Publicitate

Gardian Angel - Vizualizare online

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Ingerul pazitor al Annei Ermolaeva. Oare ce poveste este in spatele acestui tablou? Poate fi povestea mea sau a ta.

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: maia / angi (este autorul)
Vizualizari: 1097 in total, 3 pe zi
Descarcari: 142 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (6)

Sfinții părinți spun că de la botez purtăm pe umărul stâng, pe partea inimii, îngerul nostru păzitor. Fiecare isi are ingerul sau pazitor,
Citeodata mai pleca sa se odihnească pe cite un nor...
...
Un inger care imbratiseaza o casă luminată de o fereastra. Dar daca usa este prea mica pentru inger?Atunci el isi poate modifica dimensiunea functie de cele ale problemei celui pe care il protejează.
Spiritul protector! Imi face placere sa cred ca există, exact asa cum cred in lupta contrariilor, a binelui impotrivva raului, a luminii impotriva intunericului... Și sper in partea pozitivă!
Lumină în Noaptea de Crăciun! La mulți ani!
Felicitări!
Cu prețuire

Averio (V.I.), 26.12.2018, 15:13

Iti multumesc mult Averio pentru minunatele tale cuvinte. Ca de fiecare data este o placere sa-ti citesc comentariile. Ma bucur ca Ingerul pazitor al Ermolaevei ti-a retinut si tie atentia. Iubesc acest tablou pentru semnificatia lui. Sarbatori linistite alaturi de familia ta si de prieteni. Te sarut. Angi

maia / angi, 26.12.2018, 22:34

De Craciun, Maia/Angi ne spune alta poveste, care pare fantastica dar nu este, o poveste spusa de un tablou vazut si inteles de o inima si o minte sensibila la semnificatii si sensuri, deobicei ascunse privirii grabite.
„Ce poveste insa poate impleti fiecare dintre noi despre acest tablou!” ne invita Maia/Angi...
Povestea mea ar spune mai multe pagini despre figura centrala a acestui tablou – cea a Ingerului Pazitor – careia autoarea i-a rezervat putine cuvinte despre „fata lui plina de bunatate si duiosie”, si un singur prim-plan micut, atrasa si tulburata de celelalte sugestii, interpretari si semnificatii posibile, oferite de acest tablou simbolic.
Iti multumesc Maia/Angi pentru ca ai adus deasupra casei NICEPPS un Inger Pazitor...
Bunatatea, duiosia, dorinta de ocrotire si daruirea coborate din ceruri de pe chipul si din gestul lui, ne vor inspira poate pe toti.

Adrian TOIA, 27.12.2018, 03:07

Exact cum am spus. Cate povesti s-ar putea spune pe marginea acestui tablou. Fiecare poate fi atras de cate un element, de cate un sentiment, de cate un simbol. Acestea sunt povestile. Poti sa spui cu ele ce vrei, ce gandesti, ce ascunzi in sufletul tau. Din acest motiv plac. Din acest motiv povestile sunt nemuritoare.
Multumesc Adrian pentru comentariu. Dar nu cuvintele tale pline de sensibilitatea de acum atat de bine-cunoscuta, m-au impresionat. M-a impresionat legatura facuta intre ingerul pazitor si Casa Nicepps. Ce frumos ai trimis ingerul acolo. Cred ca aceasta casa are nevoie ca acest inger. Foarte frumos. Angi

maia / angi, 27.12.2018, 04:36

Ingerul pazitor sa ne pazeasca pe toti !
Daca tot s-a vorbit de o usa care nu exista ...
dar care exista doar ca nu o vedem noi !
Numai bine si sa fii ocrotita de Ingerul pazitor,Angelica.

Angelica1, 31.01.2019, 03:32

Multumesc Angelica1 pentru comentariu. Si tu sa fii ocrotita si iubita de ingerul pazitor. Sa ai o zi linistita. Te sarut. Angi

maia / angi, 31.01.2019, 04:06

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23600 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion