Publicitate

Declaratie de dragoste - prezentare PowerPoint

  • Currently 8.43/10

8.4 steluţe (30 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Dragoste
Primita de la: Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D. (nu este autorul)
Data: 18.05.2013
Vizualizari: 3307 in total, 1 pe zi
Descarcari: 291 in total, 0 pe zi

Descriere: Este cea mai deosebita lucrare si creiatie in care sentimentele exprimate pentru propria tara sunt atat de inaltatoare si deosebite incat autoarea poate face pe orice fericit avand aceleasi ganduri si daruire.Tara pentru care unii doar se gandesc la ea si nu pot face nimic,insa cuvintele si creiatiile sunt bune pentru motivarea sufletelor tuturor. Cu tot respectul sa ne gandim la tara dar si la creatoare :)

Publicitate

Comentarii (1)

Ma plec cu respect in fata celui (celei,celor )care a (au) realizat acest pps.In cele peste 1200 pps pe care le-am vazut,cel de fata se situeaza in primele 3 locuri prin IMAGINILE de a rara frumusete sau expresivitate(fotografia cu bunicuta care isi saruta vacuta este FANTASTICA),prin textele atat de frumoase si pline de substanta ale ADEVARATELOR VALORI ale neamului romanesc,prin DECENTA cu care,in mod discret,ne este aratata tinta declaratiei :ROMANIA ! SA VA DEA CEL DE SUS MULTA SANATATE !

Radu Neacsu, 19.05.2013, 05:52

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 21690 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1068 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.