! Aşadar, vă doresc din toată inima: SĂ AVEŢI PARTE DE O PRIMĂVARĂ CU TOTUL SPECIALĂ, PLINĂ DE BUCURII, IAR IUBIREA SĂ VĂ SURÂDĂ LA FEL CA PRIMA OARĂ, SĂ VĂ PRINDĂ ÎN MREJELE EI, SĂ VĂ ÎNLĂNŢUIE SUFLETUL ŞI SĂ NU VĂ MAI DEA DRUMUL NICIODATĂ!
Cu cele mai frumoase gânduri şi cele mai alese sentimente,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 07.03.2011, 14:47

cand dumnezeu a vrut s-a desavaraeasca lucrarea a creat femeia

luminita chi , 14.03.2011, 02:13

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion