Publicitate

Edelweis - Vizualizare online

  • Currently 7.33/10

7.3 steluţe (18 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Frumoasa floare de colt intr-o alta varianta

Categoria: Natura
Primita de la: Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D. (nu este autorul)
Vizualizari: 3969 in total, 1 pe zi
Descarcari: 345 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (3)

Imaginea pare sa fie din Elvetia,sau de ce nu,din Romania.Este ca un colt din Eden.Am fost de curand in Elvetia si nu exagerez daca spun ca este parca cel mai minunat loc de pe pamant.Frumusetea naturii si puritatea ei,te face sa uiti de unde ai plecat si traiesti momente sufletesti unice.Cei care pot sa fac un efort material,sa-l faca si sa viziteze aceasta tara,ca nu vor regreta.

maria8, 20.08.2012, 01:41

Hello Lyo,I love the hills, thank you very much for nice presentation files. Charles

Karel Hofmann, 19.08.2013, 05:51

La mine sunt foarte multe pps-uri ( majoritatea) care nu se deschid --- nu se poate rezolva adresa DNS a serverului --- mi se comunica. Persoanele care "citesc" acest tip de materiale , dupa mine , sunt cu ceva deosebit in suflet, fapt pentru care apelez la VOI cu multa consideratie .

cristi10, 19.08.2013, 06:13

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23560 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion