Publicitate

Imagini de poveste - Vizualizare online

  • Currently 9.50/10

9.5 steluţe (205 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Omul acesta o fi avut sansa sa vada atata frumusete...sau este doar imaginatia lui bogata ? Nu stiu,dar este minunat !

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Gloxinie (este autorul)
Vizualizari: 9926 in total, 4 pe zi
Descarcari: 706 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (5)

Hello Gloxinie,very beautiful painted pictures, thank you. Charles

Karel Hofmann, 03.11.2013, 03:29

Cred ca i-a lasat Dumnezeu ceva in ochi ca sa vada totul mai frumos decat noi ceilalti si asa se face,ca la el si noroiul are farmec,pare aurit,totul este luminos.Florile infrumuseteaza aproape toate peisajele si fac chiar dintr-o cocioaba amarata,casa de vis.
Va multumim ca ne-ati trimis acest pps si ne-ar placea sa avem unul din tablouri la noi in sufragerie.Oare cat de scump ar putea sa fie ?
Felicitari,va spunem cu drag,
Lucia si Mihai.

L., 03.11.2013, 08:23

Felicitari deosebite autoarei care a avut intuitia de a alege o asemenea galerie de picturi,parca dintr-o alta lume,cu mult mai frumoasa decat cea in care traim.Nu mai am alte cuvinte.

Radu Neacsu, 07.11.2013, 03:56

Thank you,Charles !
Va multumesc tuturor!
O sa va spun cate ceva despre el.
Este unul dintre artiştii cu cele mai multe tablouri vândute în Statele Unite si a murit in 2012, la vârsta de 54 de ani.
A devenit celebru graţie tablourilor sale sentimentale şi peisajelor sale idilice. Picturile lui se vând în Statele Unite, în medie, cu 100 de milioane de dolari pe an. Obişnuia să spună despre el că este un "pictor al luminii" şi că seamănă cu Walt Disney şi cu Norman Rockwell, întrucât doreşte să îi facă pe oameni fericiţi. Picturile sale încărcate de lumină sunt adeseori prezentate în instituţii, centre comerciale sau pe diverse produse. Filosofia artistică a lui nu viza exprimarea artistului prin intermediul operelor sale, aşa cum se întâmplă în cazul altor pictori, ci mai degrabă să ofere publicului ceea ce acesta doreşte: imagini pozitive şi reconfortante.
Imi pare rau ca a trait asa de putin,cred ca ar fi avut multe de oferit oamenilor.Pentru mine este o incantare sa-i privesc tablourile,chiar daca a fost criticat de unii.
Tabloul Turnul Eiffel #9275
Banuiesc ca se gasesc preturile tablourilor pe internet.
Va doresc SARBATORI FERICITE TUTUROR,CU MULTA LUMINA SI CALDURA IN SUFLET !

Gloxinie, 20.12.2013, 07:56

lindassss!!!
Oliveira Silva

Oliveira Silva, 24.05.2014, 10:14

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 20 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion