Publicitate

Egoul şi Iubirea - Vizualizare online

  • Currently 8.29/10

8.3 steluţe (34 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Singura tristeţe pe care o simte iubirea este aceea de a nu se putea īmpărtăşi cu altcineva, de a nu se putea dărui.

Categoria: Dragoste
Primita de la: Elena J. (este autorul)
Vizualizari: 5915 in total, 2 pe zi
Descarcari: 491 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (5)

Draga Daisy!
Am vazut aceasta postare a domniei tale.
Imaginile sunt mirifice.
Sfaturile din postare sunt de urmat.
Te imbratisez cu drag,
Maria Ionescu

maria ionescu / maria_poteras@yahoo.com, 12.09.2012, 07:05

As vrea sa spun ca este extraordinar de frumos cum ati imbinat muzica, mesajul si imaginile. Se creeaza intr-adevar un tot unitar care merge direct la tinta sufletului. Sper ca aceia dintre noi care sunt de partea egoului, constient sau nu, sa treaca imediat de partea iubirii. Doar Dumnezeu este iubire si, implicit, adevarata fericire!

ioana / ioa, 12.09.2012, 08:41

In orice egou exista si a doua fateta,iubirea de sine...care este foarte importanta,acordandu-ti toata atentia sinelui,nu poti intelege ca altii iubesc intr-o masura mai mare pe cei apropiati astfel incat merg pana la uitarea sinelui.As opta ca acesta este doar punctul meu de vedere si nu contrazic punctele de vedere ale celorlalti,fiecare este unic(a) in felul sau de asi exprima sentimentele.O zi minunata tuturor si numai impliniri ! :)

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 13.09.2012, 05:34

Este intr-adevar un text profund, si mie mi-a placut mult, mai ales ca este facuta o frumoasa paralela intre Iubire si Egou. Ma bucur ca v-a impresionat, va imbratisez si eu cu drag! :)

Elena J., 13.09.2012, 12:55

Si MARIA are un punct de vedre
http://eulinterior.blogspot.ro/2012/09/daca-celalalt-nu-este-pregatit-sa.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+LuminaEuluiInterior+%28LUMINA+EULUI+INTERIOR%29

Ion, 15.09.2012, 04:05

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 5 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion