Publicitate

DON’T KNOW MUCH (NU ŞTIU MULTE) – Aaron Neville & Linda Ronstadt - Vizualizare online

  • Currently 9.00/10

9.0 steluţe (9 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: „Dont’t Know Much” este un cântec scris de Barry Mann, Cynthia Weil şi Tom Snow. A devenit foarte cunoscut, bucurându-se de mare succes, în urma interpretării lui superbe de către duetul format din Aaron Neville şi Linda Ronstadt, aceasta incluzându-l în albumul ei din anul 1989, “Cry Like a Rainstorm, Howl Like the Wind.” Şi fiindcă Aaron Neville, cu vocea lui caldă şi deosebită, este unul dintre preferaţii mei şi al mai multor prieteni, m-am gândit să realizez o prezentare cu un cântec de-al lui, de Dragobete, Ziua Îndrăgostiţilor la români. De data aceasta însă, este fără versurile mele. Fiind foarte frumos textul, am dorit să-l pun în evidenţă, l-am tradus în limba română şi portugheză, ca să poată fi înţeles şi de prietenii mei şi corespondenţii mei virtuali (inclusiv vorbitori de portugheză), care nu cunosc limba engleză. Sper să vă bucure darul meu, să vă placă şi să-l primiţi cu drag! Cu aleasă preţuire, Teodora Buiţă

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 1689 in total, 1 pe zi
Descarcari: 295 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (4)

Nu stiu multe,dar stiu ca te iubesc ... !!!
Multumesc,felicitari...minunat ....mi-a placut acest pps.martisor
inchinat iubirii...ca de obicei tot ce tine de tine...tine de iubire...
Fericit este cel care este cu tine ... cu o asa persoana iubitoare
langa el ... numai bine,cu drag Angelica.

Angelica1, 02.03.2016, 08:30

Mulţumesc, dragă Angelica, pentru vizionare, votare şi mai ales, pentru căldura mesajului. Da, m-ai descris foarte bine, „tot ce ţine de mine... ţine de iubire...” Nu cred că poate cineva să-mi arate o minune mai mare decât dragostea. Adevăratele miracole nu trebuie să le vezi, ci să le simţi. Şi în orice creştin se întâmplă un miracol atunci când, apropiindu-se de ceilalţi prin dragoste, simte cum se apropie de Dumnezeu. Fiindcă, aşa cum spune Sfântul Ioan Gură de Aur, „Sfinţenia vine din dragoste. Dragostea este rădăcina şi izvorul binelui. Dragostea schimbă însăşi natura lucrurilor. În mâna dragostei, toate devin bune. Cel ce iubeşte, niciodată nu poate urî, chiar de ar fi orişice împrejurare, şi acesta este tocmai cel mai mare bun al dragostei.”
Aceasta îţi doresc şi eu, draga mea, să iubeşti şi să fii mereu înconjurată cu iubire! Şi atunci, sigur, eşti fericită!
Cu drag,
Teodora

Teodora Buiţă, 03.03.2016, 13:01

Teodora vesnic indragostita, daca te recunosti in aprecierea „tot ce tine de mine...tine de iubire...”, inseamna ca esti unul din oamenii fericiti ai acestei lumi....„să iubeşti şi să fii mereu înconjurată cu iubire! Şi atunci, sigur, eşti fericită!”...

Adrian TOIA, 07.03.2016, 11:27

Dl. Adrian, aţi dedus cât se poate de corect, da, aşa este, recunosc sincer că mă număr printre „oamenii fericiţi ai acestei lumi”, care au avut parte toată viaţa de iubire! Nici nu aş putea concepe viaţa fără de iubire, doar iubirea e însăşi esenţa vieţii. Iubirea presupune libertate, necondiţionare, dăruire plenară...
Şi ca să vedeţi că şi alţii gândesc ca mine, vă propun spre lecturare un citat superb despre ce înseamnă a iubi cu adevărat pe cineva, din cartea „Gândiţi frumos”, care aparţine arhimandritului Teofil Părăian: „Ştiţi ce înseamnă să iubeşti pe cineva? Să-l aduci în tine. Să nu-l laşi lângă tine. Să nu-l laşi departe de tine. Să-l aduci aproape de tine. Să-l îmbrăţişezi. Să-l transferi din afară înlăuntru. Să-l aduci în suflet. Să poţi zice: „Te port în mine, te port în suflet, te port în visuri, te port în braţe”. Şi dacă nu spui lucrul acesta şi dacă nu poţi spune lucrul acesta, să ştii că nu iubeşti. Nu-i iubeşti nici pe cei despre care crezi că-i iubeşti. Nu-i iubeşti pe aceia de care vrei să scapi. Nu-i iubeşti pe aceia pe care nu-i apropii. Nu-i iubeşti pe aceia pe care nu-i ajuţi. Nu-i iubeşti pe aceia pe care nu-i mângâi. Nu-i iubeşti pe aceia pe care-i bruschezi. Să luăm aminte la toate lucrurile acestea şi să ştim că iubirea aduce şi durere când nu poţi face ceva pentru omul pe care-l iubeşti.”
În momentul în care un bărbat are de-a face cu o femeie, îl vom vedea cum se transformă sub dragostea femeii, precum lutul sub mâna olarului. De aceea, femeia va trebui, mai mult decât bărbatul, să se străduiască să se desăvârşească, deoarece prin desăvârşirea ei va produce desăvârşirea acestei lumi, prin transformarea ei conştientă se va produce transformarea benefică a întregii lumi.
Închei cu cele mai alese gânduri şi sincere mulţumiri pentru vizionare, vot şi comentariul sensibil, transmiţându-vă, cu emoţie şi gingăşie, calde urări de primăvară cu tot ce e bun şi frumos în viaţa dvs.! Vă doresc să iubiţi şi să fiţi iubit!
Cu preţuire,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 07.03.2016, 21:16

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion