Publicitate

Elisabeta prima regina a Romaniei - Vizualizare online

  • Currently 6.05/10

6.1 steluţe (19 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: In preajma sarbatorii noastre nationale , sa ne intoarcem citeva momente in istorie . Prin apariţia sa neconvenţională ca scriitoare , angajată în propăşirea natiunii române, prima regină a României Elisabeta a demonstrat în faţa publicului semnificaţia modernă a „profesiei“ de soţie de monarh.

Categoria: Istorie, Muzee
Primita de la: rcalin (este autorul)
Vizualizari: 5088 in total, 2 pe zi
Descarcari: 583 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Felicitari pentru realizarea acestui pps. Informatii care trebuie sa ajunga la romani, regalisti sau antiregalisti, pentru ca fac parte din istoria nationala1. Va asteptam cu noi materiale care sa readuca romanilor demnitatea nationala; sa nu se mai simta bicisnici, asa cum se chinuie multi sa ne convinga ca am fi.
La final o mica remarca; din pacate s-a strecurat o mica greseala de redactare a textului, astfel anul Razboiului de Indempendenta este trecut ca fiind 1977!
Multumiri si, incaodata, multumiri

N.A.

Nicu / Anghel / N.A. / A. Nicu, 01.12.2013, 08:53

Draga N.A.,
Intii imi cer scuze pentru neatentia mea !
Apoi va multumesc pentru aprecieri . Ma bucura nespus faptul ca mai sint romani de rind ca noi dornici sa-si cunoasca istoria , cu atit mai mult acum cind putem afla niste adevaruri asa cum au fost .
Cu consideratie ,
rcalin

rcalin, 02.12.2013, 03:42

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion