Publicitate

Grand Canyon - prezentare PowerPoint

  • Currently 9.00/10

9.0 steluţe (1 vot)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Natura
Primita de la: Happs (este autorul)
Data: 25.07.2018
Vizualizari: 965 in total, 4 pe zi
Descarcari: 139 in total, 0 pe zi

Descriere: Parcul Național Grand Canyon sau Parcul Național Grand Canyon, situat în statul Arizona, este unul dintre cele mai vechi parcuri naționale din Statele Unite. Parcul include Grand Canyon, un defileu adânc și abrupt, tăiat de eroziunea apei din râul Colorado și afluenții săi. Grand Canyon este considerat unul dintre cele mai mari minuni naturale ale lumii. Parcul are o suprafață de 4927 km˛.

Zona a devenit un monument național la 11 ianuarie 1908 și un parc național la 26 februarie 1919. În 1979, parcul a fost plasat pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Publicitate

Comentarii (1)

Hallo Happs ,
Bine ai venit la Nicepps, sper sa nu fie doar o singura prezentare !
Intorcandu-ma nu de demult din U.S.A si vizitand, printre altele, si Marele Canyon,acest pps mi-a rascolit din nou amintirile. Splendide imagini insotite de un Western minunat.
Fotografiile sunt de o profesionalitate deosebita facute mereu la apus de soare cand frumusetea Canyonului ajunge la maximum.Am stat 3 zile in acest parc national, mult prea putin. Pentru asemenea fotografii iti trebuie o viata intreaga. Cunosc fotografiile si am cautat si eu sa le imit, dar realitatea este alta. N-am vazut de loc canyonul asa ca in fotografiile pps-ului,cu toate ca m-am straduit mult.
Mi-a placut pps-ul si te felicit pentr el.
Cu stima Helmut

Helmut Gürtler, 01.08.2018, 23:51

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22610 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 3 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion