Publicitate

Din istoria constructiei Castelului Peles - Vizualizare online

  • Currently 7.47/10

7.5 steluţe (19 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Pentru noi un trecut cu adevarat constructiv al natiunii a fost in timpul domniei lui Carol I.... fara comentarii a fost si ramane un caracter integru si bun cetatean roman in fond...

Categoria: Istorie, Muzee
Primita de la: Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D. (nu este autorul)
Vizualizari: 4889 in total, 1 pe zi
Descarcari: 461 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (1)

O prezentare frumoasa a istoriei acestei magnifice prezente romanesti printre valorile eterne create de oameni.Ceeace ma indispune de multe ori este faptul ca ne sunt servite afirmatii care, parca,ne considera inocenti,ca sa nu zic altfel.Astfel se afirma ca devizul urias-16 milioane lei- a fost acoperit din "caseta regala"si din
'lista civila",probabil subscriptii,evident "benevole si spontane". Sa fie vorba de caseta cu care viitorul rege a debarcat la Giurgiu ? Ce este asta,lista civila?Asa-i spunea atunci investirii banilor publici?Mister.Raman la convingerea cu care am sa mor -tot ce a apartinut Casei regale,pentru care am un respect deosebit (ma refer la Carol I si Ferdinand) este de fapt averea acestui popor napastuit dar pe care-l iubesc.

Radu Neacsu, 19.02.2014, 07:15

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion