Publicitate

DE ZIUA TA, LA MULŢI ANI! - prezentare PowerPoint

  • Currently 8.77/10

8.8 steluţe (170 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Prieteni
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 21.05.2011
Vizualizari: 23013 in total, 7 pe zi
Descarcari: 1391 in total, 0 pe zi

Descriere: “Prietenia este, în primul rând, pacea reciprocă şi zborul spiritului pe deasupra amănuntelor vulgare”, spunea Antoine de Saint-Exupery. O astfel de prietenie ne leagă şi pe noi, dragă Elena, buna mea prietenă virtuală! Şi fiindcă este ziua ta onomastică, permite-mi să-ţi fiu alături în această zi deosebită şi să-ţi urez cu emoţie şi căldură, „LA MULŢI ANI!” cu bucurii şi fericire, alături de cei dragi ţie! Sper să fie aşa cum ţi-o doreşti şi să ai parte numai de surprize frumoase!
Îţi dedic cu tot dragul această prezentare, realizată special pentru tine, un micuţ dar oferit din toată inima, ca semn de preţuire şi prietenie sinceră!
Aş vrea să adresez aceeaşi urare simplă, dar plină de încărcătură emoţională, pentru toţi sărbătoriţii, purtători ai numelui de Constantin sau Elena!
Cu cele mai sincere şi alese sentimente,
Teodora Buiţă

Publicitate

Comentarii (17)

Foarte frumoasa prezentarea, d-na Teodora Buiță!

Felicitari din suflet!

Cu mult drag,
Andonia

Andonia / Delia, 21.05.2011, 13:41

Un dar trimis din suflet,pentru suflete!...Eu l-am primit cu emotie enorma si cu inalta pretuire!...Nu am mai intalnit un om asa de cald,cum esti tu!...
Iti multumesc in numele tuturor celor care au sarbatorit ziua onomastica!
Cuvintele nu ar reflecta indeajuns de bine starea afectiva creata de darul tau MINUNAT!
Nu se intampla adesea ca cineva sa-ti arate cu atata sensibilitate,prietenia!...Ma simt onorata! Prietena-ti voi fi si eu!
Rezum,spunand:iti multumesc ca existi!...

Elena Constantin, 22.05.2011, 01:47

Ştiţi prea bine că prezenţa dvs. caldă şi sensibilă, a fost şi este mereu o bucurie pentru sufletul meu, la fel ca şi prezentările dvs.!
Vă mulţumesc pentru aprecieri, pentru cuvintele frumoase! Din moment ce vin de la dvs., ştiu că sunt sincere!
Cu aceeaşi prietenie sinceră şi preţuire pentru tot ce însemnaţi pentru mine, vă sărut cu mult drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 22.05.2011, 01:59

Multumesc din inima pentru minunata surpriza!Este atat de frumos sa constati ca mai exista oameni sufletisti pe lumea aceasta care sunt capabili sa aduca astfel de bucurii semenilor lor! Sunteti o doamna cu adevarat! Scuzati-mi felul cum scriu( ma refer la caracterele literelor, la asezatul in pagina.... nu prea le am cu toate astea, sunt incepatoare). Va doresc multa sanatate si succes in activitatile dvs- tra. Mai trimiteti astfel de subiecte interesante, emotionante, de inalta traire sufleteasca. Elena, cu multa dragoste

Nusha / Nusa / Elena / Elena Enica, 22.05.2011, 02:11

O prezentare superba,chiar azi implinesc 50 de anii!...Am primit azi aceast cintec,felicitari!Cu drag ,Dorina.

alecsa.dorina / alecsa dorina / lecsa dorina, 22.05.2011, 02:22

Multumesc din suflet pentru acest superb cintec,trimis de un suflet cald,cu multa stima si prietenie Lenuta

lenutachioveanu / ELENA, 22.05.2011, 09:44

Draga mea Elena, buna mea prietenă virtuală, după cum vezi, bucuria este reciprocă şi ca urmare, amândouă suntem în câştig! De când mă ştiu, mi-a plăcut să ofer daruri, să fac anumite surprize, care să aducă bucurie, mai ales sufletului şi, de obicei, cred că eu mă bucuram mai mult chiar şi decât cel care primea “darul” meu! Ştii, când eram micuţă, banii pe care ii primeam “de buzunar” de la părinţi, eu nu îi cheltuiam pe prostioare, cum făceau ceilalţi copii, ci îi adunam şi când era ziua celor dragi mie (familie, rude, prieteni...), întotdeauna le făceam câte o surpriză, oferindu-le câte un dar care bănuiam că şi l-ar fi dorit... Nici nu ştii cât de fericită eram când le vedeam ochii sclipind de uimire şi bucurie la vederea surprizei făcute... Uite, şi acum când îţi scriu, revăd emoţia şi lacrimile de bucurie, din ochii mamei mele, la primirea câte unui cadou luat de mine, pe care şi l-ar fi dorit, dar la care renunţase din diverse motive...
Din păcate, ţie ţi-am oferit darul meu doar virtual, nu am putut fi lângă tine fizic, dar, din tot ce mi-ai scris, am simţit că reacţia a fost aceeaşi şi mă bucur nespus! Poate că prietenia noastră este aşa de frumoasă tocmai fiindcă pe noi nu ne leagă nimic material, totul e dezinteresat, baza ei fiind doar sentimentele şi gândurile noastre curate! Sper ca nimic să n-o umbrească vreodată şi că vei rămâne tot “raza mea de soare” (apropo, cred că ştii că aşa se traduce Elena, cuvânt de origine greacă - care înseamnă “rază de soare”)!
Iar acum, ca încheiere, vreau să îţi mulţumesc pentru tot ce mi-ai scris, pentru gândurile tale frumoase şi, la fel ca tine, şi eu “îţi mulţumesc că exişti”!
Cu aceleaşi alese sentimente, te sărut cu tot dragul,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 22.05.2011, 17:50

Draga mea doamnă, Elena Enica,
Dacă eu am reuşit, cu prezentarea mea, să vă aduc o mică bucurie, înseamnă că, ceea ce eu am dăruit cu inima, a fost la fel primit, fapt ce nu poate decât să-mi încânte sufletul. Îmi amintesc de un citat învăţat la latină: “Omnia bona – bonis”, adică “Oamenii buni găsesc bucurie în orice lucru”, iar cuvintele dvs. tocmai aceasta îmi demonstrează! Aşadar, nu pot decât să mă bucur că ne-am întlnit, că vi-a plăcut prezentarea mea şi să vă mulţumesc pentru toate cuvintele minunate pe care mi le-aţi adresat aici! Să ştiţi că dacă îmi scrieţi prenumele la autor, veţi putea vedea pe site şi alte realizări de-ale mele de acest gen!
Ca încheiere, permiteţi-mi să vă mai urez încă o dată de ziua dvs. “LA MULŢI ANI!” şi sper că a fost aşa cum vi-aţi dorit-o!
Cu mult drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 22.05.2011, 17:57

Dragă doamnă Dorina,
“Tristeţea se poate descurca şi singură, dar ca să fie ea însăşi, bucuria are neapărată nevoie să fie împărtăşită cu cineva”, spunea Mark Twain şi câtă dreptate are... Dacă eu nu împărtăşeam bucuria cu dvs. şi cu celelalte doamne care mi-au scris aici, consider că n-ar mai fi avut niciun farmec! Aşa cum i-am scris mai sus şi doamnei Elena Constantin, pentru mine cea mai mare bucurie constă nu atât în primirea unui dar, cât cea în care să pot eu să îl ofer...
Nu ştiu dacă dvs. cunoaşteţi, dar prenumele fiecărei persoane are o origine şi o semnificaţie, care îi va marca viaţa, fără să ştie cum şi de ce. Ei, bine, vreau să vă spun că noi două avem ceva în comun, adică, prenumele nostru, tradus, are aceeaşi semnificaţie: „darul lui Dumnezeu”., fiindcă Dorina derivă tot de la Teodora. Poate că aceasta este şi explicaţia dorinţei mele de a face mereu surprize frumoase, daruri, bucurii... Nu vă cunosc şi sunt curioasă să aflu dacă şi dvs. aveţi acelaşi sentiment, aceeaşi dorinţă, de a bucura şi a înfrumseţa viaţa celor dragi!
Şi fiindcă a fost ziua dvs., eu vă doresc din toată inima “LA MULŢI ANI!”, cu cât mai multe împliniri şi mai ales, cu multă, multă iubire! Poate că schimbarea prefixului v-a întristat puţin, poate aţi avut chiar momente de nostalgie, dar nu uitaţi că, viaţa la orice vârstă poate fi frumoasă, dacă ştiţi s-o preţuiţi şi să vă bucuraţi de tot ce vă oferă!
Cu cele mai alese gânduri şi calde mulţumiri pentru apreciere,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 22.05.2011, 18:01

Şi eu, doamna Lenuţa, vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase, pentru prietenie şi pentru bucuria ce mi-aţi făcut-o, preţuindu-mi darul, oferit cu drag!
Încă o dată „LA MULŢI ANI!” cu fericire şi cât mai multe bucurii, alături de cei dragi!
Cu aceeaşi caldă prietenie,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 22.05.2011, 18:06

Mii de multumirii! de aici din departare,ascultind un cintec si mai ales cind este dedicat,!pentru mine este apropierea de cei dragii(copii mei).Aveti dreptate! la schimbare aprefixului,am simtit o nostalgie si tristete,datorita faptului ca sunt singura prin straini.Todeauna ,cind intru pe acest site si gasesc o poezie,un citec frumos i-l trimit si cunostintelor mele.Sunt o femeiie ,care a avut de infruntat o viata dura din copiilarie,tot ce am iubit am pierdut(mama,sot).......Cu mult respect Dorina..

alecsa.dorina / alecsa dorina / lecsa dorina, 23.05.2011, 03:26

Draga mea, doamnă Dorina,
Vă mulţumesc încă o dată pentru tot ce mi-aţi scris şi mai ales pentru încrederea cu care vi-aţi deschis inima sincer, aşa cum o faci numai faţă de un prieten, deşi noi nu ne cunoaştem personal! Cele descrise de dvs. mi-au retrezit vechi amintiri, păstrate cu grijă în sipetul meu de comori... Ştiţi, când m-am angajat, după terminarea studiilor şi m-am văzut singură, departe de casă, doar cu necunoscuţi în jurul meu, în primele săptămâni nu a fost zi în care să nu fi plâns..., aşa că vă înţeleg perfect starea sufletească pe care o puteţi avea! Vedeţi deci, că ştiu şi eu ce înseamnă singurătatea, neliniştea, tristeţea sufletului, dar, pe de altă parte, mai ştiu şi că starea noastră de spirit depinde doar de noi, de puterea voinţei noastre, de felul cum ne hotărâm să privim totul şi cum decidem să fie viaţa noastră! În momentul când m-am hotărât să aleg fericirea, aşa am şi făcut, nu am mai lăsat nimic şi nici pe nimeni să mi-o mai strice! Şi tristeţile, la fel ca şi bucuriile, vin, pleacă, şi tocmai de aceea, vă rog, lăsaţi trecutul în urmă şi învăţaţi-vă să vă bucuraţi de clipa prezentă, de tot ce vă oferă ea! Ieri a fost, mâine... nu se ştie, aşa că doar ceea ce avem azi, e sigur! De când mă ştiu am fost şi am rămas o persoană veselă, optimistă şi sper să reuşesc să vă molipsesc şi pe dvs. cât de curând! Poate tocmai de aceea, fiindcă sunt aşa cum sunt, am adunat mulţi prieteni în jurul meu, majoritatea fiind la fel ca mine!
Prin urmare, dacă vreodată vă mai simţiţi singură şi tristă şi simţiţi nevoia unui cuvând cald sau a unui umar de prieten, lăsaţi-mi adresa dvs. de e-mail şi vă voi scrie cu tot dragul!
Cu prietenie şi gânduri frumoase,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 25.05.2011, 09:30

.....................O doamne, multumesc ca mai sunt si persoane cu suflet!.........Draga doamna Teodora ,cred ca sunteti o alinare pentru multe suflete triste,prin cuvintele calde si bune pe care le spuneti!Este adevarat ,am momente cind am nevoie ,de un umar unde sa-mi pot lasa capul ,dar sunt putine persoane care pot intelege! e-mail alecsa.dorina@yahoo.com.Cu drag Dorina.

alecsa.dorina / alecsa dorina / lecsa dorina, 26.05.2011, 01:33

LA MULTI ANI ~~~DRAGA MEA PRIETENA~~~

gaby3, 06.12.2011, 03:37

Dragă Gaby,
Există multe lucruri care pot fi dăruite dincolo de obiectele fizice. Se spune că, adevărata bucurie se bazează pe ceea ce dăruim din tot sufletul! Cu cât vom dărui mai mult, cu atât vom primi mai mult. A dărui sincer, înseamnă împlinire şi bunătate, generozitate fără niciun fel de altă aşteptare. Cel mai important dar pe care putem să-l facem, este acela de a oferi cuiva din timpul nostru, pentru că timpul este cea mai preţioasă resursă.
A dărui este în firea întregului univers. A accepta darul este a doua natură a întregului univers.
De aceea, vă mulţumesc din toată inima, pentru stropul de bucurie pe care mi l-aţi dăruit azi! Pentru mine, urarea dvs. a constituit cea mai frumoasă surpriză! Presupun că ne cunoaştem, altfel nu aţi fi ştiut că eu sâmbătă am sărbătorit ziua mea de naştere!
Închei, cu speranţa că aţi avut o zi cât mai minunată, plină de iubire şi cu cât mai multe daruri şi surprize deosebite de la Moş Nicolae, iar sărbătoriţilor, le urez din toată inima, un sincer şi cald “LA MULŢI ANI!
Cu cele mai alese ganduri si sentimente sincere,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 06.12.2011, 07:26

Draga Teo, esti nemai pomenita. I-mi pare rau ca nu te-am cunoscut mai de mult. I-mi plac foarte mult versurile tale. i-mi merg la suflet. ma incarca pozitiv.

Claudia / Claudia Molnar, 30.06.2012, 09:54

Dragă Claudia,
Mă bucur că îţi place ce scriu şi cum scriu şi nu pot decât să îţi mulţumesc pentru caldele tale aprecieri! În ziua de azi, când lumea, în general, are cu totul alte preocupări decât cele de a se cultiva, când nu se mai citește aproape nimic, iar poezie cu atât mai puțin, pentru mine chiar este o încântare să mai descopăr că încă există persoane ca tine şi ca alţii care mi-au scris pe acest site! Spre durerea mea, şi probabil a altor autori de versuri, se pare că sunt din ce în ce mai puţini iubitori de poezie, fie din lipsă de timp, fie dintr-o nepăsare greu e înţeles...
Aşadar, bine ai venit în căsuţa mea virtuală, încântată de cunoştinţă şi oricând te voi aştepta cu drag!
Cu prietenie şi mii de mulţumiri,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 03.07.2012, 03:37

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23650 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion