Publicitate

Doina , dor si omenie - prezentare PowerPoint

Categoria: Natura
Primita de la: Helmut Gürtler (nu este autorul)
Data: 14.09.2014
Vizualizari: 3012 in total, 1 pe zi
Descarcari: 331 in total, 0 pe zi

Descriere: Imagini din Romania pe melodia ,,Balada " de Ciprian Porumbescu

Publicitate

Comentarii (4)

Acelas comentar ca la pps-ul Romania autentica din 11.09 , dar cu complectarea :
Ati reusit intradevar sa ma loviti in punctul cel mai sensibil.
Ma doare sa vad cum calcati in picioare ceeace are mai scump poporul Roman: O tara splendida , unul ,care este unic in lume, un Ciprian Porumbescu !
Si ceeace este mai trist este ca nimeni nu-mi ia apararea.
Nu vad,nu aud , nu vorbesc.....,frumoasa atitudine !
Cu parere de rau. Helmut

Helmut Gürtler, 15.09.2014, 09:11

Aveţi perfectă dreptate, domnule Helmut!
Opinia publică, în ceea ce priveşte acest site minunat, nu prea există.
Cred că sunt printre puţinii autori/neautori care şi-a spus nemulţumirile. Şi ce am primit în schimb? Alte şi alte steluţe mici. Care cu greu se mai pot repara.
De ce nu vă sare nimeni în apărare? Pentru că, automat, cel ce o va face va avea soarta dumnneavoastră: va primi note mici pentru indrăzneală!
Şi asta pentru că au voie. Pentru că nu este un sistem de logare. Pentru că nu le convin anumite nume, care deranjează. Şi veşnica mea întrebare: DE CE? Nu este loc pentru toată lumea?
Am multe de spus, dar prefer să nu o fac...
Şi eu, cu aceeaşi părere de rău,
Cristina G.

Cristina G, 17.09.2014, 11:30

Doamna Cristina,nu era cazul sa-i luati apararea.Nici nu stiti dumneavoastra cate voturi cu o singura steluta ati primit, exact de la Helmut !
Ia uitati ce ii scria un domn intr-un comentariu :

"

Ce nu iti convine,Helmut ? Daca ai fi copil,te-as intelege,dar cand ai peste 40 de ani ... ! De cate ori intri tu pe site,depunctezi toate prezentarile,de sus pana jos.Nu iti place deloc daca cineva primeste prea multe stelute (vezi ca Doru Munteanu are la cateva prezentari cate 10 sau 9,5 sau 9 stelute si mai sunt cativa cu stelute multe, dar nu ai intrat de cand au aparut aceste noi prezentari,ca sa-i uniformizezi tu pe toti ).Vrei sa ne bagi pe gat prezentarile tele indiferent daca ne plac sau nu.Lasa-ne pe noi sa ne spunem punctul de vedere,ca te anuntam prin comentarii si prin celelalte metode,iar daca e dreptul tau sa-i depunctezi pe ceilalti,atunci fa-o o singura data,nu de fiecare data cand intri.
Esti victima propriilor tele actiuni pe care le-ai indreptat impotriva celorlalti,de se intrebau autorii ce am patit noi cei care vizualizam prezentarile lor,de ce nu ne mai plac.

ADI , 27.07.2014, 02:40 "

Mihaela5, 18.09.2014, 04:25

Dragii mei, eu nu vreau să intru în polemică cu nimeni. Eu nu apăr pe nimeni. Eu apăr dreptatea. Nu vreau să acuz pe cineva anume, că votează în vreun fel, pentru că nu ştiu acea persoană. Părerea mea este că doar Admin ştie acest lucru.
Dar nu contează, nu moare nimeni dintr-o notă slabă. Aici este vorba despre principii.
Ca în cazul de faţă, îmi puteţi spune că s-a votat lucrarea?? Greşit! NU s-a votat lucrarea. Nici măcar nu s-a vizionat, de unii care au votat. Dovezi sunt notele. Maraton de note de 1! Căci, dacă s-ar fi vizionat acest material, s-ar fi văzut semnătura unei autoare dragi a acestui site, care lucrează superb!
Până la urmă, fiecare votează cum vrea. Nimeni nu poate impune cuiva acest lucru... Doar că aici este vorba despre principii, în general. Despre respect, politeţe, despre plăcerea de a urmări un pps frumos şi educativ. Şi lucrat cu drag, pentru iubitorii acestui gen.
Patima şi bătaia de joc nu ar trebui să-şi găsească aici culcuş!

Cu drag şi mult respect,
Cristina G.

Cristina G, 21.09.2014, 02:25

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22840 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 40 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion