Publicitate

Domiciliul Strada. - Vizualizare online

  • Currently 8.26/10

8.3 steluţe (31 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: In fuga spre succese materiale nu mai avem timp sa reflectam asupra existentei semenilor ...

Categoria: Intamplari adevarate
Primita de la: Diegis (este autorul)
Vizualizari: 5910 in total, 1 pe zi
Descarcari: 460 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (5)

Doamne, Dumnezeule, e asa de trist ce vedem aici si atit de adevarat! tragedia e ca nu i putem ajuta pe acesti oameni pt ca sint multi si departe de noi. pe de alta parte, nu i putem ajuta nici pe cei fara case de la noi ca au inceput demult sa fie si aici! si ei sint tot oameni! vorba lui freddy mercury: empty spaces, what are we living for?

Anca7, 01.11.2011, 02:45

Da... sant din ce in ce mai multi pe planeta, sant de acord cu dumneavoastra !. Insa pot fi ajutati foarte simplu. Sa nu mai acceptam inegalitatea in distribuirea bogatiilor planetei iar pentru aceasta primul pas este sa stopam mentalitatea dictatoriala si de gasca mafiota a conducatorilor planetei. Propun sa incepem de maine cu toti cei care se catara in varful piramidei social/politice cu ajutorul votului nostru tacit sau direct.

Diegis, 02.11.2011, 02:12

TRIST DAR ADEVARAT. DE MILENII NIMENI NU FACE NIMIC. CAUTAM SA NE IMBOGATIM SA AVEM. MAI MARII PLANETEI ASA ZISI nu ii intereseaza. Din ce sa mai traiasca acesti oameni? Din mila Domnului. Intrebare? Nu suntem cu toti OAMENI???????????? Ce sa mai spunem de Romania! In campanii vorbim de binele semenilor nostri. Ne mint acesti parveniti, si ii credem. Cine ii cred.
Poate in alt mileniu se va rupe bariera asta dintre cei care exploateaza, iar oamenii lasati de Dumnezeu sa poata trai decent. Nu pe strazi.
DOAMNE AJUTA.

Michael Livingstone, 18.10.2013, 03:53

Pana va veni "alt mileniu" pentru a trai bine eu propun sa ne mobilizam si sa traim bine incepand de acum. Sa nu mai votam orbeste aceiasi indivizi pusi pe jecmaneala si proipia bunastare. Sa umplem puscariile cu ei, sa le confiscam averile ilicite si sa schimbam total optica relatiilor internationale si ale afacerilor interne. O revolutie reala (si nu o mascarada stropita cu sange nevinovat) care sa schimbe din temelii aceste raporturi corupte din societatea umana. O alta clasa conducatoare a carei promovare sa fie posibila numai in urma testului de meritocratie; concret fapte ce servesc interesul national si nu personal.
sa facem tot ce tine de noi sa ne recastigam dreptul sa ne studiem adevarata istorie multimilenara si sa putem oferi generatiilor tinere dreptul de a fi mandri ca sunt oameni, la general, si romani in particular.
Toate acestea nu se pot face stand la fereastra si barfind pe cei care militeaza ca ele sa fie implementate.

Diegis, 22.10.2013, 03:22

Diegis,
Felicitari pentru cum gandesti. Ai dreptate. Acum trebuie sa ne mobilizam. Ne-au furat, ne-au mintiti, au distrus tot, din tara asta, aceasta cocina pollitica.Umplem puscariile cu ei daca ar invia Ceasca.Acum cine?
Nu-i intereseaza decit averile lor. Restul poporului sa moara. Si cum se spune: Suntem un popor las.Dar fereasca Dumnezeu de furia romanului.
Numai bine sa fie.

Michael Livingstone, 23.10.2013, 03:59

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23600 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion