Publicitate

galerie Napoléon - Vizualizare online

  • Currently 7.69/10

7.7 steluţe (16 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: L'épopée Napoléonienne en peintures

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Philippe dit Arthos / Gladys de Genevray / Arthos / Raymond Colombani / arthosdiaporamas.com / CLUB PARTAGE (este autorul)
Vizualizari: 8332 in total, 2 pe zi
Descarcari: 656 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (1)

Ca roman si mare admirator al genialului militar -si nu numai, daca na gandim la codul civil ,baza juridica in majoritatea tarilor lumii - Napoleon Bonaparte,m-am simtit putin jenat ,ca sa nu scriu altceva,cand am vazut acest pps,lucrat de o persoana cu un nume frantuzesc de vita veche.La mintea mea, aveam in primul rand grija ca infatisarea imparatului sa fie cat mai frumoasa .Sunt insa imagini care mi s-au parut deformate-burta prea mare,bratul drept prea lung etc -fata de picturile timpului.In al doilea rand,nu inteleg dece picturile nu sunt prezentate in ordinea cronologica Uitati-va si va veti convinge.Imi pare rau pentru ceea ce am scris,dar il iubesc prea mult pe Imparat !

Radu Neacsu, 23.06.2013, 04:52

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23430 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 6 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion