Publicitate

E iarăşi toamnă... - Vizualizare online

  • Currently 9.50/10

9.5 steluţe (4 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Azi cu emoţie încerc să bat la uşa sufletului dvs., fiindcă aş vrea să-l încânt cu un strop din frumuseţea toamnei din Banatul Montan..., mai exact din Reşiţa şi împrejurimi! Aşezată la poale de munte, înconjurată de lacuri şi păduri, Reşiţa, cândva „Cetatea de Foc” a României, a fost dăruită de Dumnezeu cu împrejurimi superbe, desprinse parcă dintr-un basm! Fiindcă am avut norocul să mă bucur de o toamnă minunată, am imortalizat în fotografii câteva locuri pe unde am colindat, pe care le-am cuprins, împreună cu poezia mea, „E iarăşi toamnă...”, în această prezentare. Sper să vă aducă măcar un pic de bucurie...! Cu respect şi aleasă preţuire, Teodora Buiţă

Categoria: Anotimpuri
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 2481 in total, 6 pe zi
Descarcari: 194 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (5)

Mare, mare surpriza !
Toamna ne paraseste, Teodora revine.
Teodora revine si ne demonstreaza din nou calitatile ei, incontestabile, de poeta.
Nu stii ce sa faci intai.Sa citest versurile, sa asculti melodia sau sa te uiti la splendidele fotografii. Eu am vazut de trei ori acest pps.
Bineinteles, ca fotograf, prima data m-am concetra asupra fotografiilor. Uimitor ! atata frumusete, atatea combiatii, atatea peisagii alese cu mult bun gust. Culori decente - ce sa mai spun splendid. Apropo : n-am stiut ca Resita se afla in un asemenea tinut montan.
Versurile : nostalgice. Tipic Teodora.
Muzica insoteste perfect acest pps minunat.
Teodora , nu sunt poet altfel ti-as rapunde prin versuri, dar ma bucur mult ca te-ai intors (sau nici nu ai fost plecata ?)
Ai facut un pps care-mi place mult iar fotografiile sunt, absolut, pe gustul meu.
Multumesc mult. Helmut

Helmut Gürtler, 02.11.2018, 04:57

Mulţumesc mult, Helmut, pentru cuvintele plăcute lăsate aici! Mă bucur că am reuşit să transmit măcar un pic din tot frumosul toamnei de pe meleagurile bănăţene. De altfel, toamna este frumoasă peste tot, e minunată cu bogăţia ei răvăşitoare de culori. Este şi anotimpul meu preferat, poate şi pentru că, într-un fel, mă aseamăn cu ea. Este veselă, mai ales în perioada ei de început, când vine să ne încânte, încărcată de parfum şi culoare, dar şi romantică, melancolică, cu adieri de vânt şi picături de ploaie uneori, iar spre sfârşit, când se pregăteşte de plecare, devine dureros de tristă..., când totul pare să primească nuanţe de gri, cu ceaţă şi burniţă, cu pomii goi şi părăsiţi..., transmiţând şi ei o sfâşietoare tristeţe...
Mulţumesc pentru complimentele făcute fotografiilor mele, mă simt onorată, ştiind că vin de la un profesionist! Să ştii că tot un Nikon am şi eu, însă nu unul profesional, ca al tău, ci unul micuţ, pe care îl port în poşetă.
Nu, Helmut, nu am fost plecată, doar că am fost ocupată cu altele...! Am vizionat însă cu drag toate frumoasele tale lucrări şi ale colegilor noştri, aşa cum fac mereu.
Mulţumind încă o dată, din suflet, pentru bunăvoinţă, pentru amabilitatea notării, pentru tot..., închei cu aceleaşi gânduri bune pentru tine, doamna Edda şi întreaga familie şi cu dorinţa să vă bucuraţi în continuare de o toamnă cât mai frumoasă, bogată în împliniri, cu iubire şi bucurii, cu tot ce vă doriţi!
Cu toată stima,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 04.11.2018, 18:30

Hallo Teodora .
N-am putut sa-ti multumesc personal si la timpul potrivit pentru pps-ul TB - la
Oradea pe care mi l-ai trimis prin Adrian Toia. L-am rugat s`o faca el in numele meu. Nu stiu daca a facut`o si de aceea o fac eu acum.
Ieri mi-a cazut in mana din nou acest pps .! L-am vazut de mai multe ori ca sa pot sa-mi memorez imaginile colegilor de la Nice.
Trebue ca a fost tare frumoasa si interesanta aceasta intalnire.Cred ca m-as fi simtit bine (cu toate ca sunt un singuratic) in mijlocul vostru.
Ai facut fotografii frumoase despre Oradea. N-am crezut ca este un orasel atat de frumos. Cred ca s-a construit si refacut mult dupa revolutie. Sau poate este doar talentul si bunul tau gust tau de fotograf ?
Nu vrei sa-l publici ? sau poate colegii nu vor sa "apara in public".?
Eu sincer sa-ti spun m-am bucurat pentru el si-ti multumesc inca odata.
Salutari di Nürnberg. Helmut

Helmut Gürtler, 08.11.2018, 05:25

Hallo Teodora, buna dimineata si deoarece nu am auzit unul de celalalt inca in acest an,un An Nou in sanatate si fericire.
Prin Adrian mi-ai trimis o invitatie la intalnirea voastra anuala de la Iasi din
29 Iunie , pentru care-ti multumesc mult.
I-mi este imposibil sa viu. La sfarsitul lunii Mai sunt deja pentru 10 zile in Brasov.De 2 ori o "Aventura" in Romania este prea mult si pentru mine.
Cu avionul este complicat iar cu masina nu mai am placere.Circulatia la voi este groaznica. Iasul l-as fi revazut cu placere.Am facut un curs de specializare acolo.
Multumesc inca odata pentru Invitatie.
O placuta zi de Dumineca. Edda si Helmut


Helmut Gürtler, 20.01.2019, 02:34

La mulți ani, Helmut!
Îți mulțumesc că mi-ai răspuns rapid, fiindcă, așa cum am precizat în mesajul meu, trebuie să se știe numărul exact al celor care vor veni la Iași, la întâlnirea autorilor de pps, din perioada 24 - 29 iunie, pentru reținerea locurilor de cazare la hotel și plata avansului!
Îmi pare rău că nu poți veni cu d-na Edda! Sunt sigură că v-ați fi simțit bine cu noi, suntem un grup prietenos și vesel, dar, sigur, fiecare are prioritățile sale.
Am văzut că ți-a plăcut pps-ul meu cu întâlnirea de la Oradea, în 2018, de aceea m-am gândit că poate dorești să vii împreună cu d-na Edda, ca să ne cunoașteți și personal pe autorii care stau în spatele prezentărilor vizionate, multe postate și aici, pe site.
Invitația de a veni la întâlnirea anuală a autorilor de pps, am făcut-o și în alți ani, și aici pe site, pentru toți colegii, inclusiv domnului administrator! Cei care au dorit, au venit, și fiindcă au fost încântați, au continuat să vină și în anii următori. Ba au venit chiar și prieteni și admiratori ai lucrărilor noastre, și nu numai din țară, ci și din alte țări, din dorința de a ne cunoaște personal.
Referitor la comentariul tău privind pps-ul meu cu Oradea, te rog să mă scuzi că nu ți-am răspuns imediat, dar, din cauza unei întâmplări nefericite, o bună perioadă de timp am rămas fără calculator!
Acesta este și motivul că nu am mai realizat și nici nu am mai postat nimic!
Cât privește orașul, pentru mine întâlnirea cu Oradea a fost cu adevărat o mare încântare. Este frumos, curat, cu un centru elegant, spații pietonale amenajate, multe clădiri istorice renovate, un oraș modern și civilizat, care într-adevăr merită văzut și revăzut! Este și singurul oraş din România care face parte din prestigioasa reţea culturală Art Nouveau. Cinste edililor orașului, care au știut să atragă fonduri europene, pe care să le investească în oraș, în infrastructura de turism și acolo unde a fost nevoie, pentru a face din Oradea unul din cele mai vizitate orașe ale țării!
Îți mulțumesc, Helmut, și pentru urările transmise la început de an, pe care ți le reîntorc înmiit!
Îți doresc ție și familiei, să fiți sănătoși și fericiți, să vi se întâmple numai lucruri bune, să realizați tot ce v-ați propus!
Aceleași urări și gânduri frumoase pentru dl. administrator și pentru toți colegii și vizitatorii acestui site!
Cu stimă și aleasă prețuire,
Teodora Buiță

Teodora Buiţă, 20.01.2019, 17:18

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 5 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion