Publicitate

In mainele lui Dumnezeu - prezentare PowerPoint

  • Currently 6.83/10

6.8 steluţe (408 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Crestine
Primita de la: Stryczek Tatian / Tatiana Stryczek / Stryczek Tatiana / Tatiana Stryczek / tatiana (este autorul)
Data: 16.11.2010
Vizualizari: 40227 in total, 12 pe zi
Descarcari: 2216 in total, 0 pe zi

Descriere: Fara comentariu. Insotita de Ave Maria

Publicitate

Comentarii (11)

Este deosebit de frumoasa aceasta prezentare,felicitari pentru Tatiana ,daca ar fi fost si un comentariu era si mai bine,dar si asa este minunata insotita de aceasta muzica calda pe masura ce se deruleaza imaginile.Foarte frumos si multe felicitari pentru Tatiana.Dumnezeu sa-ti ajute ca sa mai postezi si in continuare.

mariuca volos, 16.11.2010, 22:53

In mainile Lui Dumnezeu!

LENUTA3, 18.11.2010, 04:15

BINECUVANTARI DIVINE PENTRU REALIZAREA CU UN MESAJ NECESAR SI CU IMPACT IN CHEMAREA LA ADEVARATA CREDINTA IN TRAIREA CU DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS.

STANA CIRLA / STANA CIRLA-TIMISOARA / STANA CIRLA TIMISOARA / stana, 30.11.2010, 17:06

Doamne, IISUSE HRISTOASE mantuieste-ne pe noi pacatosii.Amin Superb 10 cu felicitari.

olga / ol / olga vaduva / o, 05.03.2011, 22:54

IUBIREA TE INALTA.IUBIREA TE COBOARA.IUBIREA TE INVIE IUBIREA TE OMOARA

GALIA BORDEI, 10.07.2011, 10:41

s-a nascut pt.mintuirea vietii noastre,si, noi ce facem cu viata pe care ne-a daruit-o? o irosim sau am inteles cum vrea EL sa o folosim ?! fara a-l rastigni cu fiecare actiune a noastra!
frumos montajul,ca sa nu mai vorbim de.....minunea vocii !

gondor, 01.08.2011, 01:57

fi-i bine-cuvantata,draga Tatiana,pe masura credintei si sufl. tau, curat si cald.Sincere felicitari,pt toate..pps tale,iar cel de mai sus,sper sa ne uneasca si mai mult in credinta,in iubirea de D-zeu. Atat imag. cat si muzica divina,sant except.poate era bun si un comentariu scris..sa-ti dea D-zeu putere si imagin...sa faci cat mai multe si de calit.pps,poezie...tot ce faci tu si ceilalti autori..ne alina sufl. triste,ne place,ne da putere sa mergem mai departe,cu credinta, ca maine vom fi mai buni unii cu ceilalti,mai calzi mai iubitori...tot ce e muzica,poezie,imagini superbe,tot ce e frumos si bun,eu cred ca ,indif. de varsta,sex,religie....LEAGA inimile ,oamenilor,pe tot Pamantul...p.s..astept un mesaj de la tine...cand ve-i avea timp,ti-am scris pe forum......caci si eu duc aceeasi cruce grea-..am pierdut un baiat de 33 de ani,.. in 26 ian.2009,in accid. de masina......sant cu sufl.mutilat pe veci...am doar carti...pps..filme...goblen........si-un sot bolnav...la pat..cu...a.v.c.

olga papp brasov / olga Papp-bv, 29.10.2011, 02:41

TOCMAI ACUM AM DESCOPERIT PPS-UL TAU. Draga Tatiana chiar fara comentariu,ceea ce ai realizat ne alina sufletele este frumos, si nuvreau sa te supar, am si Eu ofosta cocega de serviciu( suntem pensionari acum) care executa asa ceva cred ca ar fi bine sa iei legatura cu Ea pentru a-ti imbogati repertoriu. Este opersoana buna si te poate ajuta. O poti gasi pe http://www.slideshare.net/aditaciobanu/ iti doresc mult succes in continuare.DAN BUGA

DAN BUGA / BUGA DANIEL / DAN BUGA, 06.01.2012, 10:34

In primul rand Craciun fericit la toti aceea care imi viziteaza pagina. Multstimati vizitatori a paginilor mele nu stou de ce, insa multi dintre Dumneavoastra vor ca sa vada prezentarile mele combinate cu versuri. Eu spre exemplu am stilul meu de a produce aceste pps-uri. Ori ce desen are sensul lui, si daca adaugi si ceva scris,atunci nu reusesti ca sa vezi, si sa admiri miezul desenelor. Versuri ca sa scrii nu e o problema in timpurile noastre internetul e plin la orice tema, insa eu consider ca o lucrare fara versuri ii da voie fiecaruia ca sa simta versul ori proza lui. In ce consta lucrarile religioase ele nu au nevoie nici de cum de versuri. In fata Domnului se sta in tacere si in gand, si se zice:" Tatal Nostru..." Va stimez ,va iubesc pe toti si inca o data Cu sarbatorile Domnului. Tatiana

Stryczek Tatian / Tatiana Stryczek / Stryczek Tatiana / Tatiana Stryczek / tatiana , 07.01.2012, 01:49

D-nul Dan Buga! Va multumesc mult de comentariu. U sa vizitrz numai decat pagina colegii Dumneavoastra. Inca o data sute de multumiri si sarbatori fericite

Stryczek Tatian / Tatiana Stryczek / Stryczek Tatiana / Tatiana Stryczek / tatiana , 07.01.2012, 01:53


SUPERBA REALIZARE!

livia2, 03.02.2012, 03:23

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion