Publicitate

Eterna iubire - Vizualizare online

  • Currently 8.77/10

8.8 steluţe (115 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: ~ O iubire pe care esti nevoit sa o pazesti , nu valoreaza nimic ! ~ , spune Octavian Paler intr-una din profundele sale cugetari cuprinse in aceasta prezentare . Cugetari pline de savoare acompaniate de o muzica superba , vor ajunge cu siguranta la sufletul multora dintre noi.

Categoria: Dragoste
Primita de la: Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana (nu este autorul)
Vizualizari: 6672 in total, 2 pe zi
Descarcari: 514 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (1)

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine,sa masuram pe altii cu masura cu care ne masuram pe noi,sa pretuim nevoile si lucrurile lor prin cele ale noastre.Cand le von dori lor ceea ce ne dorim noua insine si cand ii vom feri de ceea ce noi insine ne ferim,atunci vom implini legea adevaratei iubiri.(Comfucius 551- 479)Sunt lucruri pe care o femeie le patrunde totdeauna cu mai multa agerime decat o suta de ochi de barbati.Sa ne bucuram cu toata inima de frumusetea si sincerele sentimente exprimate in aceasta diaporama.Multumesc cu tot respectul :) O.K.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 06.02.2013, 07:31

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23350 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 21 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion