Publicitate

Despre prietenie - prezentare PowerPoint

  • Currently 7.05/10

7.0 steluţe (21 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Ganduri, Sfaturi
Primita de la: horst krucso / horstkrucso (este autorul)
Data: 26.08.2013
Vizualizari: 6329 in total, 3 pe zi
Descarcari: 547 in total, 0 pe zi

Descriere: diaporama pe textul unei poezii de Marius Tuca. Prezentarea se face sub forma de dialog intre doua persoane imaginare. Am alese doua fete extrem de expresive pentru a sustune acest dialog: Lois de Funes si Bourvil. Muzica provine de la o cantareata canadiana - Isabelle Boulay

Publicitate

Comentarii (3)

Un pps de o frumusete deosebita prin sinceritatea dialogului imaginar -de un adevar pe care il pot aprecia mai bine tinerii de peste 60 de ani - ca si prin originalitatea prezentarii si mai ales -a selectionarii cadrelor din filmele celor doi titani ai comediei.Felicitari pentru aceasta bijuterie la care,se vede,autorul a lucrat mult si cu tragere de inima.

Radu Neacsu, 26.08.2015, 19:03

Multumesc frumos pentru atata lauda!

horst krucso / horstkrucso, 27.08.2015, 02:28

Cu scuzele de rigoare,am impresia ca ma luati peste picior -asa cum se spune in popor.Nu este vorba despre lauda -nu am nimic de castigat dupa un asemenea gest,nu va cunosc si nici nu intentionez -ci de un comentariu al unuia care nu a avut ce face si in loc sa dea mustele afara din parc (sunt pensionar inca din mileniul trecut!) s-a uitat la pps-ul dvs care i-a placut ! Fiecare cuvant reprezinta o realitate si nu o lauda iar asa cum ati formulat dvs raspunsul m-a suparat,ca sa nu zic -jignit,simtindu-ma in postura poetilor de curte,adica de lingusitori.
Am mai invatat ceva !

Radu Neacsu, 27.08.2015, 07:49

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22890 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 7 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion