Publicitate

E iarăşi toamnă... - prezentare PowerPoint

  • Currently 9.50/10

9.5 steluţe (4 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Anotimpuri
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 01.11.2018
Vizualizari: 1431 in total, 110 pe zi
Descarcari: 135 in total, 10 pe zi

Descriere: Azi cu emoţie încerc să bat la uşa sufletului dvs., fiindcă aş vrea să-l încânt cu un strop din frumuseţea toamnei din Banatul Montan..., mai exact din Reşiţa şi împrejurimi!
Aşezată la poale de munte, înconjurată de lacuri şi păduri, Reşiţa, cândva „Cetatea de Foc” a României, a fost dăruită de Dumnezeu cu împrejurimi superbe, desprinse parcă dintr-un basm!
Fiindcă am avut norocul să mă bucur de o toamnă minunată, am imortalizat în fotografii câteva locuri pe unde am colindat, pe care le-am cuprins, împreună cu poezia mea, „E iarăşi toamnă...”, în această prezentare.
Sper să vă aducă măcar un pic de bucurie...!

Cu respect şi aleasă preţuire,
Teodora Buiţă

Publicitate

Comentarii (3)

Mare, mare surpriza !
Toamna ne paraseste, Teodora revine.
Teodora revine si ne demonstreaza din nou calitatile ei, incontestabile, de poeta.
Nu stii ce sa faci intai.Sa citest versurile, sa asculti melodia sau sa te uiti la splendidele fotografii. Eu am vazut de trei ori acest pps.
Bineinteles, ca fotograf, prima data m-am concetra asupra fotografiilor. Uimitor ! atata frumusete, atatea combiatii, atatea peisagii alese cu mult bun gust. Culori decente - ce sa mai spun splendid. Apropo : n-am stiut ca Resita se afla in un asemenea tinut montan.
Versurile : nostalgice. Tipic Teodora.
Muzica insoteste perfect acest pps minunat.
Teodora , nu sunt poet altfel ti-as rapunde prin versuri, dar ma bucur mult ca te-ai intors (sau nici nu ai fost plecata ?)
Ai facut un pps care-mi place mult iar fotografiile sunt, absolut, pe gustul meu.
Multumesc mult. Helmut

Helmut Gürtler, 02.11.2018, 04:57

Mulţumesc mult, Helmut, pentru cuvintele plăcute lăsate aici! Mă bucur că am reuşit să transmit măcar un pic din tot frumosul toamnei de pe meleagurile bănăţene. De altfel, toamna este frumoasă peste tot, e minunată cu bogăţia ei răvăşitoare de culori. Este şi anotimpul meu preferat, poate şi pentru că, într-un fel, mă aseamăn cu ea. Este veselă, mai ales în perioada ei de început, când vine să ne încânte, încărcată de parfum şi culoare, dar şi romantică, melancolică, cu adieri de vânt şi picături de ploaie uneori, iar spre sfârşit, când se pregăteşte de plecare, devine dureros de tristă..., când totul pare să primească nuanţe de gri, cu ceaţă şi burniţă, cu pomii goi şi părăsiţi..., transmiţând şi ei o sfâşietoare tristeţe...
Mulţumesc pentru complimentele făcute fotografiilor mele, mă simt onorată, ştiind că vin de la un profesionist! Să ştii că tot un Nikon am şi eu, însă nu unul profesional, ca al tău, ci unul micuţ, pe care îl port în poşetă.
Nu, Helmut, nu am fost plecată, doar că am fost ocupată cu altele...! Am vizionat însă cu drag toate frumoasele tale lucrări şi ale colegilor noştri, aşa cum fac mereu.
Mulţumind încă o dată, din suflet, pentru bunăvoinţă, pentru amabilitatea notării, pentru tot..., închei cu aceleaşi gânduri bune pentru tine, doamna Edda şi întreaga familie şi cu dorinţa să vă bucuraţi în continuare de o toamnă cât mai frumoasă, bogată în împliniri, cu iubire şi bucurii, cu tot ce vă doriţi!
Cu toată stima,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 04.11.2018, 18:30

Hallo Teodora .
N-am putut sa-ti multumesc personal si la timpul potrivit pentru pps-ul TB - la
Oradea pe care mi l-ai trimis prin Adrian Toia. L-am rugat s`o faca el in numele meu. Nu stiu daca a facut`o si de aceea o fac eu acum.
Ieri mi-a cazut in mana din nou acest pps .! L-am vazut de mai multe ori ca sa pot sa-mi memorez imaginile colegilor de la Nice.
Trebue ca a fost tare frumoasa si interesanta aceasta intalnire.Cred ca m-as fi simtit bine (cu toate ca sunt un singuratic) in mijlocul vostru.
Ai facut fotografii frumoase despre Oradea. N-am crezut ca este un orasel atat de frumos. Cred ca s-a construit si refacut mult dupa revolutie. Sau poate este doar talentul si bunul tau gust tau de fotograf ?
Nu vrei sa-l publici ? sau poate colegii nu vor sa "apara in public".?
Eu sincer sa-ti spun m-am bucurat pentru el si-ti multumesc inca odata.
Salutari di Nürnberg. Helmut

Helmut Gürtler, 08.11.2018, 05:25

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22140 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1071 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 12 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.