Publicitate

episoade - prezentare PowerPoint

  • Currently 6.42/10

6.4 steluţe (19 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Haioase, Amuzante
Primita de la: baronul (nu este autorul)
Data: 11.01.2009
Vizualizari: 10545 in total, 2 pe zi
Descarcari: 533 in total, 0 pe zi

Descriere: imagini interesante

Publicitate

Comentarii (7)

Superb! Este putin spus... Muzica completeaza admirabil imaginea.
Am vazut, dar as vrea sa si pastrez, daca este posibil. Am incercat si nu am reusit. Imi puteti spune cum? Multumesc.

Pierre, 11.01.2009, 16:50

Este unuldintre cele mai frumoase PPS-uri pe care le-am vazut (si am vazut ceva ...), combinatia muzica imagine este foarte reusita, multumesc si felicitari !!!!!

Lala

Lala, 11.01.2009, 21:56

Interesant cum ati reusit sa surprindeti esentialul, cum ati suprapus muzica pe imagine.M-a emotionat profund,sincere felicitari si Domnul sa va dea putere sa ne mai creati si alte asemenea bucurii.

aspazia / Azia / aspazia schiopu, 25.03.2009, 19:28

BUNA ZIUA

FELICITARI PENTRU MODUL DE REALIZARE SI PREZENTARE!
DOMNUL CU PSEUDONIM,,BARONUL,,-AM URMARIT SI ALTE PREZENTARI PPS,DAR ,RECUNOSC,ACESTA,M-A IMPRESIONAT IN MOD DEOSEBIT.POATE SI DIN CAUZA CA SUNT MAMA,IAR COPII SUNT RAZELE CARE STRALUCESC IN VIATA NOASTRA.PENTRU MINE,E EXTRAORDINAR SA TRAIESC ACEASTA PERIOADA FRUMOASA A VIETII.
ASOCIEREA IMAGINILOR SI A MUZICII ,LE-ATI REALIZAT,CA DE OBICEI,CU ELEGANTA SI NUMEROASE PERSOANE AR AVEA DE INVATAT DE LA DUMNEAVOASTRA.
UNEORI,ORICE CUVANT AR FI FOLOSIT,NU POATE REDA TOATE SEMNIFICATIILE POSIBILE MAI MULT DECAT IMAGINILE SI O MELODIE INTERPRETATA LA PIAN.
NUMAI BINE .RAEL ONIRIS

RAEL ONIRIS, 22.05.2009, 13:37

cel mai boring pps pe care l-am vazut vreodata si nu inteleg ce cauta in categoria amuzante ?????

Laura2, 02.07.2009, 13:30

"By Baronul" este unul dintre cei mai mari mincinosi ce fura munca altora ca sa primeasca el laurii. Prin cum şi afişează titlul dă de nţeles vizionatorilor că prezentarea e făcută de el. Ei bine şi această prezentare precum am mai atras atenţia nu-i munca sa, degeaba oameni buni l lăudaţi şi i cereţi sfaturi cum să procedaţi şi d-vs căci nu vi le va da. El ştie doar să FURE, am mai atras atenţia aceasta echipei de la power-point.ro n urmă cu aproape un an dar văd că dumnealui şi continuă obiceiul, Inainte de a-l lăuda şi n ai auce omagii dragi vizitatori uitaţi-va la "Proprietăţi" acolo veţi putea vedea cine-i adevăratul autor. Şi n acest caz lucrarea aceasta superbă aparţinei d-nei: Etti Cohen şi nicidecum a Baronului ipocrit.

Iosi S Avni / Flavian Popa, 23.07.2009, 18:28

frumos,creativ, te pune pe ganduri, te face sa vezi viata si altfel,sa meditezi la valorile vietii si sa apreciezi ceea ce ai acum.

Elena 27, 22.09.2009, 18:53

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22890 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 76 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion