Publicitate

Eva Peron - prezentare PowerPoint

  • Currently 8.50/10

8.5 steluţe (2 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Istorie, Muzee
Primita de la: Luigi (nu este autorul)
Data: 12.03.2017
Vizualizari: 1535 in total, 2 pe zi
Descarcari: 169 in total, 0 pe zi

Descriere: Maria Eva Duarte de Peron, a fost tot timpul apropiată de popor, de cei săraci, bătrâni şi orfani. Datorită influenţei sale, femeile au primit şi ele drept de vot în Argentia în 1947. Fundaţia Eva Peron, creată în 1948, a avut o contribuţie majoră la politicile sociale ale lui Juan Peron. Fundaţia, care dispunea de un buget anual de aproximativ 200 de milioane de dolari americani (în jur de două procente din bugetul naţional al ţării la acea vreme), avea 14.000 de angajaţi şi a ridicat sute de noi şcoli, clinici şi azile de bătrâni. În plus, a oferit celor nevoiaşi sute de mii de obiecte casnice, a sponsorizat consultaţii medicale şi burse şcolare. Unul dintre cele mai mari proiecte în care a fost implicată a fost construirea Oraşului Evita, azi parte din Buenos Aires, care includea 25.000 de locuinţe.
Prima Doamnă a Argentinei împreună cu soțul său Juan Peron a acordat un sprijin direct pentru un refugiu masiv, sigur şi confortabil în Argentina multor naționaliști din Europa.

Publicitate

Comentarii (0)

 

Fii primul care comentează! Sparge gheata!

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22250 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1071 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 16 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.