Publicitate

Hello Spring - Vizualizare online

  • Currently 8.33/10

8.3 steluţe (12 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: “ Primăvara e modul în care natura ne spune: Să înceapă petrecerea ! ” Robin Williams

Categoria: Natura
Primita de la: Cipri (este autorul)
Vizualizari: 4638 in total, 2 pe zi
Descarcari: 505 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (5)

mi-a facut onoarea de a-mi vizualiza prezentarea,probabil unul dintre cei mai mari critici de prezentari PowerPoint in viata,si nu numai atat mi-a lasat si o steluta,expertule,c-asa-mi vine sa-ti spun,data viitoare te implor lasa-mi si un comentariu,se vede ca sunt pe o cale gresita si mi-ar fi de foarte mare folos sa ma corectez daca mai e posibil. totusi se pare ca esti un om nefericit si te enerveaza la culme prezentarile PowerPoint,salveaza-te cat mai e posibil,vezi ca ti-am lasat un mesaj si la prezentarea '' branduse si ghiocei " poate te ajuta cu ceva.
salut cu mare drag pe toti care aduc aici prezentari minunate si-i asigur de toata stima mea pentru ceea ce fac.

Cipri, 20.03.2015, 07:07

Hallo Cipri ! Sa sti ca-mi placi !
Dupa comentariul de la ,, branduse si ghiocei " miam zi ca iata inca unul care si-a facut un prieten la nice pps.dupa acest comentar m-am convins ca intradevar asa este. Nu esti singur ! Acum , cu mine si inca alti trei suntem cinci !!!!! M-am intors acum dintr-un scurt concediu si am ramas surprins ca ppsul meu a primit totusi 4,3 stelute.Mi-am dat singur 10 stelute ,ca sa realizez un amarat de 5,6.
Eu am alta teorie : Tipul traieste in Germania, Franta sau Italia .Acolo notele cele mai mari sunt de 1, si cele mici 10 !!!!!
El ne vrea numai bine notandu-ne cu o steluta.
Multumesc pentru urarile de primavara !

Te salut prieteneste Helmut

Helmut Gürtler, 20.03.2015, 09:38

l-am gasit,ai avut perfecta dreptate,omul traieste in alta tara,unde ,dupa cum spuneai,notele mai mari sunt de 1,iar cele mici de 10.dar nu pot sa inteleg de ce in timp ce-mi vota prezentarile de cate doua si chiar trei ori pe fiecare dintre ele cu cate o steluta,maxim doua,pe ale sale le vota pe fiecare dintre ele de zeci de ori,de fiecare data cu cate zece stelute,de exemplu una dintre prezentarile proprii si-a votat-o de 24 de ori de fiecare data cu cate 10 stelute.oare in situatia in care nota 1 e mai mare decat 10,de ce-si subestima munca in asa un hal.de la sfarsitul lui aprilie omul a schimbat macazul,dar ce-a fost facut a ramas si-mi pare mie rau pentru el.oricum trecem cu vederea si mergem mai departe si acceptam ca a fost un moment de ratacire..

Cipri, 11.06.2015, 10:51

Hi Cipri
La pps-ul Bell´Italia-lago di Molveno am primit pana acum 8 (opt !) notari
cu 1 steluta la in total de 17 notari !!!!! Ce zici ?
Cunosc numele la toti.: Danny D, Erik D, Andy B etc. etc.
Toti cu nume asemanator iar ultimii doi s-au inregistrat la nicepps deabea ieri 22.06. Nu stiu cine manipuleaza pe acesti cetateni ,sau sunt nume fictive a unei si aceias persoane.
Eu am sa renunt,cel putin pentru un anumit timp,sa mai public.
Cu prietenie Helmut

Helmut Gürtler, 23.06.2015, 00:32

Pentru cine a citit comentariul pe care l-am facut la pps-ul
-În doi-

Aici am bătut eu şaua să priceapă iapa, pentru că cel vizat s-a făcut că plouă, primeşte de la mine o umbrelă sub care să se ascundă dacă îi este cumva ruşine.

Cipri, 31.03.2017, 01:08

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23430 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 6 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion