Publicitate

Glacier Express - Vizualizare online

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Glacier Express este cel mai incet expres din lume ! El parcurge distanta de la St.Moritz la Zermatt de 291 km in aproximativ 7 ore si 45 minute.Traseul este plin de superlative,o minunatie a technicii feroviare Elvetiene.Linia care leaga St.Moritzul cu Zermatt,trecand prin oraselele Disentis,Andermatt ,Brig si Chur afost data in folosinta in anul 1930,este o linie cu terasament ingust (1m).Au fost nevoite sa se construiasca 291 de viaducte (cel mai impozant este cel de peste raul Landvasser de peste100m inaltime) si 91 de tuneluri.La Oberalppass 2033m se depaseste cumpana de apa dintr est si west,dintre isvoarele Rhinului si Rhonelui.O alta superlativa a traseului este trecerea prin canionul Rhinului inainte de oraselul Chur.Canionul are o lungime de mai multi km.si o adancime de peste400m. Sper sa va placa prezentarea si sa va animeze la parcurgerea lui. Vizionare placuta

Categoria: Natura
Primita de la: Helmut Gürtler (este autorul)
Vizualizari: 3398 in total, 1 pe zi
Descarcari: 429 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (6)

Hello Helmut, nice presentation Swiss mountain express, thank you. Karel

Karel Hofmann, 24.07.2014, 22:35

Hello Karel !
Ich bedanke mich für Deine Worte !
Leider kann ich nicht Englisch.vieleicht kannst du Deutsch ?
Ich bin froh das Dir meine pps gefallen.
Freundliche Grüße Helmut

Helmut Gürtler, 25.07.2014, 01:55

Un pps bine lucrat,cu imagini atragatoare si bine alese.Cred ca valoarea lui ar fi fost mai bine pusa in evidenta daca unele informatii din prezentarea foarte bogata ,din susul acestei pagini,si-ar fi gasit un "locusor" in pps.

Radu Neacsu, 25.07.2014, 02:33

Halo domnule Neacsu !
Ma bucura faptul ca v-a placut pps-ul si va multumesc pentru apreciere.
N-am facut complectare scrisa, pentru fiecare fotografie in parte , pentru singurul fapt ca sa fie savurata din plin imaginea si nu comentriul meu.Parerea mea este ca orce informatie scrisa pe fotografie distrage atentia,si pentru unii devine plictisitor.
Dar aveti dreptate ! Ce am scris in DESCRIERE puteam sa o fac pe o pagine separata in pps.Ar fi fost o complectare mai logica ! Pentru viitor am sa ma gandesc la asta.
In alta ordine de idei : Va referiti la valoarea pps-ului
Am cazut in disgratia vizitatorilor niceluipps. Or cat de perfect ar fi un pps de al meu,este,nu stiu din ce motiv,apreciat de multi cu o (1) steluta.
Exemplu acest pps.: la ora acuala l-au vazut 270 persoane.A fost votat de 26 de ori,primind 3,2 Stelute medie. Intrebarea ! Cati de o steluta au votat ca sa dea media de 3,2 ????? luand in considerare ca sunt unii care au notat si cu 8 sau9 stelute.
Dece mai public ? prin singurul fapt camai sunt unii,ca dumneavoastra carora le plac pps-urile mele.

Helmut

Helmut Gürtler, 26.07.2014, 02:29

Ce nu iti convine,Helmut ? Daca ai fi copil,te-as intelege,dar cand ai peste 40 de ani ... ! De cate ori intri tu pe site,depunctezi toate prezentarile,de sus pana jos.Nu iti place deloc daca cineva primeste prea multe stelute (vezi ca Doru Munteanu are la cateva prezentari cate 10 sau 9,5 sau 9 stelute si mai sunt cativa cu stelute multe, dar nu ai intrat de cand au aparut aceste noi prezentari,ca sa-i uniformizezi tu pe toti ).Vrei sa ne bagi pe gat prezentarile tele indiferent daca ne plac sau nu.Lasa-ne pe noi sa ne spunem punctul de vedere,ca te anuntam prin comentarii si prin celelalte metode,iar daca e dreptul tau sa-i depunctezi pe ceilalti,atunci fa-o o singura data,nu de fiecare data cand intri.
Esti victima propriilor tele actiuni pe care le-ai indreptat impotriva celorlalti,de se intrebau autorii ce am patit noi cei care vizualizam prezentarile lor,de ce nu ne mai plac.

adi14, 27.07.2014, 02:40

Domnule Helmut,
Nu imi place sa dau sfaturi care nu sunt solicitate,dar gresiti si iata de ce
-multi vizitaturi nu cunosc sau nu foosesc - din lene ca sa nu spun altceva-sistemul de punctare:
-chiar in situatia ca acesta ar fi perfect,dece sa fiti dezamagit?Daca ceea ce ati creat dvs a fost vazut ,sa zic -de 10 persoane- nu reprezinta un prilej de bucurie,pentru dvs. ca semanator de cunoastere?
Va astept cu noi pps-uri

Neacsu Radu / Radu Neacsu, 27.07.2014, 03:07

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23450 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion