Publicitate

Din perlele Dolomitilor. Lago Val di Limides - prezentare PowerPoint

Categoria: Natura
Primita de la: Helmut Gürtler (este autorul)
Data: 07.09.2019
Vizualizari: 653 in total, 4 pe zi
Descarcari: 115 in total, 0 pe zi

Descriere: De la Cortina d´Ampezzo pana la pasul Falzarego la 2105 m. altitudine sunt 25 km. I-am parcus la repezeala. O zi splendida ne-a intampinat sus. Aveam de gand sa vizitam lacul Val di Limides (sau Limedes)la o inaltime de 2174 m. unul din altele perle ale Dolomitilor.Diferenta de nivel de 74 m. am parcurs´o relativ repede si usor in cca.o ora. Splendida priveliste ne-a asteptat ajunsi la lac. Vf.Tofana de Roses (3224 m.) precum si cel al Lagazuoiului Mic de 2779 m. straluceau in apele lacului.
Am ramas fascinati de splendoare peisajului.
Am pierdut mult timp admirand natura. Aparatul de fotografiat nu a incetat sa faca "clic". S-a facut tarziu asa ca intoarcerea am facut-o pe acelas drum.
Poate veti fi si dumneavoastra fascinati de aceste imagini.
O remarca si un sfat : Cele mai frumoase (de efect) fotografii le faceti dimineata sau tarziu dupa masa si daca se poate inpotriva luminii.
Cu stima Helmut.

Publicitate

Comentarii (2)

Si m-a impins curiozitatea sa ma aventurez in continuare prin munti si ce am vazut aici e ceva de necrezut : toate imaginile sunt de o frumusete rara.
Daca ai putina imaginatie si te situezi intr-un loc potrivit, poti considera ca esti acolo si te bucuri privind aceste minuni.
Si nu cred ca este un pacat prea mare sa visezi putin !
Cu stima,
T Gorunescu

Teodor Gorunescu, 08.09.2019, 06:59

Dupa o pauza de aproape trei ani ne reintalnim in Macedonien, in Ohrid. M-am bucurat cand v-am vazut. Eram obisnuit sa va vad anual. In anul 2013 in Montenegro, in 2014 in Capri si pe coasta Amalfitana, in anul 2015 la capatul lumii, Malta iar apoi in 1916 la Versailles.
De aici v-am pierdut din ochi. Ati revenit anul acesta cu poze minunate din Macedonia. Am cautat sa gasesc macar o singura fotografie ca sa fac o cat de mica critica. Degeaba ! Nimic, nimic, nimic !
Felicitari ! Minunat PPS.
Sa revenim la munte. Aveti dreptate "nu este un mare pacat sa visezi putin" !
Sunt un mare visator si cu cat imbatranesc devin si mai rau.
Ma bucur ca ati fost atat de curios ca sa-mi vedeti lucrarile.
Ca si dumneavoastra, am fost pretutindeni, acolo, de unde sunt aceste fotografii . Nu sunt toate reusite. Sunt multi factor de care depinde o fotografie peisagistica. Un nor , o apa, un soare apoi pozitia ( sus,jos) sau ora (Inainte sau dupa ora 12 ). Iti trebue mult timp.Cateodata chiar si zile.
La lacul Limedes am avut la dispozitie o zi intreaga,si am avut norocul de toti acesti factori.
Domnule Gorunescu va multumesc pentru comentar si pentru notare.
Cu stima Helmut

Helmut Gürtler, 10.09.2019, 05:32

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23650 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion