Publicitate

Florile ingerilor - partea a doua - Vizualizare online

  • Currently 9.33/10

9.3 steluţe (276 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: In fiecare an,cu totii ii cerem Mosului sa ne aduca daruri... de la cei mai mici ...pana la bunici! Si Mosul Bun se straduieste de fiecare data sa ne indeplineasca dorintele... Ei bine, anul acesta, Mosul va avea surpriza sa primeasca la randul lui cel mai frumos cadou. O colectie speciala de tablouri cu Florile Ingerilor desprinse din Ireale Peisaje de basm. Daca ma intrebati ce au deosebit, va voi raspunde ca au fost pictate nu cu penelul, ci cu SUFLETUL SI ARIPI DE INGER... ESTE DARUL DOAMNEI ANCA BULGARU PENTRU MOS CRACIUN... IAR MOSUL GENEROS SI BUN, CUM AR FI PUTUT SA PASTREZE NUMAI PENTRU EL ASEMENEA MINUNATII?NI LE DARUIESTE TUTUROR PRIN NICEPPS ! MULTUMIM FRUMOS, MOSULE! MULTUMIN FRUMOS NICEPPS!

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Claudia O. / Clau / Claudia Orian / Claudia O (este autorul)
Vizualizari: 10387 in total, 3 pe zi
Descarcari: 597 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Imi cer scuze pentru ca am postat de doua ori prezentarile, insa prima data am uitat sa bifez faptul ca sunt autorul lor. Sarbatori fericite! Cu drag, Claudia O.

P.S. Daca la descarcare nu merge sa salvati, incercati sa dati F5 si OPEN. Multumesc.

Claudia O. / Clau / Claudia Orian / Claudia O, 26.12.2010, 09:19

Claudia, mesajul lucrarilor mele este din suflet, pentru suflet ....iti multumesc ca l-ai inobilat adaugindu-i emotii astrale...
Anca Bulgaru

Anca Bulgaru, 26.12.2010, 10:54

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23600 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion