Publicitate

Din perlele Dolomitilor.Lago Val di Limedes - Vizualizare online

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (4 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Lacul Val di Limides,sau Limedes, se afla in apropierea pasului Falzarego in Dolomitii Ampezzani, la o altitudine de 2170 m. Frumusetea lui nu se poate descrie in cuvinte. Or unde ne-am afla, in apele lui se oglindeste majestosul Tofana de Roses ,unul din cele trei Tofane (Roses,Dentro si Mezzo) inalt de 3224 m. , iar mai la stg. nu mai putin renumit Lagazuoiul Mic de 2779 m. De la nivelul pasului Falzarego (2105 m.), unde am lasat masina, pana la lac este un drum deosebit de usor in care parcurgem o diferenta de nivel de cca. 70 m. Am avut noroc de o vreme deosebit de frumoasa cu multi nori albi favorabila fotografiilor. Am stat ore intregi in jurul lacului, si am fotografiat mult. As recomanda fotografilor amatori sa fotografieze, daca este posibil, dimineata,inainte de pranz, sau dupa masa tarziu (umbrele sunt mai lungi),iar dac se poate impotriva luminii. Cu asta inchei cu unul din cele mai usoare urcusuri la una din perlele Dolomitilor : Lago Val di Limedes

Categoria: Natura
Primita de la: Helmut Gürtler (este autorul)
Vizualizari: 2125 in total, 64 pe zi
Descarcari: 116 in total, 3 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (5)

Draga Helmut, am verificat din nou si muzica nu se aude decat la LAGO DE LIMIDES, din cele mai noi, si d’Antermoia, cel vechi...la care se auzea...
Corectiile anuntate nu functioneaza la SORAPIS si COLDAI...
Daca vei verifica in pptx-ul tau vei vedea ca la cele doua care nu se aud la mine lipseste sunetul din optiunea respectiva – TRANSITION si SOUND
Trebuie sa introduci melodia in pps-uri...


Adrian TOIA, 14.09.2019, 05:10

Hallo Adrian.
Ma intereseaza numai daca la ACEST pps auzi muzica. Lago di Limedes
Numai la ACEST pps am incorporat (nu atasat) o melodie cu un calculator mai vechi (Wind.XP). sunt tare curios
multumesc pentru promtitudinea raspunsului.

Helmut Gürtler, 14.09.2019, 05:29

Ti-am spus ca la acesta se aude - la celelalte nu. Vezi mesajul meu de mai sus.

Adrian TOIA, 14.09.2019, 05:48

Vai, ce imagini superbe poate oferi soarele, daca esti in momentul potrivit, ai un aparat in mana si sti cand si cum sa declansezi !
In legatura cu sunetul, la cel dinainte nici la mine nu s-a auzit, dar calculatorul meu e cam hodorogit, am si la altele necazuri, asa ca nu am luat in seama.
Dar aici s-a auzit foarte bine, a creat un adevarat spectacol cu derularea imaginilor care m-au plimbat prin 'creierii' muntilor !
Cu stima,
T Gorunescu

Teodor Gorunescu, 15.09.2019, 00:04

Hallo domnule Gorunescu, sau poate numai Teodor ?. Si eu am un frate Teodor.
Am fost mai bine de o saptamana in Cortina d´Apezzo.Am colindat de data asta Dolomitii Ampezzani. La intoarcere am facut , la "BANDA RULANTA" 5 PPs-uri cu lacuri montane din Dolomiti.
Am gresit !!!!. M-am grabit si am facut o greseala la incorporarea muzicii. La toate 5 pps-uri. Nimeni nu m-a informat, doar ceva mai tarziu domnul Adrian Toia. Le-am refacut si din nou publicat dar din nou aceeasi greseala. Acum, a treia oara, se pare ca am reusit sa indrept greseala.
Uitati-va la noul Lago di Coldai.
Multumesc pentru cuvintele frumoase din comentar.
Cu aceeasi stima Helmut.

Helmut Gürtler, 15.09.2019, 01:46

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23430 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 6 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion