Publicitate

HORIA SIMA - prezentare PowerPoint

  • Currently 7.40/10

7.4 steluţe (20 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Educationale
Primita de la: Dan1 (este autorul)
Data: 11.10.2012
Vizualizari: 5336 in total, 2 pe zi
Descarcari: 415 in total, 0 pe zi

Descriere: Miscarea legionara

Publicitate

Comentarii (4)

Miscarea legionara a fost una care a avut scopul de a trezi mandria nationala a romanilor si a impiedica stapanirea tarii de balaurul numit comunism. Totusi, dommnule Dan, o spun numai pentru ca astfel de pps-uri sa aiba un mai mare impact, sper sa nu ma intelegeti gresit, este doar un sfat, ar fi trebuit sa explicati putin imaginile. Eventual, informatii despre Horia Sima si despre miscarea al carei conducator a fost. Mi-ar fi placut o astfel de imbinare. Multumesc.

ioana / ioa, 14.10.2012, 08:43

Domnule Dan ,
Lasati aceste fantome ale trecutului sa-si gaseasca linistea macar pe lumea cealalta . Caci in aceasta lume au adus dictatura , teroarea , crimele odioase . Ne-au indepartat de Vest si de democratie , au fost acolitii lui Hitler , au manipulat mii de tineri inocenti , i-au impins spre moarte sau suferinta .
Daca ati fi comentat pps-ul , ce ati fi putut spune ? Cum i-au asasinat pe
Armand Calinescu , pe IG Duca , pe Iorga , cum au parasit scena politica cu forta , abandonati de Putere si de Hitler .
Nu as dori ca acest site sa devina o rampa de lansare pentru propaganda legionara . Miine-poimiine ii ridicam osanale lui Bin Laden , Lenin , Ceausescu si citi or mai fi ei .
Va doresc sa fiti mai inspirat ,
rcalin

rcalin, 15.10.2012, 22:42


Presedintele Guvernului National-Legionar constituit la Viena dupa invazia comunista dela 23 August 1944, Horia Sima a continuat lupta fara preget împotriva orânduirii sălbatice comuniste. Stabilit în Spania (Profesor la Universitatea din Barcelona), a depus o muncă uriase în folosul Neamului obidit, atentionând în permanentă forurile internationale despre tragedia poporului român. S'a stins din viată pe câmpul bătăliei legionare, după o activitate de proieminentă istorică inegalabilă, sfântă si trainică.
Horia Sima, s-a stins ca o torta, trecand peste pragul vietii in vesnicie, dar ramanand pentru intreaga constiinta legionara si nu numai, inscris in nemurire ca un punct cosmic al unei mari verticalitati ridicate de pe pamant.
Tot ce s-a infaptuit bun in Miscare dupa moartea Capitanului si mai ales dupa interzicerea ei din 1941 incoace culminand cu spiritualitatea asa numitului termen SFINTII INCHISORILOR COMUNISTE, se datoreaza muncii lui de reorganizare din temelii. Personalitatea lui e asa de mare incat pigmeii ipocriti ce-si varsa mizeria sufletului ca o boratura afara, nici nu vad muntele din fata lor. Nu e de mirare, caci Mantuitorul le spune fariseilor: "voi spuneti ca vedeti dar sunteti orbi"- asadar orbii n-au cum vedea muntele oricat de mare ar fi. Orbii nu pot vedea uriasa personalitate si charisma Comandantului caci ochii le sunt inchisi. Profundele lui texte despre anticrestinismul comunismului, despre globalizare, masonerie si noua ordine mondiala de care vorbea inca acum 30-40 de ani (!), le sunt necunoscute. O ceata deasa le-a acoperit ochii si mintea, iar ura la adresa lui le-a umplut inima.
Noi insa nu despre aceste cazaturi voim sa vorbim. Meritele existentei exilului romanesc anticomunist se datoreaza acestui mare om ce s-a consumat ca o lumanare pana la sfarsit, nopti nedormite, zile fara sfarsit cu chinuri continue in fata atacurilor masonice antihristice. Inima sa cuprinzatoare si buna n-a mai rezistat. In 25 mai 1993 a incetat sa mai bata lasand in urma lacrimi si jale dar mai ales lasandu-ne exemplul sau de urmat. Dusmanii l-au ostracizat si dupa moarte, mormantul sau fiind foarte putin cunoscut si ascuns sub alt nume pentru a nu fi profanat intr-o alta tara.
Dumnezeu insa va face dreptate acestui neam oropsit si luptatorilor pentru dreptate. Atunci se vor culege roadele faptelor si se vor rusina toti denigratorii uriasei sale personalitati ca fumul risipit in vant.

VESNICA LUI POMENIRE!!

Dan1, 19.10.2012, 02:45

Nu meriti macar sa iti zic pe nume ,, cei care nu cunosc istoria tari sau a lumi , risca sa faca aceleasi greseli ,, . Daca ai fi trait atunci , sigur erai numaru 1 in fruntea legionarilor. Eu zic ca satana sa il tina bine acolo la cele mai groaznice chinuri si sa nu avem parte de reincarnarea lui pe pamant . BESTEMAT SA FIE

liviu8, 23.11.2014, 13:28

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22890 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 90 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion