Publicitate

FA-TI TIMP PENTRU.... - prezentare PowerPoint

  • Currently 7.98/10

8.0 steluţe (48 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Educationale
Primita de la: DANY (nu este autorul)
Data: 19.05.2011
Vizualizari: 6283 in total, 2 pe zi
Descarcari: 466 in total, 0 pe zi

Descriere: citeste

Publicitate

Comentarii (2)

Mesajul transmis este puternic. Intr-adevar, viata trece pe langa noi fara sa o putem trai cu adevarat, chiar daca suntem perfect constienti de asta... De multe ori, suntem constransi la o existenta care nu ne reprezinta, pe care nu o mai putem schimba... Ca o replica la fiecare slide, as intreba ce mai poti face cand iubirea fuge de tine, cand sufletul nu mai poate rade, cand timpul ajunge doar pentru lacrimile unei inimi prea mari, cand cunoasterea nu duce nicaieri, cand inteligenta e inutila, cand gandirea e un defect, cand joaca nu mai are sens, cand visele s-au spulberat... Atunci simti trecerea ireversibila a timpului, insa fara regrete... :)

no name / steaua fara nume / Alexandra D / o femeie / no kidding / nostradamus / Loredana / cat woman, 21.05.2011, 12:18

Sfaturi intelepte de cum sa ne "gospodarim "timpul pentru a nu se scurge fara rost, precum nisipul printre degete.Imagini frumoase ,alese parca pentru a ne fixa in memorie aceste sfaturi.Iata componentele unui pps, reusit care merita FELICITARI !

Radu Neacsu, 20.05.2013, 06:13

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 21520 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1068 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 43 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.