Publicitate

Femeia, eternul mister - prezentare PowerPoint

  • Currently 7.95/10

7.9 steluţe (111 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 07.03.2013
Vizualizari: 8541 in total, 4 pe zi
Descarcari: 646 in total, 0 pe zi

Descriere: “Când scrii despre femei, trebuie să-ţi înmoi pana în culorile curcubeului şi să presari rândurile cu pulberea de pe aripile fluturilor.” - Denis Diderot
Dragele mele,
Vă doresc o primăvară minunată, plină de frumos, lumină şi culoare, care să vă înflorească în suflet cu iubire, întregul an!
Iar viaţa să vă fie mereu o primăvară, să vă simţiţi iubite şi fericite!
LA MULŢI ANI!

Cu iubire şi aleasă preţuire,
Teodora Buiţă

Publicitate

Comentarii (7)

Tu dai viaţă şi pasiune evenimentelor şi, ca de fiecare dată, ne încânţi cu prezentările pe care le faci!
Deşi lipsesc propriile-ţi versuri, PPS-ul este reuşit!
Răzbate optimismul, energia pozitivă... pe melodia lui Roy Orbison.
Mulţumim mult şi felicitări!
Cu aceeaşi recunoştinţă şi dragoste, eu mă înclin în faţa talentului şi gustului tău pentru sensibil şi frumos!
Să ai parte de atâta iubire cel puţin cât dăruieşti!
O zi cu multă veselie!
Elena.

Elena Constantin, 08.03.2013, 01:32

Pur si simplu excelent...in citate se pot exprima multe ganduri prin putine cuvinte. "Femeia face lumea.Ea e suverana:nimic nu se face decat prin ea si pentru ea.Or femeia este marea educatoare a barbatului;ea il invata virtutiile incantatoare,politetea,discretia si acea mandrie care se teme sa nu fie suparatoare.Ea arata catorva arta de a placea si tuturor arta utila de a nu displacea. Anatole France (Gradina lui Epicur) La multi ani! cu tot respectul O.K.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 08.03.2013, 08:05

Dragă Elena, îţi mulţumesc pentru felicitări, pentru urări, la fel şi pentru frumuseţea gândurilor tale şi sensibilitatea cu care îmi priveşti şi analizezi lucrările!
Da, într-adevăr, de data aceasta am dorit să realizez o prezentare mai altfel decât celelalte de până acum, cu care lumea s-a obişnuit, în ideea că poate nu toţi sunt iubitori de poezie, iar eu, în mai toate prezentările am inclus versurile mele.
Şi aşa cum bine ai observat, am ales special o melodie veselă, plină de optimism şi energie pozitivă, fiindcă la fel este şi femeia văzută de mine! Iar drept dovadă că nu doar eu o văd astfel, iată ce declara actorul Liam Hemsworth: “Veselă, optimistă, simpatică – aceste calități sunt bune pentru oricine.” De altfel, am citit că un studiu efectuat de către un grup de cercetători, a arătat că femeia perfectă “trebuie să aibă o personalitate veselă şi optimistă”, deci la fel cum o văd şi eu!
Aşadar, draga mea, închei mulţumindu-ţi încă o dată, pentru tot şi nu uita că puterea de a te bucura, de a fi veselă şi optimistă, e o calitate de preţ, pe care, noi femeile, e bine să ne-o păstrăm, ca să ne facem viaţa frumoasă, şi nu doar nouă, ci şi a celor din jur, a celor dragi! Am descoperit-o şi la tine şi mă bucur, fiindcă, cred eu, aceasta este una din trăsăturile care ne-au adus împreună, care ne-au făcut să rezonăm!
Eu îţi doresc să rămâi la fel de caldă şi prietenoasă, iar primăvara să aducă multă iubire în viaţa ta!
Cu mult drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 14.03.2013, 04:37

Dragă O.K., îţi mulţumesc că te-ai oprit din nou la o prezentare a mea, cu căldura şi înţelepciunea care te caracterizează, când e vorba să împărtăşeşti gânduri şi aprecieri, de câte ori un subiect îţi trezeşte interesul, mai ales când este vorba despre frumos! Şi ce poate fi mai frumos decât femeia?
Şi ca să închei în acelaşi stil cu al tău, cu care, de altfel, am conceput şi prezentarea, o voi face tot cu un citat, un fragment care sunt convinsă că te va încânta, dintr-un eseu deosebit de frumos dedicat femeii, de Daniel Roxin: „Ca să îi poţi simţi emoţiile, fă-te ţărm în jurul ei. Primeşte-i valurile cu rezistenţa pe care ţi-o dă stânca crescută în tine. Arată-i că poţi să faci faţă oricărei furtuni şi va deveni atât de calmă, încât îţi vei putea vedea în ea trecutul, prezentul şi viitorul.
Ca să înţelegi cine e EA cu adevărat, ridică-ţi privirea până la începutul tuturor lucrurilor, căci în EA vei găsi matricea din care s-a născut, cândva, totul. Ea este dătătoarea de viaţă, poarta dintre lumi, păstrătoarea tainelor existenţei.
Dacă pricepi cine este EA cu adevărat, aşează-te cu adoraţie la picioarele sale şi iubeşte-o până la sfârşitul vremurilor şi dincolo de aceasta!...”
Cu mult drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 14.03.2013, 04:42

Multumesc pentru comentariu.Ati fost foarte ironica.
Asta e: Si femeile sunt suparate.

Cezar

CEZAR / Cezar Serbu / cezarserbu, 15.03.2013, 23:37

Îmi pare rău, dl. Cezar, că nu mi-aţi înţeles corect intenţia şi că gestul meu a fost greşit interpretat! S-a vrut doar un sprijin colegial, nu-mi place să supăr şi nici să jignesc pe nimeni! Din contră, apreciez şi respect munca fiecăruia (fiind şi eu autor, ştiu prea bine ce implică o realizare a unui pps) şi, aşa cum am scris, fiindcă mi-a plăcut lucrarea dvs., m-am oprit asupra ei, mulţumindu-vă şi lăsând acel comentariu, din dorinţa de a vă ajuta, pentru ca pe viitor să nu mai repetaţi aceleaşi greşeli, astfel ca totul să fie perfect (şi text şi imagine)!
Închei cu speranţa că de data aceasta am fost mai explicită, că aţi înţeles ce am vrut să vă transmit, că nu a fost vorba de nicio intenţie răutăcioasă, de nicio ironie, că am vrut doar să vă vin în ajutor cu sfaturi pertinente, ca între colegi şi că nu mai sunteţi supărat pe mine!
O primăvară frumoasă vă doresc, cu mult succes în toate!
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 17.03.2013, 09:07

Ce ne-am face fara anumite sfaturi colegiale, prietenoase, fara nici o intentie , a unora din ,, autoare ,, ?????
Cita daruire !
O zi frumoasa tuturor!

Felix, 28.03.2013, 06:27

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 21680 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1068 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 14 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.