Publicitate

De ziua ta,din tot sufletul..La multi ani ! - Vizualizare online

  • Currently 5.77/10

5.8 steluţe (107 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Regina florilor si Regele rockului va vor desfata privirea si auzul.

Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: CEZAR / Cezar Serbu / cezarserbu (este autorul)
Vizualizari: 9587 in total, 3 pe zi
Descarcari: 676 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (3)

Foarte frumos ca si legendele florilor.Distinctie si deosebita grija la ambele ansambluri.Multumesc si sper sa mai vad asemenea raritati ...un sincer La multi ani! multa sanatate si ferticire cu respect reciproc.
"Respectul fata de femei este semnul dupa care cunosti omul nobil."
F PECAUT(1828-1898)

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 08.03.2013, 06:41

Domnule Cezar mai devreme am vazut un comentariu pe care vreau sa v-il intaresc si eu:
"Respectul fata de femei este semnul dupa care cunosti omul nobil " subscriu dupa d-na Aghata.
La multi ani! tuturor doamnelor si domnisoarelor,mamelor si bunicilor! Tot respectul meu tuturor si o zi senina cu pace in suflet 1. :)

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 08.03.2013, 08:48

Mulţumesc pentru regalul de culoare şi frumuseţe, oferit cu această prezentare! Nu cred să existe vreo femeie care să nu iubească florile, aşa că nu aveam cum să nu fiu şi eu cucerită de gingăşia lor!
Dar, în calitate de colegă de site, pe lângă mulţumiri, vin şi cu o mică observaţie, care sper să vă fie de ajutor în viitor: nu vă mai grăbiţi cu postarea unei prezentări, înainte de a mai citi textul încă o dată, cu mare atenţie! Sunt convinsă că dacă aţi fi procedat astfel, nu aţi mai fi scris “zânbete” (doar încă din clasele primare am învăţat că înainte de “b” şi “p” se scrie “m”, nu “n”, deci e clar că nu aţi greşit din neştiinţă, ci din neatenţie)!
Şi dacă îmi este permis (sper că nu v-am supărat prea rău), vreau să vă vin în ajutor cu încă un sfat colegial: încercaţi să vă obişnuiţi ca după virgulă să lasaţi un spaţiu liber, să nu mai scrieţi imediat, lipit, cuvântul următor (greşeală pe care am observat-o nu doar la dvs., ci la foarte mulţi autori, care postează pe acest site)!
Închei, dorindu-vă o primăvară frumoasă, plină de gingăşie şi culoare, aşa cum este şi prezentarea dvs.!
Cu gânduri alese,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 14.03.2013, 07:00

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23450 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion