Publicitate

Din perlele Dolomitilor. Lago di Breies - Vizualizare online

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (8 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Lago di Braies sau Pragser Wildsee in germana, este un lac aflat la o altitudine de 1496 m. la poalele muntelui Croda del Lago sau Seekofel de 2810 m.Ambi, lac si munte, se afla in Pragser Dolomiten si fac parte din Parcul Natural Fanes - Sennes - Prags.Lacul se intinde pe o suprafata de 310.000 m.patrati si o adancime de36 m.Lacul este de o frumusete deosebita care este deranjata doar de prezenta enorma a turistilor.La lac se ajunge extrem de usor : cu masina !!!!!In zile de Dumineca, sarbatoare sau vacanta vin sute de turisti, sau pseudo-turisti.in autobuze, SUV, sau masini obisnuite. Soseaua asfaltata de cca.8 km ,de la bifurcatia soselei ce leaga orasele Brunek cu Dobiacco (Toblach), este infundata, pe ambele parti cu masini parcate.Am ales si facut fotografii tarziu in Oct. si in zi de lucru cand sunt putini turisti. Timpul cel mai potrivit de a vizita lacul este dupa vacanta Italienilor (sfarsitul lui Sept.). Sper sa va placa Lago di Braies alias Pragser Wildsee.

Categoria: Natura
Primita de la: Helmut Gürtler (este autorul)
Vizualizari: 2252 in total, 27 pe zi
Descarcari: 110 in total, 1 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Ma gandeam in sinea mea :
musca, vierme, carabete, blinker, pana cand a aparut in peisaj o fata frumoasa si s-a naruit totul. Cum sa bagi in apa obiecte ascutite, cu care poti sa zgarii asemenea picioare frumoase ?
Minunate privelisti !
Cu stima,
T Gorunescu

Teodor Gorunescu, 22.09.2019, 06:44

Mi-a placut mult de tot calatoria in aceasta frumoasa zi de duminica.
Numai bine si sananatate multa ,calatorie placuta ,Angelica.

Angelica1, 29.09.2019, 04:19

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion