Publicitate

FEMEIA! - prezentare PowerPoint

  • Currently 7.06/10

7.1 steluţe (33 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: DRAGUTICA (este autorul)
Data: 15.03.2009
Vizualizari: 11167 in total, 3 pe zi
Descarcari: 609 in total, 0 pe zi

Descriere: SPER SA VA PLACA!

Publicitate

Comentarii (13)

pentru prietele

nata, 16.03.2009, 13:23

norok

valentina / david, 16.03.2009, 13:25

E DRAGUTA!SI MELODIA LA FEL!

otilia / 0tilia, 16.03.2009, 14:06

Felicitari !

Felicia, 16.03.2009, 20:43

Dragutica, mi-a placut , e reusita prezentarea .


Alexandra

Alexandra / a / interesant de vazut / un moldovean / ale, 17.03.2009, 10:15

Frumoase şi prezentarea şi melodia! Revin însă la ideea de ieri, adica, citiţi cu atenţie pps-urile înainte de a le da spre vizualizare! Sunt drăguţe şi e păcat ca greşelile de ortografie strecurate din neatenţie, să le strice farmecul! De exemplu, acest pps are 3 greşeli: e scris “îndeplineşteţi” (corect: “îndeplineşte-ţi”), “pentru aţi îndeplini” (corect: “pentru a-ţi îndeplini”), “încearcă să fi” (corect: “încearcă să fii”)!
Am observat la mulţi dintre cei care folosesc limbajul comunicării online, unde viteza e mai importantă decât forma mesajului, că şi în viaţa de zi cu zi fac o mulţime de greşeli de scriere şi nu mai folosesc scrierea corectă!
Explicaţia ţine de influenţa internetului, în mare măsură, care începe să strice tot ce s-a creat în şcoală. Se foloseşte un limbaj lipsit de diacritice şi semne de punctuaţie şi această vină i se datorează mediului virtual care a creat-o! Multe persoane şi-au luat această scriere ca model nu numai în conversaţiile pe diverse forumuri, ci chiar şi în lucrări importante şi nu mai folosesc scrierea corectă! Înţeleg să se scrie fără semne diacritice ( “ş”, “ţ”, “â”…) la e-mail-uri sau pe messenger (scriere pe care şi eu o folosesc), unde scrierea pe computer cu caractere româneşti nu poate fi citită de cei care au instalat un sistem Windows mai vechi şi nu au setată scrierea în limba română, dar nu înţeleg de ce se foloseşte această scriere şi la pps-uri? Oricât de frumoase, parcă totuşi le lipseşte ceva…
Iar ca încheiere, aş mai preciza că: după virgulă, punct, punct şi viruglă şi alte semne de punctuaţie…, se las&

Teodora Buiţă, 11.02.2010, 11:41

Probabil mesajul meu a fost prea lung şi a depăşit spaţiul de transmitere acordat. Aşadar, ca încheiere, aş mai preciza că: după virgulă, punct, punct şi viruglă şi alte semne de punctuaţie…, se lasă întotdeauna pauză! Nu le mai înghesuiţi aşa! O lucrare trebuie scrisă nu doar corect, ci şi estetic!
Sper să nu mi-o luaţi în nume de rău, vreau doar să vă ajut pe toţi cei care realizaţi pps-uri atât frumoase! E păcat să nu fie scrise şi corect, nu?
Cu admiraţie şi consideraţie pentru talentul şi munca depusă!
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 11.02.2010, 11:52

Observ ca nu numai la aceasta prezentare ati facut acele comentarii sa zic ...poate rautacioase sau de invatat din ele dar exista un dar ma uit si vad ca sunt aceleasi peste tot cred ca ati dat copy si paste ...noi cei care am realiza aceste pps-uri am rupt din timpul nostru si am vrut sa aducem in sufletele unora multa bucurie si sensibilitate... si zic eu poate am neglijat putin poate semnele de ortografie dar nu privim aceste prezentari ca la o ora de limba romana le ascultam si intram in interiorul lor...devenind noi insiva aceste personaje. Imi pare rau dar nu poti face pe toata lumea multumita asta se stie decand e lumea si pamantul.La buna vedere!!

DRAGUTICA, 11.02.2010, 13:01

Are dreptate doamna Teodora Buita( cred ca Dvs. sunteti profesor de limba si literartura romana) , pentru ca tineti la regulilile de punctuatie , la diacritice etc. De exemplu : cand ajungem la facultatea de matematica . invatatm integrale de ordinul 'n' si suntem concentrati sa le rezolvam corect ,dar uitam de tabla inmultirii...

Suntem oameni si mai iertam greselile elementare.
Ma bucur ca vizitam acest siteu si incercam sa folosim corect noile cunostinte de Word, Power Point.

Alexandra / a / interesant de vazut / un moldovean / ale, 11.02.2010, 17:29

Stimată d-ră „Drăguţica”,
Sfaturile mele s-au vrut de ajutor pentru toţi cei care realizează pps-uri şi nu să fie „răutăcioase” sau să jignească pe cineva! Şi vă rog să mă credeţi că nu sunt date peste tot, ci doar la 2 prezentări a două persoane diferite! Lăsând la o parte semnele diacritice (am precizat că la e-mail-uri sau messenger nici eu nu le folosesc), care, să zicem, nu constituie chiar o aşa de mare tragedie că nu sunt folosite, faptul că am găsit în prezentarea dvs. greşeli de ortografie m-a determinat să mă opresc aici cu comentariul!
Nu am afirmat că au fost din neştiinţă, ci, aşa cum am mai precizat, am considerat că au fost doar o scăpare! Şi, exact cum aţi scris şi dvs., vă întreb, nu e păcat ca nişte prezentări atât de frumoase, de emoţionante, care într-adevăr mie mi-au încântat sufletul şi care demonstrează că sunt făcute de persoane sensibile, să fie văzute de oameni din întreaga ţară, scrise cu greşeli elementare de ortografie?
Doar ştiţi prea bine că impresia despre o persoană şi cultura ei ţi-o faci şi după cum scrie! Tocmai de aceea v-am atenţionat să vă recitiţi pps-urile, fiindca mie mi-au plăcut (şi sunt convinsă că şi altora) şi că e mai bine să le corectaţi unde v-au scăpat, probabil din neatenţie sau grabă, anumite greşeli de ortografie! Dacă v-am supărat cu ceva, eu îmi cer scuze, dar, cum am mai spus-o, nu am făcut-o ca să vă jignesc (nu vă cunosc, nu am nimic cu dvs.), ci ca să vă ajut (şi nu numai pe dvs.), pentru ca pe viitor să fiţi puţin mai atentă! Aceasta nu înseamn&#

Teodora Buiţă, 11.02.2010, 19:00

Se pare că mesajul meu iarăşi a depăşit spaţiul de transmitere acordat. Aşadar, ca încheiere, mai precizez o data: aceasta nu înseamnă că nu vă admir pe toţi cei care faceţi astfel de realizări (să ştiţi că şi eu am pps-uri făcute, pe care o să le pun şi eu pe acest site, ca să mă puteţi şi dvs. critica şi ajuta)! Eu consider că orice critică sinceră înseamnă un pas înainte spre progres, spre perfecţionare şi nu o jignire!
Şi, cum am încheiat comentariul anterior, la fel îl închei şi acum:
Cu admiraţie şi consideraţie pentru talentul şi munca depusă!
Teodora Buiţă
P.S. Şi ca să-i răspund şi d-rei Alexandra, da, am terminat Facultatea de Filologie, însă greşeli gramaticale nu făceam nici înainte de a o termina! Doar bazele gramaticii se pun în clasele I-IV, nu? Normal că e omeneşte a ierta nişte greşeli oarecare, dar nu greşeli gramaticale, adică, mai exact, greşeli de bază... Cred că în privinţa aceasta îmi daţi totuşi dreptate...!

Teodora Buiţă, 11.02.2010, 19:21

E bun tot ce e frumos e si placut

vio4, 06.03.2011, 05:15

E GREU DE LUAT INITIATIVA...DAR DUPA CE CINEVA A FACUT CEVA BUN...SE GASESC SI ALTII SASI ARATE DESTEPTACHIUNEA...NU TRAGETI ATENTIEA INITIATORI ...CURAJ MAI DEPARTE...E SUPERRR...BRAVO VOUA...

LUDMILA, 06.03.2011, 11:28

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22840 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 48 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion