Publicitate

Dulce septembrie - Vizualizare online

  • Currently 8.27/10

8.3 steluţe (11 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: "Toamnă a deliciilor! Sufletul meu este cununat cu ea; dacă aş fi pasăre, aş zbura de-a lungul întregului pământ în căutarea a noi şi noi toamne." (George Eliot) Iată că toamna cea romantică, cea dulce şi darnică, toamna cu melancolii, cu doruri şi bucurii, când natura se transformă în cel mai talentat şi magic pictor, a venit din nou să mă tulbure, să mă vrăjească şi să mă îndemne la visare şi la compus versuri. Şi cum prima lună a ei a început cu septembrie, m-am purces din nou la scris, dedicându-i o poezie. Rezultatul îl veţi vedea cuprins în acest pps, în care am încercat, versurilor să le adaug imagini fermecătoare, să fie încântare pentru ochi şi suflet, pentru toţi iubitorii de frumos! Cu cele mai alese gânduri şi sentimente, Teodora Buiţă

Categoria: Anotimpuri
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 2518 in total, 1 pe zi
Descarcari: 841 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (16)

Foarte frumos. O melodie de exceptie si imagini cu o animatie grozava. Splendid.

maia / angi, 04.10.2015, 05:00

Este simplu cand ai talent literar sa faci prezentari pe price tema,nu mai trebuie sa cauti prin alte parti decat poze care sa oglindeasca imaginile poetice pe care le ai in minte ! Sau...invers !

atics, 05.10.2015, 00:21

Cea mai mare bucurie, pentru orice persoană, este atunci când munca îi este apreciată, mai ales când o face dezinteresat, doar de dragul frumosului, pentru iubitorii de frumos, aşa cum facem noi, dragă Maia, lăsând, de fiecare dată, şi câte un strop de suflet!
Aşadar, vă mulţumesc pentru aprecieri, pentru atenţia acordată lucrării mele, lăsând un comentariu aşa de frumos, pentru vot, pentru bucuria pe care mi-aţi făcut-o cu prezenţa dvs. caldă şi plăcută, pentru tot...!
Vă doresc să aveţi parte de o toamnă plină de iubire, speranţă şi împliniri de vise!
Mereu cu preţuire şi gânduri alese,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 05.10.2015, 08:53

Aveţi dreptate, dl. „atics”, privit din afară, aşa poate părea, „simplu”, să realizezi un pps, „când ai talent literar”, numai că pentru mine nu este deloc aşa! Întotdeauna am fost adepta calităţii, nu a cantităţii! Din respect faţă de vizitatorii şi colegii acestui site, plus prietenii şi corespondenţii pe care îi am prin toată lumea, sunt foarte meticuloasă în tot ce fac, ce scriu, ce imagini sau colaje folosesc. Inclusiv melodiile introduse ca fond muzical, mă străduiesc să nu fie cele folosite de prea mulţi autori, tocmai ca să nu plictisesc, ci să fie ceva deosebit. Ziua fiind ocupată, credeţi-mă că uneori stau nopţi întregi să ascult muzică, până să îmi găsesc melodia dorită! La fel procedez şi cu imaginile, în general, lucrez cu colaje realizate de mine, şi mai puţine fotografii luate ca atare de pe internet.
Iar când vin unii vizitatori, ca Gabi sau Radu J., care, constant, în loc de un comentariu care să mă ajute să înţeleg ce nu le place, să pot corecta, trântesc, în bătaie de joc, un punctaj opus celorlaţi (probabil că sunt incapabili să scrie un text), îmi pun anumite întrebări...
Ce să mai spun despre Viorica Dea, colega noastră de site, căreia, trecând peste greşelile gramaticale pe care frecvent le face, i-am acordat, când a avut punctaj mic, maximul de puncte, pentru încurajare, iar dânsa, drept mulţumire, „foarte amabilă” a venit şi m-a depunctat la câteva lucrări!??
În concluzie, vedeţi dl. „atics”, nu este chiar aşa de „simplu” cum pare!
Dar, fiindcă şi eu, la fel ca şi dvs., sunt iubitoare de frumos, voi continua să realizez prezentări, din iubire şi respect pentru cei care mi le apreciază!
Vă mulţumesc pentru vizionare şi comentariu!
Vă doresc mult succes în continuare şi să vă bucuraţi de o toamnă minunată, cu tot ce atinge frumos sufletul!
Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 05.10.2015, 09:08

Frumos ... mi-a placut ca de obicei ... ne duci la visare ...
ne faci sa fim mai buni cu versurile tale ,mai toleranti cu cei din jur ...
numai bine si inspiratie multa ... versuri cit mai frumoase,Angelica.

Angelica1, 07.10.2015, 00:31

Dulce septembrie,minunata prezentare,felicitari !

Cipri, 11.10.2015, 12:36

Mulţumesc, draga mea Angelica, pentru cuvintele frumoase cu care aţi venit din nou în „căsuţa” mea, însenindu-mi inima cu prezenţa dvs. plăcută, cu aprecieri şi gânduri bune, dezvăluind un suflet ales! Sper să rămâneţi aceeaşi prietenă virtuală sensibilă şi caldă, mereu amabilă şi drăguţă, cu noi toţi, cei ce postăm pe acest site! Probabil că acesta e şi motivul pentru care v-am îndrăgit!
Fie ca viaţa să vă răsplătească la fel, cu bine şi frumos!
Mereu cu drag şi aleasă preţuire, Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 13.10.2015, 08:52

Mulţumesc, dragă Cipri, pentru vizită, pentru apreciere, pentru vot, pentru amabilitate, pentru tot...! Mă bucur că v-a plăcut prezentarea mea, cu atât mai mult când ştiu că felicitările vin de la un autor de pps-uri încântătoare, care îndeamnă la visare şi frumos!
Felicitări şi mult succes în toate, vă doresc cu drag! Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 13.10.2015, 09:17

Doamna Teodora Buita,mi-au placut intotdeauna prezentarile dv.,in primul rand pentru ca va consider poetul site-ului si in al doilea rand,pentru ca nu puneti niste imagini la intamplare,ci le lucrati frumos.
Este mult mai "simplu" pentru dv. sa realizati o prezentare pentru ca aveti talentul literar,pe cand noi trebuie sa cautam pe Internet chiar si textul. Dv. va puteti face o poezie si apoi sa cautati imagini care sa se "asorteze" cu poezia,sau vazand niste imagini frumoase,sa compuneti o poezie pe masura. Dar,poate ca si noi suntem buni in alt domeniu,fiecare cu ce i-a dat Dumnezeu !
Eu sunt de parere ca stelutele nu-si au rostul,ar trebui desfiintate,pentru ca nu ni se dau premii la sfarsitul anului scolar,nu suntem trimisi la olimpiade. Atunci toti s-ar preocupa sa faca prezentari cat mai frumoase,care sa fie cu adevarat apreciate,fara ca voturile sa faca clasificari care nu sunt deloc realiste.
Si eu am fost depunctat si de doamna respectiva si de altii,dar,asa cum spuneti si dv.,mergem mai departe.
Numai bine va doresc si multe prezentari deosebite !

atics, 14.10.2015, 11:00

Hallo doamna Teodora Buita !
In primul rand va multumesc pentru notarile magulitoare aduse ultimelor mele pps-uri. Nu am alta cale.
Am urmarit cu interes schimbul de randuri cu domnul atics, si am ramas placut surpins, de continutul lor. Cred ca nici eu n-as fi comentat mai bine.
Randurile domniei sale, ca de altfel si ale dumneavoastra , parca mi-au fost luate din gura (vorba Romanului).Laudele mele ar parea acum chici.!!!
Nu fiti trista ! Persoanele care va depuncteaza pe dumneavoastra + inca altele vreo 4, ma depuncteaza si pe mine.Si nu cu 5 stelute ci mereu cu 1 steluta. La pps-ul Toamna 2015 , care cred ca este destul de reusit, vazut de cca 1.550 peroane si votat de 16 ori, am primit 6 notari cu 1 steluta.!!
Ce spuneti ?
Am luat legatura cu Admin Nicepps si mi-au spus ca in spatele acestor nume se ascunde o singura persoana,care are mai multe conturi.
Aceasta se poate si este acceptat.
Aceasta este DEMOCRATIE ! Fiecare face ce vrea.
Doamna Buita,cred ca v-am plictisit destul.Ma opresc aici !
Cu respect si stima Helmut

Helmut Gürtler, 28.10.2015, 06:05

Helmut, o mica rectificare: eu nu am zis despre cineva anume ca foloseste mai multe conturi; am zis doar ca nu putem impune cuiva sa nu-si faca mai multe conturi cu adrese de email diferite. Si la casele mai mari (google, yahoo etc) poti avea cate conturi doresti. La asta m-am referit. ;)

Admin, 28.10.2015, 11:23

Scuze Admin, asta bineinteles ca n-ai spus, ca ar fi una si aceiasi persoana cu mai multe conturi.Asta este concluzia mea !!!
Este frapant insa fapul si nu poate fi coincidenta,ca mereu,aceleasi persoane,care sunt in numar de cam 5-7,sa-mi puncteze toate pps-urile ,fiind autor sau nu,mereu cu nota 1.Si ce este mai urat este faptul ca nu te poti apara nici cum ei nelasand nici o urma si posibilitate de dialog.
Si inca ceva ce m-a facut sa cred ca este una si aceias persoana . Dispare un nume, apare altul , care cum se inregistreaza, ma puncteaz cu 1 steluta.
Am o multime de nume si exemple pe care pot sa vi le pun la dispozitie.

Cu stima Helmut

Helmut Gürtler, 29.10.2015, 03:23

Si inca ceva Admin !
Vladislaw, Urotar, Mugurel si Marcel 2 si-au deschis un coto pe data de 26.06. 2015, si toti 4 mi-au dat la deschdere cate 1 steluta.!
Este asta doar o coincidenta ?
Ceilanti 5 (Radu J, Gabi Bart, Marina M,Andy B si Sandy ) care ma noteaza regulat cu 1 steluta si-au deschs conturi in luna Mai si Iulie 2015.
Este clar, fiecare are dreptul sa-si exprime parerea prin notare,dar aici este dvorba de MOBING.
Ce putem oare sa facem sa oprim asemenea obraznicii, casa nu ma exprim altfel ? Este oare o singura persoana foarte schmechera ?

Helmut Gürtler, 29.10.2015, 05:34

Dl. „atics”, permiteţi-mi să vă mulţumesc din nou, cu aceeaşi emoţie, pentru căldura mesajului cu care aţi revenit, pentru explicaţii şi tot ce aţi lăsat să se înţeleagă chiar şi printre rânduri!
Mă bucur de atenţia ce mi-aţi acordat-o, fără să ştiu, prin faptul că v-aţi făcut timp să-mi urmăriţi prezentările şi că v-au plăcut! Oricum, din cele ce v-am scris deja, cred că aţi înţeles că admiraţia şi stima sunt reciproce, fiindcă şi mie îmi plac creaţiile dvs.! Se vede că aveţi un suflet ales, care iubeşte arta şi ştie să preţuiască frumosul, indiferent unde se află!

Aceasta este valabil şi pentru dvs., dl. Helmut Gürtler! De mult vă urmăresc şi vă admir lucrările postate pe acest site, iar punctajul acordat reflectă ceea ce am simţit în momentul vizualizării! Un iubitor de frumos apreciază ceea ce vede, admiră ceea ce-i place, nu se lasă influenţat de numărul steluţelor cu care a fost votată lucrarea de unii răutăcioşi (care se ascund sub tot felul de pseudonime)!

Deci, dragi domni, fiţi siguri că nu doar eu gândesc astfel, ci mulţi alţi prieteni şi corespondenţi de-ai mei, cu care am discutat referitor la ce se întâmplă de o vreme pe site, aşa că, nu mai fiţi supăraţi şi trataţi-i cu indiferenţă pe aceşti oameni răuvoitori! Când vor vedea că nimeni nu-i mai ia în serios (doar majoritatea vizitatorilor şi a autorilor de pps-uri cunosc deja ce se întâmplă;), eu cred că se vor plictisi singuri şi vor renunţa să se mai „joace”!

Dl. Helmut, eu nu am afirmat că sunt tristă, fiindcă vin „aceşti amabili prieteni” să mă depuncteze, ci doar că „îmi pun anumite întrebări...”, oare ce i-o determina (sau l-o determina, în caz că este o singură persoană;) să se poarte astfel, în loc să mulţumească şi să aprecieze faptul că noi depunem efort şi timp, fără nicio compensaţie, decât aceea de a face o bucurie, de a aduce un zâmbet pe o faţă tristă, sau obosită, sau singură...? Într-adevăr, aşa cum spunea cineva, “delicateţea, se pare că nu e la îndemâna oricui!"
Părerea mea este (i-am mai spus-o d-lui administrator chiar în momentul când a luat hotărârea votării cu steluţe) că poate ar fi mai bine şi mulţumitor pentru toată lumea, să se renunţe la acest sistem de vot, din moment ce a devenit irelevant, prin comportarea neserioasă a anumitor persoane!

Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 29.10.2015, 15:44

Voturile cu stelute nu au nicio semnificatie asa cum este procedura acum.
M-am convins de acest lucru si acum sunt foarte detasat de aceasta problema.
Candva am facut trei propuneri pentru a da cat de cat o semnificatie acestor voturi,una dintre propuneri imi parea chiar o posibila solutie.Pornea de la faptul ca aceste stelute nu pot fi considerate note(nimeni nefiind profesor de pps_uri),deci insumarea acestor stelute ca pe niste note si impartirea la numarul de votanti nu are nicio relevanta.Dupa parerea mea simpla insumare a stelutelor acordate de votanti ar fi suficienta,in aceasta situatie oricine poate acorda cate stelute doreste,considerand ca daca tot acorda un vot,dupa niste criterii personale,inseamna ca respectiva prezentare i-a atras intr-o oarecare masura atentia(de o steluta sau de zece,dupa cum a simtit in momentul vizionarii),daca nu i-a placut prezentarea nu o voteaza si deci nu-i acorda nici macar o steluta.
Spre exemplu,fiind aici la splendida prezentare a doamnei Teodora Buiţă,ar fi suficient sa notam ca in urma voturilor a acumulat 92 de stelute.
Un gand bun atat pentru cei care aduc aici pps_uri cat si pentru cei ce intra pe nicepps.ro pentru a le viziona,multumiri nicepps.ro pentru gazduire !

Cipri, 01.11.2015, 07:54

este posibil ca acest comentariu sa apara de doua ori,dar nu ar fi din vina mea.
va doresc o duminica frumoasa !

Cipri, 01.11.2015, 07:57

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 16 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion